- 18 Kasım 2020
- 20.837
- 50.137
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #30.761
Ahahahah bizim jou buHahahah minnoş hoşgeldin diye kime diyon![]()

Ben ancak fırsat buldumUla minnoşşşteşekkürlerrr kuzum beraber olsun dicemde saatler oldu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah bizim jou buHahahah minnoş hoşgeldin diye kime diyon![]()
Ben ancak fırsat buldumUla minnoşşşteşekkürlerrr kuzum beraber olsun dicemde saatler oldu
![]()
Yok olmuyo ama alipta bir kutu yağı içine bosaltirsalar tabiki olurOooobende tarçınlı kahve içtim öglen o yağla hiç denemedim duyduğuma göre çok yağlı oluyormuş içinde doğrumu
Evett aşkummm pamuk oldum benAhahahah bizim jou bu
Ben ancak fırsat buldumkız sen nick değiştirmişsin
![]()
Hahahha evett kimisi çok yağlı deyince şaşırdım yaniiii bira zkoysan yeter zaten ama çok pahalı ya o yağYok olmuyo ama alipta bir kutu yağı içine bosaltirsalar tabiki olur
Tadida gayet güzel birşey
Evet ya çok yerde duydum yargıyı. Çok merak ediyorum bende başlarım belkiYokya izlemiyorumm izleyen olursa açabilirimm kızzz hahahah hepsine açtımm ama çoğu izlemeyen var oyüzden çok ilgilenmiyorum en çok yargı ve camdaki kız var yorumcularr ama yargı dün fena döktürdük topikte@mavikelebek34 hele kelebükk fena yargıcı
![]()
Evet canım izliyorum maalesef ülkemizde kadınların yaşadıkları taciz tecavüz olaylarında ne kadar çaresiz olduğunu anlatıyor. Çok ince mesajlar var bazenCatlak-kurabiye ama yalancıyı da çok reyting almış instada gördümm baya sevilmişte onuda açarım bigün izliyonmu sen
ben demistim ama dizi manyağı olduğumu
![]()
He kuzum jouAhahahah bizim jou bu
![]()
Bence izle şuan haftaya 4 bölümdeyizEvet ya çok yerde duydum yargıyı. Çok merak ediyorum bende başlarım belkişu sıralar kadiri bıraktım gönül dağına sardım hahah
![]()
AaaaaaEvet canım izliyorum maalesef ülkemizde kadınların yaşadıkları taciz tecavüz olaylarında ne kadar çaresiz olduğunu anlatıyor. Çok ince mesajlar var bazentavsiye ederim
Bende saka etti sandımmm kızzz hattaaa demekki resminden bile hatırlayamamış beniiHe kuzum jousende yeni biri mi geldi sandın
![]()
Püü sanaaaAhahahah bizim jou bu![]()
![]()
Bence minnoş bugün çok yorulmuş ondan fark edemedi hahahBende saka etti sandımmm kızzz hattaaa demekki resminden bile hatırlayamamış beniio lahve manzarası
Kıyamam ama yaaaBence minnoş bugün çok yorulmuş ondan fark edemedi hahah![]()
Aynen canım başlarım bende yakında. Ben zaten genelde sardırarak izlediğim için yetişirim sizeBence izle şuan haftaya 4 bölümdeyiz
Aaaaaao derece mii oyuncularda pek dikkatimi çekmeyince
![]()
Az kaldı tatlı telaşlarda koşturuyordur kim bilirKıyamam ama yaaa![]()
Keşkeee yaaaaAz kaldı tatlı telaşlarda koşturuyordur kim biliryanında olsakta yardım etseydik
![]()
Nick mi değiştirdin. Ben de cotton kim diyomEvett aşkummm pamuk oldum ben![]()
Heaaa pamuk oldum migimm.Nick mi değiştirdin. Ben de cotton kim diyom![]()
Pamuğum benim pamuk kalpli joumHeaaa pamuk oldum migimm.![]()
Ben eltimde gördüm ne işe yariyo bu dedim kahveme katiyom dedi zayiflamaya bir nevi yardımcı oluyo dedi,bende ben bu kutuyu alim dedim sende kesin yedegi vardır diyince var dedi bende bi güzel aldımHahahha evett kimisi çok yağlı deyince şaşırdım yaniiii bira zkoysan yeter zaten ama çok pahalı ya o yağyoksa faydası çok