Benim gibi olan var mı merak ediyorum

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Kızlar 22 şubatta kızımı dünyaya getirdim çok şükür sağlıkla.

1 nisan 40 imiz di. Eşim korunuyor. Zaten daha yeni olduğumuz için pek fazla yakinligimiz olmadi.
20 nisan da kanama geldi 1 kere o gün birdaha gelemedi dün sadede leke geldi 1 kere bugün temiz gibi geldi. İnanın ödüm kopuyor birdaha hamilelik mi diye. Yanlis anlaşılmasın hamilemiyim diye sormuyorum. Ama çok kötüyüm korkuyorum eşim öyle bişey olması mümkün değil diyor. Off normalmi hiç olmasa korkmam ama 1 kere gelince yerlesme kanamasi olabilir mi diyorum tekrar söyleyeyim eşim korunuyor.

Eşin korunuyorsa yüksek ihtimal değildir. Sağlık ocağında bir kan testi yaptır.

Bu kadar aklını meşgül edecekse bu konu çifte korunma kullanabilirsiniz, sen spiral taktır eşin de kondoma devam etsin.

Eşin korunuyorsa yüksek ihtimal değildir. Sağlık ocağında bir kan testi yaptır.

Salı günü aşımız var o gün yaptırmayı düşünüyorum. Ama her anım işkence Gibi arada aklima geldikçe ağlıyorum dua ediyorum

Bu kadar aklını meşgül edecekse bu konu çifte korunma kullanabilirsiniz, sen spiral taktır eşin de kondoma devam etsin.

Şu sitresi atlatayim hayırla inşallah yaptırırım valla işkence Gibi geçer yoksa her ayım

Zaten doğumdan sonra adet düzeni iyice değişiyor ya aylarca adet olunmuyor ya küçük lekelenmeler oluyor yada adetlerin arası çok uzun veya çok kısa oluyor...Kondom en güvenilir korunma şekli bence yoktur boşa evham yapmayın mazallah sütünüzü etkiler

Sütümü etkiler diye bende korkuyorum oğlumda emzirme pek iyi değildi. Çok şükür kızım güzel emiyor bu yüzden etkilensin de istemem

Birde küçük lekelenmeler oluyor yazmışsıniz bunu yaşayan duysam az rahat edicem inşallah öyle birşeydir

Valla yeni doğum yapmış arkadaşlarım çifte koruma uyguluyor.demekki o korku herkeste var..bende öle yapmayı düşünüyorum çünkü doğum sonrası hemen hamile kalma ihtimali daha fazlaymış ki örnekleri mevcut cevremdede.

Kız deme öyle ölüyorum korkudan zaten

Birde küçük lekelenmeler oluyor yazmışsıniz bunu yaşayan duysam az rahat edicem inşallah öyle birşeydir
Biraz ferah tut içini korunuyoruz demişsin kondom delik değilse hamile değilsin yani hamilelik Şansın %0 canım rahat ol panik yapma al kahveni çayını derin nefes çekip otur güzel şeyler düşünerek güzelce yudumla

Ayy çok sağol salı gününe kadar kendimi stres yapmamam gerek kızım için

Kuzum korkma korunuyorsa eşin çoook düşük bi ihtimal.tabi korunmaktan kastın geri çekilme yöntemi deilseee

Yok canım yaa zaten anca 2 kez oldu. Sezeryan yaram da sorun vardı biraz yaram kanadı gibi oldu daha o yeni düzeldi derken bu stres işte

40 çıktığında doktora gittin mi

Zira benimki alttan ultrason ile bakıp biraz daha kanaman gelir demişti seninki de odur bence daha kürkün yeni çıkmış

Sonra da ilk reglimi oğlum 8,5 aylıkken oldum

40 çıktığında doktora gittin mi

Zira benimki alttan ultrason ile bakıp biraz daha kanaman gelir demişti seninki de odur bence daha kürkün yeni çıkmış

Sonra da ilk reglimi oğlum 8,5 aylıkken oldum

Fırsatım olmadi ki. Gurbetteyiz 20 günlükken yanlız kaldık 4 yaşında da oğlum var koşturmaca hep. Sezeryan yaram kanadı yine gidemedim pazartesi giderım belki bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…