- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi morpapatyam
-
Ben deBen varIm:)evlilik bana gore degilken ve hic evlenmeyi dusunmuyorken bi anlik bosluk(basiretim mi baglandi ne) evleniverdim...simdi de arpacI kumrusu gibi duşunuyorum ne yapsam diye..
Zararin neresinden donsen kardir. Bende evlenince bana gore bazi hatalar yaptim ama suan herkese karsi restimi cektim. Bir hata yaptim diye omur boyu kendim ettim kendim buldum demeyecegim. Sende boyle yapabilirsin
Neredeyse birebir aynısını yaşadım. Ama ben küçük bir şehre değil ve hatta bir çok insanın aşık olduğu izmire gitmiştim eşimin yanına. Ona rağmen yaşadığım şehirden nefret ettim :)
Bir diğer farkımız da ben baştan bu durumu yapamayacağımı eşimle defalarca tartıştım ama o da işini bırakıp gelemiyordu, en kısa sürede benim bulunduğum şehire taşınmak üzere anlaşarak evlendik.
Tam 4 sene dayandım ama ciddi psikolojik sorunlar yaşadım ki zaten artık rest çekecek, ben tayinimi istiyorum istersen sen de gel diyecek duruma gelmiştim. Eşim de benimle birlikte geldi çok şükür ama o psikolojimde gelmese de umrumda değildi.
İnsanların yapısı çok farklı. Çevremdeki birçok insan bu kadar etkilenmemi anlamıyordu. Bırakın bu kadar takacak, önemsenecek hiçbir şey görmüyordu çoğu ortada.
Ama bütün dünyanızı, ailenizi, tüm arkadaşlarınızı, alışkanlıklarınızı bırakıp geliyorsunuz. Bir de ben ailesi ile aynı apartmandaydım. Eşim işten gelir bazı günler, dur bi yukarı çıkayım, annemi bugün hiç görmedim derdi, ben kendi annemi aylardır görmemişken, bu lafın canımı nasıl acıtacağını düşünmeden.
Eşimi çok seviyorum. Ama ikimiz de aynı düşüncedeyiz ki, farklı şehirlerden evlenmek çok zor ve çok kere demişizdir Keşke birbirimizi tanımasaydık diye.
Arkadaşım ya bu durumu yok sayıp kabulleneceksin, ki bu hiç kimsenin değil sadece senin elinde. Ya da sağlığın elinden gider, Çünkü eşim çaba sarf etmiyor diyorsun. Allah yardımcın olsun.
Ben varim..neden evlendim sanki. Yasim daha 23 tú. Okuldan haziranda daha mezun olur olmaz bir ay sonra temmuzda GORUCU USULU nişan, ve agustosta dugun. Sacmalikti, sanki basiretim baglanmisti, sanki muska yapilmisti. Evlenir evlenmez ver elini amerika..ne oldugumu sasirdim, 20 gunluk evliyken amerikaya yerlestik.aileden daha ne kadar uzaga gidilebilinir ki ..kocami tanimadan evlendim veeee..amerikada 1 sene yasadik, bana zehir olan 1 sene.. evimi cihazlarla dinliyormus meger..aldattigimi imaa etti.. ben buna ragmen adam gibi korunmamisim demek ki, kizim oldu..simdi kizim 14 aylik. Esimle kac kez bosanacak oldum, yapamadim. Sanki o zamanki gibi basiretim bagli. Buyu yapilmis gibiyim. Esim ne yapsa eyvallah diyorum sanki.. anneme selam dahi vermeyen, yanimda annem var diye Beni , bebegimi otogardan almaya bile gelmeyen, ne yapiyorsan yap diyen bu adami hala seviyor ve hala onunla evliyim. Veee Beni ailesinin memleketine gitmeye de zorladi ama oraya tayin olamadi.. simdi de baska bir sehirde yasamaya zorluyor, 5 sene sonrada o baska sehirden istanbula girmek istiyormus. Plani buymus. Benim planlarimin onemi yok..ben de kendi secimimin altinda ezildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?