- 25 Ağustos 2019
- 62.491
- 119.997
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.121
Napiyosun bakimFinduk fistukkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiyosun bakimFinduk fistukkk![]()
Ama doğru hatırlamışsın bende şuan bakınc aneresi olduğunu hatırladımm görmuşümBaktım valla ahahaha![]()
Oğlanla ders yapiyoruzNapiyosun bakim![]()
Arkadaşım var genelde kahvaltıya falannoraya gidiyoruz diyorduAma doğru hatırlamışsın bende şuan bakınc aneresi olduğunu hatırladımm görmuşüm![]()
Aynı benim minik kuzen ya 2 ci sınıfa gidiyor ama çok sıkılıyor yakında lsie terk yapcakOğlanla ders yapiyoruzÇizgi çalışması ama 5dkka içinde sıkılıyor
Bende boyaları verdim resim yapsın diye simdi
Vayyyy terbiyesiz bana gelme arkadaşına git zatenArkadaşım var genelde kahvaltıya falannoraya gidiyoruz diyordu![]()
Güzel olmaz mıAma çok güzel değilmi hele hafif üşürken yorgana daha çok sarılıp uyumak![]()
Kahve ve minnoştan Allah razı olsun. Tazecik bir sürü bacım olduOooyyy canuuummmmmmm
Aşk böceğumm iyiki tanımışım ben![]()
Kız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcakVayyyy terbiyesiz bana gelme arkadaşına git zaten![]()
kesinlikle ablacım ya çokhoşşGüzel olmaz mıŞöyle buz gibi bir yastığa yüzünü koyup uyuyacaksin ısındıkça arkasını çevirip tekrar koyacaksın verdiği keyif anlatılmiyor ki yaşamak lazım balım...
![]()
ŞükürümsünnnKahve ve minnoştan Allah razı olsun. Tazecik bir sürü bacım oldu![]()
Evlenince bazen boyle seyler değişiyor bee perimm eskisi gibi olmuyoKız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcak![]()
Aynen öyle aşkım. E zaten evlendim 5 6 ay sonra pandemi patladı. O zamandan beri kimseyle görüşemiyoruzki doğru dürüst özel günden özel güneEvlenince bazen boyle seyler değişiyor bee perimm eskisi gibi olmuyo
Aynennnn eski çağmı kaldı artık araya girdii pandemii pohh gibi patladı bize aşkooAynen öyle aşkım. E zaten evlendim 5 6 ay sonra pandemi patladı. O zamandan beri kimseyle görüşemiyoruzki doğru dürüst özel günden özel güne![]()
Şimdikilerin ilgisi çabuk kayiyor. Zekiler aslinda ama calismiyorlarAynı benim minik kuzen ya 2 ci sınıfa gidiyor ama çok sıkılıyor yakında lsie terk yapcak![]()
Hahahahaha onlara bi dill olsunŞimdikilerin ilgisi çabuk kayiyor. Zekiler aslinda ama calismiyorlar![]()
Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz
![]()
Elhan
Minnosprenses @coconatt
Cookiie @MssPARE
Madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye @zorunlunick
@pina @Mavera4268 @mavikelebek34Wilma11 @Buralardutluuugdu
ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy
Huhuvvv tamam sosyalimm oyy nasulsunn iyimisin kuzummmBeyazlı ben![]()
Canım peyim allah razı olsun, çok şükür iyiyim, ufak tefek şeyler illa olacakASSOSyal canımm nasıl oldun
@zorunlunick ❤ @coconatt@Mavera4268
![]()
Madammor
@pina
@Catlak-kurabiye
@Morrmeneksee
@mavikelebek34
![]()
Elhan ❤ @MssPARE
@Yasnaz
kızlarrr sizler nasılsınız :)