Toparlamaya çalıştığım zamana dek ölürsem diye çok korkuyorum.
Hergun çok şükür bugünde olmemisim diyorum uyanınca 😅😅😅😅😅😅😅
Ay o korku bende de var tabi ölmeyi isteyecek kadar kendimi günahsız hissetmiyorum. O yüzden korkuyorum ölümden 🤣

Ay o korku bende de var tabi ölmeyi isteyecek kadar kendimi günahsız hissetmiyorum. O yüzden korkuyorum ölümden 🤣
Nasıl paklanacagiz bilmiyorum 😅😅😅 var olan geçmiş günahlarla birlikte, nefsimize uymalarimiz devam da ediyor son sürat güncel olarak 😅 hangi birinden korkacagimi sasirirken sonra ibadetlerimi aksatmak ekleniyor buna birde 😅

Yani benim için böyle 😅 sende de durumlar aynı mi 😅

aynen canım domates soğan sarımsak kırmızı biber dereotu nane un bir de yoğurdu ekşitip katıyoruz
tam şifa oluyor
Ay sarimsak evet bunu unuttum
Evet mutlaka sarımsak .

Ama soğan yok bak bizde ? Bu kez yarisina soğanda katayim bir farklılık olsun

Nasıl paklanacagiz bilmiyorum 😅😅😅 var olan geçmiş günahlarla birlikte, nefsimize uymalarimiz devam da ediyor son sürat güncel olarak 😅 hangi birinden korkacagimi sasirirken sonra ibadetlerimi aksatmak ekleniyor buna birde 😅

Yani benim için böyle 😅 sende de durumlar aynı mi 😅
Benimde ara ara kaçırıyorum ibadetleri ara ara oturtuyorum bende 🤣🤣
Aynıyım yani bende böyle boş boş yaşıyoruz resmen ot gibi 😬🤣🤣

Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6:
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz :110::110:

roman-havasi.gif

@Elhan Minnosprenses Minnosprenses @coconatt Cookiie Cookiie MssPARE MssPARE Madammor Madammor @Morrmeneksee Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebeklinick bebeklinick
@pina @Mavera4268 mavikelebek34 mavikelebek34 @Migim @Buralardutluuugdu ASSOSyal ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy

Ohh ohhh en sevdiğim :KK49::KK49::KK49::KK49:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Şuraya bi nescafe koyayım
Valla unutmusum nasıl yapıldığını miktarı bile tutturamadım :olamaz::olamaz::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Hahhahaha:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sanırım 6 aydır içmiyordum afiyet olsun bana :KK36:
20210913_175455.webp

Kızz senden korkulur 🤣🤣 Bir yandanda iyi ediyon haaa🤲🏻🤭😬😂🤗
Hahahah trip ustune trip attim bide diyoki noldu dedimki karıyla konuş sen diyoki hangi karı yavvv bırak şimdi ruyayı diyo hahahah 😀😀🤣 optü öptü kıyamadım affettum :olamaz:
Yalnız kuzumm takılıyorumm tabiki rahatsız oluyorsan söyle kıskanmiyim🙃

Back
X