• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kabul etsin nickom daim olsun inşallah 😍
Bazen oluyor bozuluyor ama yine toparlayabilmek te önemli 🤗
Toparlamaya çalıştığım zamana dek ölürsem diye çok korkuyorum.
Hergun çok şükür bugünde olmemisim diyorum uyanınca 😅😅😅😅😅😅😅

bende yıllardır gördüğüm için ilerde kendimde yapabilirim diye düşünüyorum
Yaparsın kuzum nasıl yapılıyor sizin acaba

Domates biber nane maydanoz reyhan un süzme yoğurt bitti gitti 🤷sizde nasıl

Toparlamaya çalıştığım zamana dek ölürsem diye çok korkuyorum.
Hergun çok şükür bugünde olmemisim diyorum uyanınca 😅😅😅😅😅😅😅
Ay o korku bende de var tabi ölmeyi isteyecek kadar kendimi günahsız hissetmiyorum. O yüzden korkuyorum ölümden 🤣

Ay o korku bende de var tabi ölmeyi isteyecek kadar kendimi günahsız hissetmiyorum. O yüzden korkuyorum ölümden 🤣
Nasıl paklanacagiz bilmiyorum 😅😅😅 var olan geçmiş günahlarla birlikte, nefsimize uymalarimiz devam da ediyor son sürat güncel olarak 😅 hangi birinden korkacagimi sasirirken sonra ibadetlerimi aksatmak ekleniyor buna birde 😅

Yani benim için böyle 😅 sende de durumlar aynı mi 😅

aynen canım domates soğan sarımsak kırmızı biber dereotu nane un bir de yoğurdu ekşitip katıyoruz
tam şifa oluyor
Ay sarimsak evet bunu unuttum
Evet mutlaka sarımsak .

Ama soğan yok bak bizde ? Bu kez yarisina soğanda katayim bir farklılık olsun

Yok yukardan birşey olmuyor çatı var zaten güneşide direk aldığından heralde hiç sorun olmuyor. Az açıyorlardır belki canım altındakiler
Haaa ozaman yerin süperr 😍
Yok çok açıyoruz dedi sordum ben

Evveetttt kocamı da kıskanıyorum sevdiğim insanlara hep böyleyim yavv bosuna görmüyorum saçma rüyaları dün sabah rüyamda kocam başkasıyla konuşuyodu kaynanamın evinde laklak beni görmüyorduu uyandırdım onu uyutmadımm 🤣🤣
Kızz senden korkulur 🤣🤣 Bir yandanda iyi ediyon haaa🤲🏻🤭😬😂🤗

Nasıl paklanacagiz bilmiyorum 😅😅😅 var olan geçmiş günahlarla birlikte, nefsimize uymalarimiz devam da ediyor son sürat güncel olarak 😅 hangi birinden korkacagimi sasirirken sonra ibadetlerimi aksatmak ekleniyor buna birde 😅

Yani benim için böyle 😅 sende de durumlar aynı mi 😅
Benimde ara ara kaçırıyorum ibadetleri ara ara oturtuyorum bende 🤣🤣
Aynıyım yani bende böyle boş boş yaşıyoruz resmen ot gibi 😬🤣🤣

Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6:
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz :110::110:

roman-havasi.gif

@Elhan Minnosprenses Minnosprenses @coconatt LittleBlessing LittleBlessing MssPARE MssPARE Madammor Madammor @Morrmeneksee Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bebeklinick bebeklinick
@pina @Mavera4268 mavikelebek34 mavikelebek34 @Migim @Buralardutluuugdu ASSOSyal ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy

Ohh ohhh en sevdiğim :KK49::KK49::KK49::KK49:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Şuraya bi nescafe koyayım
Valla unutmusum nasıl yapıldığını miktarı bile tutturamadım :olamaz::olamaz::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Hahhahaha:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sanırım 6 aydır içmiyordum afiyet olsun bana :KK36:
20210913_175455.webp

Kızz senden korkulur 🤣🤣 Bir yandanda iyi ediyon haaa🤲🏻🤭😬😂🤗
Hahahah trip ustune trip attim bide diyoki noldu dedimki karıyla konuş sen diyoki hangi karı yavvv bırak şimdi ruyayı diyo hahahah 😀😀🤣 optü öptü kıyamadım affettum :olamaz:
Yalnız kuzumm takılıyorumm tabiki rahatsız oluyorsan söyle kıskanmiyim🙃

Back
X