• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yook yook kıyamam :KK53: yapmaz öyle şeyler baloncuk inanmam :ıslık:
:ıslık::ıslık::ıslık:
benm yüzümden değil sizin ikinizin dengesizleşip benm arada kalmam yüzünden :KK70: oysaki en masum bendim :KK70:
neyse amaaağğnnn ara sıra geliyorlar işte hoş görmek lazım benide :KK70:
sürekli sürekli gülemem :KK70:
ama göz hapsimdesin sende biliosunki :KK70:
Eeee ikinciyi ne zaman koycaz :KK31:
istersen lönk diye gel. gel ne olursan ol yine gel 😂🤣
Bah gelerem mm :KK8:
yapmadım ozmom ya :KK70:
ikisi birbirine girdi ikisine ayar verdim biri alınmadı diğeri alındı
buda bana yakın en alınmaması gereken kişi diye.. alındı.. alınınca benm şarteller attı saydırdım :KK70:
Amannn neyse işteee
Eee daha da nasılsın nörüyon :KK53:

kesbykesbyson kesbykesbyson hanifee_el hanifee_el
Amacımız sizleri kırmak değil
Burada gerçekten yenisinizdir belki
Ama o kadar şey gördük ki sizde öyle giriş yapınca haklı olarak şüphelendik
Ki bir yerde 4 çocuğum var diyip bir yerde 5 diyince insanın kafası haklı olarak karışıyor. Neyse kusura bakmayın
Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz. :KK68: :KK68: . kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk 🤣🤣🤣🤣

canımm rabbim hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. ben de 1 ay önce bebişimi kaybettim. kalbi durmuştu ama Allahtan ümidimi kesmiyorum hiçbir zaman. olacak olacak hepimizin bebişi olacak inşallah 😍

kıyamam sana beeennn🥰 rabbim nasip edecektir kuzum inanıyorum ben 😍
Hepimizeee nasip etsiinn öznuşummm bu duygudan rabbim hiçbirimizi geri bırakmasın🤲🏻😍❤️🦋🥰

iyi ki geri döndün cnm.. ben burada çok destek gördüm. köstek olanlarda oldu burası ilginç bi yer ama annelik yolunda insan çevresindekilere anlatamadığını burda anlatıyor.. soruyoruz öğreniyoruz... içimizi döküyoruz
kız içimize at at at nereye kadar... patlarız vallahi.. kaldıki hormonlarımız horon tepiyor resmen stresli olunca...
iyisimi burda anlatıp oh be rahatladım demek :KK70: ben hep o gözle baktım o süreçte..
hiç üzülme... sabrın sonu selamet... Rabbim en güzel vaktini bekliyor...
insan keseye değil o testteki çift çizgiye bile aşık oluyor resmen.. anlıyorum seni ne hissettiğini
ama olacak.. o kedi buraya gelecek :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

işte aslında sen ruhunu yormuş olacaksın ki bilmek yoruyor diyorsun
halbuki bilmek özellikle doğru olanı bilmek senin için avantaj... tıp ne kadar ilerledi vs biliyorsun
neyin doğru tedavi neyin bünyeni etkileyip etkilemieceğini biliyorsun... bunların hepsi artı
biz burda neler kullanıp hastanelik olanlarla gördük cnm benim.. hep olumlu düşünelim olumlu olsun :KK37:
tam tüpe başlayacakken mucize şekilde hamile kalnlarıda gördük
dilerim sende öyle olursun
ama varsaylım olmadı.. tüp gerçekten öcü değil kuzum.. bi başlıyorsun nasıl bitti anlamıyorsun.. en zor kısmı başlamak :KK70:
Yaa ne güzel motive etmişin öyleee baloncumm❤️❤️🥰🥰❤️❤️ Haklısın bazen hem bardağın boş tarafını görüyorum ahh inşAllah öyle bir mucize benide bulsunnnn🌺🌺

Back
X