- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.501
benim güzel kalplim neşe kaynağımmm yerim seniYerriiimmmmmm seniiiii meloommm benimmm minicükkkk kalpliii koskocamannn yüreklii pıtırcığummmm iş kadınımm benimm oyşşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim güzel kalplim neşe kaynağımmm yerim seniYerriiimmmmmm seniiiii meloommm benimmm minicükkkk kalpliii koskocamannn yüreklii pıtırcığummmm iş kadınımm benimm oyşşş![]()
Ayy çok şükür canım çok az kalmış ve işin büyük kısmından birini bitirmişsin. Evde düzülünce tamamiyiyim balım çok şükür çeyiz serüveninin sonuna geldim paketlemem bitti3 ekimde evi dizicez zaten düğüne az kaldı telaşlar bitecek
sende durumlar nedir bakalım
Yok aşkım bende hep vardı telefondaKahverengi kalp yenimi geldi periiiiiiii
Günaydınn aşkoo![]()
evet canım çok şükür bitti biri ,sırada eviz dizmek var tabi o da biterse rahatlarız artık geriye düğün kalıyor onuda heyecandan hiç hatırlamamAyy çok şükür canım çok az kalmış ve işin büyük kısmından birini bitirmişsin. Evde düzülünce tamam
Bende de aynı bildiğin gibi durumlar valla haftasonum hareketli geçti biraz dün hastane işim vardı. Bugünde annemdeyim. Evimde henğz bir başıma kalamadıö hiç![]()
hahahah bakk işteee doğsun gıkım çıkmaz dedin
annemde öyle der hep doğurduğun zaman soracam ben sana sonra keşke birazdaha bekleseydim dicen dedi
bakmak çok zoorr çünkü gerçekten görüyorum hep ağlıyolarr falann çok zor büyütmek ya
çok iyiyimm çok şükür kuzumm allahımm bidaha yaşatmasın benide ve kimseyede
hayatımda ilkkez enfeksiyon kapmışım sitit olmuşum
ama ben tüp yapsam 2 embriyomu ettirsem 1 mi ettirsem bilemedim
Allah kolaylık versin tüm işlerinde.Sana kurban olurummm affetmek ne kelime kopamam bile sendennnetiket dun edecektim seni hep aklumdaydın evle uğraştım yarışmaya katılmıştım et yemeği yaptım konu açtım sunum falan epey bi yoruldum dün evi sil süpür toparla falan bugünde banyonun duşkabini temizlicem
![]()
Onu da yerim seni debenim güzel kalplim neşe kaynağımmm yerim seni![]()
gözün aydın canım rahatlamışsındır biraziyiyim balım çok şükür çeyiz serüveninin sonuna geldim paketlemem bitti3 ekimde evi dizicez zaten düğüne az kaldı telaşlar bitecek
sende durumlar nedir bakalım
Ben heleee kitırrr kıtırr yaparumm seniiiibenim güzel kalplim neşe kaynağımmm yerim seni![]()
Bommbeee kuzumm bugün havalar pek bi serin güneş yok hiç ama esiyor pöfür pöfürrrr sizin orası nasıl burası öyleyse orasıda öyledirYok aşkım bende hep vardı telefonda
Nasılsın canımm![]()
Yerimm seniii oyuzden düşündüm biyandan annemle aramız 2.5 saat lik kim bu yolla cekebilir ceke ceke gelemezki ben hiç istemem yol bile yoruyo resmen sureklide annemde kalamam kii evimde daha rahatım evim düzenim var amaa şöyle birşey var 2 embriyo olursa 2 ci garanti olsun biri tutunamazsa öbürü tutunur biyandan öyle düşündüm allahhh kolaylık verir yaaEnfeksiyon bilinenden daha zor bir durum ufak bişey gibi görünür ama insanı yıkarGelmiş geçmiş olsun
2 embriyo konulurken 500 kez düşün. Çünkü ben çok istememe rağmen mızırdanmaya başladım. Gerisini sen düşün
Ama annen varsa yardımcı sıkıntı olmaz o zaman 2-3 Allah ne verdiyse olabilir![]()
Ben mutfağı mutfakta takılmayı çok severim meryem ablamm sadece tv eksik oda eğerki bigün ev alırsak bitane koycam oraya mutlakaAllah kolaylık versin tüm işlerinde.
Et yemeklerini en yakında ziyaret edeceğim. Mutfakta çok arkadaşım var seni orada görmek heyecan verici yaşasııın![]()
Ben de mutfakta vakit geçirmeyi severim canım. İnşallah kendine ait çok güzel bir mutfağa sahip olursun. Bahsettiğim mutfak kulübün mutfağı yani Nevoşumun ve arkadaşlarınin olduğu mekan...Ben mutfağı mutfakta takılmayı çok severim meryem ablamm sadece tv eksik oda eğerki bigün ev alırsak bitane koycam oraya mutlakaevde varda kiradayız duvarlara çok dokunmuyoruz ev sahibi sıkıntı
Hahahaha bak ne güzelmiş yaBen de mutfakta vakit geçirmeyi severim canım. İnşallah kendine ait çok güzel bir mutfağa sahip olursun. Bahsettiğim mutfak kulübün mutfağı yani Nevoşumun ve arkadaşlarınin olduğu mekan...![]()
Sanada ateşliiimmRöraaaaayyyyyyyddddddddduuuuuunnnnnnn
![]()
Ateşliii garuuuuu napiiyiinnnnSanada ateşliiimm![]()
Bir yağmur başladı bardaktan bosanircasina🌧Ateşliii garuuuuu napiiyiinnnn
Hahahahaha yaaaa yerim seniiiBir yağmur başladı bardaktan bosanircasina🌧
Söndü ateş![]()