- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #28.561
E deseniz bizde gelirdik severim öyle konularıbak hele yaaaburda birkere suç ortaklarım var onlar kendilerini biliyor
sardık bir konuya gene bdv de
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E deseniz bizde gelirdik severim öyle konularıbak hele yaaaburda birkere suç ortaklarım var onlar kendilerini biliyor
sardık bir konuya gene bdv de
![]()
Takıntılıysan içemezsinBen birkaç kez cam fincanda içtim kahveyi hoşuma gitmedi. Benim böyle şeylerim var. Çay camda kahve porselende olcak![]()
onlarda olmasa böyle yorumlara gülemeyeceğiz ya olsun olsu arada iyidirAhanda suç ortağım prensesya bitmedi şu konular güne gene onlarla başladık
![]()
Yaaa kaçırdınnn efso muhabbet vrdıE deseniz bizde gelirdik severim öyle konuları![]()
Kızınız olaydım gelin olmayaydımmisafir perver gelinimiz![]()
İyi varlaronlarda olmasa böyle yorumlara gülemeyeceğiz ya olsun olsu arada iyidir![]()
Aa bak bura farklı bir bakış açısı buna hiç dikkat etmedimTakıntılıysan içemezsin
Benimde fincan yada bardağın içme yeri ince olacak kalın oldu mu hiçbir şey anlamıyorum![]()
Neydi konu gideyim bakayım azcıkYaaa kaçırdınnn efso muhabbet vrdıaltımıza yapmadan kaçtık
![]()
ama yorumların harika bayıldımİyi varlarsabah sabah enerjim yükseldi
Iyi akşamlaaaarrrrrrr minnoşş nasilsınızz güzeliimmne günaydını kız akşam oldu![]()
Aman dikkat etme sonra kahve zehir oluyorAa bak bura farklı bir bakış açısı buna hiç dikkat etmedim![]()
Cok guzel oluyo bak denemaşallah sana hayatta uyuyamam bu saate kadar m![]()
bana akşam oldu 5 te kalktım ben iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınIyi akşamlaaaarrrrrrr minnoşş nasilsınızz güzeliimm![]()
deneyememCok guzel oluyo bak dene![]()
Ooooo jou cuk gelmiş yollar pek uzundu galiba hoşgelmişGunayduunn canuumm
Aşk olsun ne yorumu,başıma gelen talihsiz olayları anlattım.hatta şuan mutfakta karşılıklı sigara içiyoruzama yorumların harika bayıldım![]()