- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.881
kız çok hızlı ve açık olmadı mı az yavaşYaaaa ben sizi tanımıyorumm ama yenimi geldin ne ara geldin buralara hele
Çabbbuuukkkkk cvp ver
Önce bi tanıtt sonra öpüşelümmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız çok hızlı ve açık olmadı mı az yavaşYaaaa ben sizi tanımıyorumm ama yenimi geldin ne ara geldin buralara hele
Çabbbuuukkkkk cvp ver
Önce bi tanıtt sonra öpüşelümmmm![]()
Aaa hayırdır inşaallahhh yaa pcye çok bakıyosun akşama kadar oyüzdeniyiyim canım sadece gözlerim ağrıyor biraz dün kendimi çok sıkmışım
sen nasılsın![]()
Hahahaha gülsün dedimn kızzzkız çok hızlı ve açık olmadı mı az yavaş![]()
Bebeeemmmm gözüm yollarda kaldı niredesin senRöraaaaayyyyyddddddddduuuuunnnnnnnnnn
![]()
aynen canım sürekli pc başındayım o yaptı galiba birde dün bir tanıdığın kınasına gittim bir sıkmışım kendimi ağlamamak eve gelince farkettimAaa hayırdır inşaallahhh yaa pcye çok bakıyosun akşama kadar oyüzden
Iyiyimm bende çok şükür allahımaaa
Atlattım sonunda
Celdumm guzzuuummmmmBebeeemmmm gözüm yollarda kaldı niredesin sen![]()
Oyyyy kına hepimizi ebeni eder zaten yaaaynen canım sürekli pc başındayım o yaptı galiba birde dün bir tanıdığın kınasına gittim bir sıkmışım kendimi ağlamamak eve gelince farkettim
çok şükür canım atlattın dimi tamamen
Oooh yarasın güzellik uykusudur oCeldumm guzzuuummmmm
Epeyy bi uyumuşum desem![]()
evet sen erkenden gelirdin buraya hayırdır geç mi uyuyorsun yoksaCeldumm guzzuuummmmm
Epeyy bi uyumuşum desem![]()
aynen canım kendimi düşünemiyorum hiçOyyyy kına hepimizi ebeni eder zaten yaa
Çok şükürrr![]()
Kocişte sabah geldi işten onlan beraberde uyumaya devam ettuummOooh yarasın güzellik uykusudur o![]()
Buhafta kociş gececiydi kuzum ya bende geceler 1 2 gibi uyuyorumevet sen erkenden gelirdin buraya hayırdır geç mi uyuyorsun yoksa![]()
Ben anneme çagırmayın yanıma dedimaynen canım kendimi düşünemiyorum hiç
Aaaa ne uyumasiiiKocişte sabah geldi işten onlan beraberde uyumaya devam ettuumm![]()
Ulaaannn pinoşş vallaha fena çakacagudimmm bende diyorum kim bu yabancıı vay anamm yaa fena çektum pıçağu magdur görrrJoum değişeceğini biliyor o direk soylerdi
Cevizli kek kimben onu tanımıyorum.
Çooookkk şanslısın miinnoşuummmBu gün o kadar mutlu oldum ki ofisde çalışan abla bana hediye almış bardak ama okadar mutlu oldum ki anlatamam![]()
aynen sonra sen ağlayınca herkes başlıyorBen anneme çagırmayın yanıma dedim
Zaten sarkıda etkilendimm basladım aglamaya şarkiyı durdurun dedim illede ağlatcakalr beni puştlarrr
herkes öyle diyor sanırım heyecanım salona girince bitecekEvet son gün oliuo heyecan ama nasil geciyo insan anlamıyor bile
günaydııınnnnnnnnnnnnn ballı kaymağımmmmmmmmmmmRöraaaaayyyyyddddddddduuuuunnnnnnnnnn
![]()
dün stresi attım üzerimden maviş eksiklerin çoğunu hallettim halıları aldım banyo takımını falan aldım çok şükür rabbim sizlerede hayırlı kısmet versin sizlerde bu heyecanı güzel tadın inşallahheyecandan çok stres var galiba şuan
Bakk heleee hemen akluna ateş celurrr zatennAaaa ne uyumasiii![]()
Eevttt sen bilirisnde kuzum ama hic gerek yok yaaynen sonra sen ağlayınca herkes başlıyor
ben baştan dicem ağlamaklı şarkı türkü istemiyorum diye
Oyşş seni gorünceeeeherkes öyle diyor sanırım heyecanım salona girince bitecek
günaydııınnnnnnnnnnnnn ballı kaymağımmmmmmmmmmm
dün stresi attım üzerimden maviş eksiklerin çoğunu hallettim halıları aldım banyo takımını falan aldım çok şükür rabbim sizlerede hayırlı kısmet versin sizlerde bu heyecanı güzel tadın inşallah![]()