• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evetttt ondan baktım ona dedim herhalde dışardan tanıdığı
Pek bi aşkınmış nurcummm :KK70:
Ay hayır hayır 🤣🤣 ağız alışkanlığı kibarlık anlamında kullandım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın nur hanımı tanımıyorum yaptığı yorum hoşuma gittiiii🌸🌸🤣🤣 saygılarrr

• Komik
Reactions: Jou
Ama yeni uye olduğu belli ya .
Baksana benim 1 yıl önceki mesajımi alıntılamis.
🤭
Evet evet daha yeni üye oldum öyle rastgele karşıma çıktı bu site dedim bakıyım iki kafa dağıtırım çocukların arasında🥰 ama insanlar hep bir saldırmaya hazır sizden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın😊😊🌸🌸

Ay hayır hayır 🤣🤣 ağız alışkanlığı kibarlık anlamında kullandım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın nur hanımı tanımıyorum yaptığı yorum hoşuma gittiiii🌸🌸🤣🤣 saygılarrr
Yokyokk olurmu öyle şey bende aşkımm sevgilimm derimm sevdiğim kisilere sen simdi yabancı gelince daha tanışmadan etmeden öyle olunca tuğafımıza gitti yoksa hiçbir sıkıntı yok güldükk güzelldi 🤭😌

Evet evet daha yeni üye oldum öyle rastgele karşıma çıktı bu site dedim bakıyım iki kafa dağıtırım çocukların arasında🥰 ama insanlar hep bir saldırmaya hazır sizden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın😊😊🌸🌸
Asla saldırmam hiç tarzım değill biraz tugafımıza geldi canim ondan güldük 😌

Yokyokk olurmu öyle şey bende aşkımm sevgilimm derimm sevdiğim kisilere sen simdi yabancı gelince daha tanışmadan etmeden öyle olunca tuğafımıza gitti yoksa hiçbir sıkıntı yok güldükk güzelldi 🤭😌
🤣🤣

• Komik
ayy nasıl olayım kafam patlıyor🥺🥺 çocuklar bir yandan eşime akşam ne yemek yapsam bir yandan kendisi vegan ne et yiyor ne hayvansal ürün gerçekten bıktım dert desen çok huzur desen yok🤣🤣😭😭
Oyyy oyyy yemek işi hepimize dert bunlar niye et ve tavuk yemeylerr yaaa bigun vücudu kurulacakk et e ihtiyacı olcak yanii 🤦‍♀️
Çocuklar derken kaçtane var 😍

Oyyy oyyy yemek işi hepimize dert bunlar niye et ve tavuk yemeylerr yaaa bigun vücudu kurulacakk et e ihtiyacı olcak yanii 🤦‍♀️
Çocuklar derken kaçtane var 😍
3 çocuğum var 🌸🌸 erken yaşta anne oldum bir salaklıkla evlendim genç yaşta bilirsiniz asabilik😒 şimdiki aklım olsa asla😭 1. Kocamdan 1 çocuğum oldu kendisini çok seviyorum💗💗 sonra 2. Kocamla tanıştım hemen evlendik onunla da ama bu sefer pişmanlık yok tabiki ikizlerimiz var onunla da 🌸🌸🥺🥺 tek sorun şu kocamın vegan olması ay çocuklar ayrı yemek seçiyor ne sebze yiyorlar kocam ayrı seçiyor ne et yiyor ben arada kalıyorum gerçekten🤣🤣 sizin çocuk var mı??

• Beğen
Back
X