- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.161
Saçını kurutmadan durma canım o zamanSinuzit olabilir bende bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçını kurutmadan durma canım o zamanSinuzit olabilir bende bilmiyorum
Geçen gn islak durdum ondan mı acaba yaSaçını kurutmadan durma canım o zaman
Sinüzüt varsa çok etkiler ıslak falan durmamak gerek hiç canımGeçen gn islak durdum ondan mı acaba ya
Günaydın can minnosumGünaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
@coconatt @Catlak-kurabiyeMssPARE @Jou @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @zorunlunick
cevizli tarcinli kek
Wilma11 @Mavera4268 @mavikelebek34 @Morrmeneksee @N u r
nasılsın kekim çocuklar nasılGünaydın can minnosum![]()
kıyamam sana ,erken içiyorum kahvemiAboo kız 7 bucukta falanmı içtin kahveni naptın
Beyaz çikolataafiyet olsunn
minnoşum bu ara uykuya daldım yine dişimden dolayı çok ağrılarım oluyor uykuya veriyorum kendimi sanki
![]()
Bende uyanıktım da 1 2 saat daha uyuyım dediydimkıyamam sana ,erken içiyorum kahvemi![]()
ahahahahah diyet ne oldu devam mıBende uyanıktım da 1 2 saat daha uyuyım dediydim![]()
Diyet devam de yarın listemi değiştirdicem bana hiç uymadı koca gün yemek yemek yaa kuzum. Öğleni kaldırtcam kahvaltıyı biraz ileri aldırcamahahahahah diyet ne oldu devam mı![]()
dokturun vücuda göre veriyor diyeti canım ama sen toksan yemeye bilirsinDiyet devam de yarın listemi değiştirdicem bana hiç uymadı koca gün yemek yemek yaa kuzum. Öğleni kaldırtcam kahvaltıyı biraz ileri aldırcam
Diyrtisyen bana da verdi 9 dilim ekmek dendi aman dedim gitmedim bi daha daDiyet devam de yarın listemi değiştirdicem bana hiç uymadı koca gün yemek yemek yaa kuzum. Öğleni kaldırtcam kahvaltıyı biraz ileri aldırcam
Iyiyim kuzum koşturuyorum sen nasılsınnasılsın paremmm![]()
tatil bittii işelere devam yani ,bende aynı canım ordan oraya koşturuyorumIyiyim kuzum koşturuyorum sen nasılsın![]()
Bende normalde kahvaltıyı 10 11 yapardım arada bir kahve içer akşam yerdim birdaha. Ama arası açık olduğundan akşama açıkırsım epey yerdim. O yüzden şimdi kahvaltıyı 9 a verdi. 11 kahve 13 öğle 16 meyveli yoğurt birde akşam. Böyle olunca koca gün kendime birşeyler hazırlayarak geciyor migim yaa. Birde kahvaltıyı o kadar erken saatte yapamadım doğru dürüst.Diyrtisyen bana da verdi 9 dilim ekmek dendi aman dedim gitmedim bi daha da
Bazen uymuyor ama diyet de yapmayı biraktımbugün başladım
İki ögün yap bence kahvaltıyı öğlen ye
Akşam 5 te kapat
Spor olarak yürüyüş yap![]()
Aynen dünkü hacizdeki azraili okuyordum hahhabbaabtatil bittii işelere devam yani ,bende aynı canım ordan oraya koşturuyorum
o anı yaşaamn lazımdı amaAynen dünkü hacizdeki azraili okuyordum hahhabbaab![]()
Yaşamış kadar oldumo anı yaşaamn lazımdı ama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aklıma gldikce gülerim bunaYaşamış kadar oldum![]()
![]()
![]()
ama yasamamayi tercih ederim
İyiler çok şükür minnosum İpek hanım emziği bıraktı için biraz huysuznasılsın kekim çocuklar nasıl![]()
Alışacak annesi birkaç gün sonra unuturİyiler çok şükür minnosum İpek hanım emziği bıraktı için biraz huysuz