Heryerin değişik değişik kuzu nebileyim bence en güzel sandığa at geç 🤣🤣
Miisss gibi arkadaşımın düğünündede öyle tepsi tutmuşlar eline üstüne atmışlar para bende atmadımm üstüne iğneledim sonuçta onun olsun dedim diğer kızlarla beraber aynı şekilde iğneledik😅

Miisss gibi arkadaşımın düğünündede öyle tepsi tutmuşlar eline üstüne atmışlar para bende atmadımm üstüne iğneledim sonuçta onun olsun dedim diğer kızlarla beraber aynı şekilde iğneledik😅
En iyisini yapmışsın bebeğimm 😍

• Komik
Reactions: Jou
Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6:
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz :110::110:

roman-havasi.gif

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt Cookiie Cookiie MssPARE MssPARE Madammor Madammor Morrmeneksee Morrmeneksee Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebeklinick bebeklinick
Simurgp Simurgp BlueBerry4268 BlueBerry4268 mavikelebek34 mavikelebek34 Wilma11 Wilma11 D u t D u t ASSOSyal ASSOSyal Lavinia_98 Lavinia_98 PlutonMerkez PlutonMerkez

Back
X