- Emoji Skoru
- 37.023
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #32.541
Bebişim azcık dinlen gıı evine alışsaydın önce birazEvet kv yi çağırdık bu gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişim azcık dinlen gıı evine alışsaydın önce birazEvet kv yi çağırdık bu gün![]()
Hoş ben ilçede o köyde olmasına rağmende almadımAy ben altlu üstlü olsam hiç almazdım![]()
Aferin canımGörümceler vsr sırafa![]()
Günaydın aşkomGünaydın canlar![]()
Her diyetin rutin kaderidir buAman ne çok yapıyorum ne çok yapıtorum haftasonu girdimi poku çıkıye![]()
Şimdi pazartesi randevum varda 1 hafta dahamı uzatsam diyorumHer diyetin rutin kaderidir bu![]()
Yok yok öyle bir şey çıkar aklındanŞimdi pazartesi randevum varda 1 hafta dahamı uzatsam diyorum![]()
Günaydın canım, bende tam kahve içiyordumGünaydın![]()
Afiyet olsun canım benimGünaydın canım, bende tam kahve içiyordum![]()
Afiyet şifa olsun CanımGünaydın canım, bende tam kahve içiyordum![]()
Çıkardım kuzu aç durayımda bu hafta gitsinYok yok öyle bir şey çıkar aklından![]()
Günaydın kuzuş gebelik günlüğün nere gitti seninRöööraaaaaaayyyyydddddduuuuuunnnnnnnnnn
![]()
Hee kuzu herkes ugraşıyo ediyo hamile kalmak için içim el vermedi sildim böyle daha iyi bilen biliyoGünaydın kuzuş gebelik günlüğün nere gitti senin![]()
Totom aciyiii senSelam kızlar
Nasılsınız bakalım
Neden nolduTotom aciyiii sen![]()
Iğne vuruluyorum kuzum ondanNeden noldu
Balsın senHee kuzu herkes ugraşıyo ediyo hamile kalmak için içim el vermedi sildim böyle daha iyi bilen biliyogözönünde gibi olsun istemedim