- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.261
ayaklanınca bak bakıyım bideAma gerçii benim arkadasimin kuzeni geldi kalmaya hiç öyle yapmamış sordum ona okadsrda değil dedii hatta bebeğide vardı gerçi bebektii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayaklanınca bak bakıyım bideAma gerçii benim arkadasimin kuzeni geldi kalmaya hiç öyle yapmamış sordum ona okadsrda değil dedii hatta bebeğide vardı gerçi bebektii
Doğruuuuyyyayaklanınca bak bakıyım bideher yere yetişemezsin kendini yıpratıyorsun diyorlar ki doğru yani
şu detaycılığımı bırakmam lazımDoğruuuuyyy![]()
Hahahahah yaaaa yüyümmm seniii beee iç iyi gelirşu detaycılığımı bırakmam lazım
akşam eve gidince bir melisalı anasonlu çay içiyim bari kafam güzel oluyor içince![]()
anca paklar beni bir arkadaşımı daha evlendiricem çünkü yalnızlıkta zirve yapıcam az kaldıHahahahah yaaaa yüyümmm seniii beee iç iyi gelir![]()
afiyet olsun ortam çok hoşmuş
Teşekkür ederimafiyet olsun ortam çok hoşmuş![]()
ne kadar güzel biz burda betonun içindeyiz ağaca hasret kaldıkTeşekkür ederimbalkonumun manzarası
![]()
Susss sende evlencennanca paklar beni bir arkadaşımı daha evlendiricem çünkü yalnızlıkta zirve yapıcam az kaldı![]()
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
nasipSusss sende evlencenn
Bugün pek konusamaduk yavv yurüyüş ettum pek bi yoruldum haa
oooo çok iyi sen iyi alıştın bu yürüyüşeBugün pek konusamaduk yavv yurüyüş ettum pek bi yoruldum haasonunda 10bin adım attım hatta tam 10.313
![]()
Ayyy kız 1 seneden fazla ettiğim yok vallahii bi gaza geldim busefer evde sıkılmaya başladım habire yürüyüşe çıkasım var bu bi işaretmi nedirroooo çok iyi sen iyi alıştın bu yürüyüşe![]()
Aynenn ya herkes pek bi meşgul bugün yoegun hargınJou sabahtan beri bende girmedim zaten olmayan işler sabahın köründe karşıma çıktı
ben işaret devam etmelisinAyyy kız 1 seneden fazla ettiğim yok vallahii bi gaza geldim busefer evde sıkılmaya başladım habire yürüyüşe çıkasım var bu bi işaretmi nedirr
Aynenn ya herkes pek bi meşgul bugün yoegun hargın
hahaha benim eski işyerimde öyleydii ya cuma günü cok zor olur du bütün işler yığılırdıben işaret devam etmelisin
benim cumaları böyle genelde istediğim kadar işlerimi bitiriyim yine de iş çıkıyor sonra onu yap bunu yetiştir uğraşıp duruyorum![]()
aynen canım her yönden iyi olur sana hem kafan boşalır hemde spor yapmış olursun insan alışınca bırakamıyordahahaha benim eski işyerimde öyleydii ya cuma günü cok zor olur du bütün işler yığılırdı
Bide belki bebiş için bi yararı olur yumurtalarım hareketlenir diye de yapıyorum olmasa da tüp başlıcam yinede vermiş olurum kilo
Öyle oldum gerçekten bırakadım yanii bide depresyonada iyi geliyorraynen canım her yönden iyi olur sana hem kafan boşalır hemde spor yapmış olursun insan alışınca bırakamıyorda![]()