Eşin korunuyorsa yüksek ihtimal değildir. Sağlık ocağında bir kan testi yaptır.
Bu kadar aklını meşgül edecekse bu konu çifte korunma kullanabilirsiniz, sen spiral taktır eşin de kondoma devam etsin.
Yuksek ihtimal degilsindir canim
Zaten doğumdan sonra adet düzeni iyice değişiyor ya aylarca adet olunmuyor ya küçük lekelenmeler oluyor yada adetlerin arası çok uzun veya çok kısa oluyor...Kondom en güvenilir korunma şekli bence yoktur boşa evham yapmayın mazallah sütünüzü etkiler
Zaten doğumdan sonra adet düzeni iyice değişiyor ya aylarca adet olunmuyor ya küçük lekelenmeler oluyor yada adetlerin arası çok uzun veya çok kısa oluyor...Kondom en güvenilir korunma şekli bence yoktur boşa evham yapmayın mazallah sütünüzü etkiler
Valla yeni doğum yapmış arkadaşlarım çifte koruma uyguluyor.demekki o korku herkeste var..bende öle yapmayı düşünüyorum çünkü doğum sonrası hemen hamile kalma ihtimali daha fazlaymış ki örnekleri mevcut cevremdede.
Kuzum korkma korunuyorsa eşin çoook düşük bi ihtimal.tabi korunmaktan kastın geri çekilme yöntemi deilseeeKız deme öyle ölüyorum korkudan zaten
Biraz ferah tut içini korunuyoruz demişsin kondom delik değilse hamile değilsin yani hamilelik Şansın %0 canım rahat ol panik yapma al kahveni çayını derin nefes çekip otur güzel şeyler düşünerek güzelce yudumlaBirde küçük lekelenmeler oluyor yazmışsıniz bunu yaşayan duysam az rahat edicem inşallah öyle birşeydir
Biraz ferah tut içini korunuyoruz demişsin kondom delik değilse hamile değilsin yani hamilelik Şansın %0 canım rahat ol panik yapma al kahveni çayını derin nefes çekip otur güzel şeyler düşünerek güzelce yudumla
Kuzum korkma korunuyorsa eşin çoook düşük bi ihtimal.tabi korunmaktan kastın geri çekilme yöntemi deilseee
40 çıktığında doktora gittin mi
Zira benimki alttan ultrason ile bakıp biraz daha kanaman gelir demişti seninki de odur bence daha kürkün yeni çıkmış
Sonra da ilk reglimi oğlum 8,5 aylıkken oldum
Ben eşime kondomu çift kat taktıracağım aynı korku bende de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?