• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar siz buranın dilini biliyoesunuz galiba, düzenli evimiz hayatımız diye biryer orası nasıl?🙏🏻😘🌺Cevaplarsanız çok sevinirim🤣

thinking-overthinking.gif
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aslında benim geyik daha uygun 3 kere tik tik yapıp kk ya girebilirsiniz

Neyse burasıda kahve molası haliyle kk sizi çok yoracak

Gece dedim ya Bdv gidipte 4 kocam var demeyin etinizi kemiklerden ayırırlar mazallah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
sadece ayırırlarsa şükretmeliler bence :D

Hanımlar siz buranın dilini biliyoesunuz galiba, düzenli evimiz hayatımız diye biryer orası nasıl?🙏🏻😘🌺Cevaplarsanız çok sevinirim🤣
Orasıda güzel günlük ev hayatınızı iş hayatınızda neler yapıyorsunz onlar yazılıyor belli temzlik gunleri filan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam orası güzel 🌺

Aslında benim geyik daha uygun 3 kere tik tik yapıp kk ya girebilirsiniz

Neyse burasıda kahve molası haliyle kk sizi çok yoracak

Gece dedim ya Bdv gidipte 4 kocam var demeyin etinizi kemiklerden ayırırlar mazallah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ayol uyardığınız iyi oldu🤣Ama galiba yanlış anlaşıldım. 4 Kocam yok 4. evliliğim var 2 kocam oldu 2 defa evlendim ikisiylede affettimiştim zamanında ama şimdi aslaa🙏🏻

Back
X