Vayyyy terbiyesiz bana gelme arkadaşına git zaten😒
Kız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcak 🙄

• Beğen
Reactions: Jou
Güzel olmaz mı :confused:Şöyle buz gibi bir yastığa yüzünü koyup uyuyacaksin ısındıkça arkasını çevirip tekrar koyacaksın verdiği keyif anlatılmiyor ki yaşamak lazım balım... :KK51:
kesinlikle ablacım ya çokhoşş 😍😍

Kız yoookk 2 yıllık evli 1 kere gittim geçen sene. Ondan öncesinde de bekardık birde o zaman gitmiştim kalmıştım. Gitmiyorumki. Amcamın kızıda var orda ona bile gitmiyorum 2 sene olcak 🙄
Evlenince bazen boyle seyler değişiyor bee perimm eskisi gibi olmuyo

Evlenince bazen boyle seyler değişiyor bee perimm eskisi gibi olmuyo
Aynen öyle aşkım. E zaten evlendim 5 6 ay sonra pandemi patladı. O zamandan beri kimseyle görüşemiyoruzki doğru dürüst özel günden özel güne 🙄

Evvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6:
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz :110::110:

roman-havasi.gif

Elhan Elhan Minnosprenses Minnosprenses @coconatt Cookiie Cookiie @MssPARE Madammor Madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye @zorunlunick
@pina @Mavera4268 @mavikelebek34 Wilma11 Wilma11 @Buralardutluuugdu ASSOSyal ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy

Beyazlı ben🤣

• Komik
Reactions: Jou
Back
X