• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabi sizde haklısınız😔

hayatım ben anlamadım ben de yeni üyeyim diye herhalde kandırıyorum sandınız 😅😅 konuya da çok hakim olamadım doğrusu karışık biraz💗💗
Bende pek hakim değilim aslında ben burda da değildim o sırada anasayfa profiller deydim.. orada kızlar bahsetmişler yine geldi birileri bizle kafa buluyor diye düşündüm....

Biri kezban hanımı etiketleyince o " kes" yazan isme hitafen ben de şaşırdım nasıl yani dedim biri laf Çaka Çaka gelmiş diye düşündüm ki kezban. Hanım gelip açıkladı kullanıcı adının sebebini bende cevab verdim zaten.. 😊

Kuzummmm sizin gibi kızlar durduk yere böyle davranmaz biliyorum ben siz öyle kızlar değilsiniz. :KK68: :KK68: . kimin ne olduğunu nereden bileceksiniz tabi... Hergun sahte sahte hikaye lerle gelip alay ediyorlar artık paranoyak olduk 🤣🤣🤣🤣
Ah kuşum sorma ya
Zaten insanlara az buz bi güvenim kalmıştı onu da kk yedi 🥴🥴

Dün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftada 🥰❤️ bauramda geldi iki temizlik nirden biter 🥰
Gerçekten hanımefendi, temizlik bir terapidir. Ben şahsen temizliğin verdiği yorgunluğu bile seviyorum ben, evimin temiz düzenli olması yorgunluğumdan önemli😘🥰😍

Bende pek hakim değilim aslında ben burda da değildim o sırada anasayfa profiller deydim.. orada kızlar bahsetmişler yine geldi birileri bizle kafa buluyor diye düşündüm....

Biri kezban hanımı etiketleyince o " kes" yazan isme hitafen ben de şaşırdım nasıl yani dedim biri laf Çaka Çaka gelmiş diye düşündüm ki kezban. Hanım gelip açıkladı kullanıcı adının sebebini bende cevab verdim zaten.. 😊
anladım😊😊💗💗

Hoşbuldum balım nasılsın ❤️🥰

Sahur yapıp uyuyorum 3 te uyudum normal 😂😂😂😬 nasılsın prenses nasıl 🥰

Günaydın bitanem uyumadın mı sen hâlâ 🥰
iyiyiz cnm tşkler
belimi doğrultamıorum bende yaz temizliğine giriştim
birtek camlar ve perdeler kaldı... inşallah onlarıda bayramda bitiririm artık nabim :D

Dün kızlar çok söylendş ptur artık yapma falan tinnoşum kim yapacakmyine ben yapacağım en azından her gün bir odayı temizlerim biter bir haftada 🥰❤️ bauramda geldi iki temizlik nirden biter 🥰
Bayrama elini öpmeye gelcem 🤪 bir kucak dolusu çikolata getircem her yeri batırıp gitcem 😅😅😅😅

hanımlar oruçlu olanınız var mııı🌸🌸😅😅 iftara ne önerirsiniz(mümkünse etsiz vegan şeyler kocam vegan💗😭)

Back
X