- 19 Şubat 2021
- 61
- 13
- 3
- Konu Sahibi Cidem12445666
Eşi askeri personel olup aylardır göremeyen var mı içinizde çok daraldı belki siznle konuşup rahatlarım eşim Aralık ayında Azerbaycana gitmişti hala dönmedilee ve hala ne zman dönecekleri belli değil çok daraldı evet herşeyi bilerek evlendim ama özlem bambaşka bişey ruhum daralıyor ne zman dönecekleri belli değil kimseyle konuşmak istemiyorum iyice içime kapandım 

Muzaffer dönsünler.
 Muzaffer dönsünler.  

Ben 20 yaşında evlensem ailem üzüntüden hasta olurdu bu arada hem öğretmenim hem doktora yapıyorum. Tezim küçük yaşta evlenenlerle ilgili. Küçük yaşta evlenenlere üzülüyorum o yüzden dedim
 Ben 20 yaşında evlensem ailem üzüntüden hasta olurdu bu arada hem öğretmenim hem doktora yapıyorum. Tezim küçük yaşta evlenenlerle ilgili. Küçük yaşta evlenenlere üzülüyorum o yüzden dedim 

ilk başlarda bı uzuluyordum ama zamanla alışmaya başladım. Allah canlarını korusun sağ salim donsunler gerisi mühim değil
 ilk başlarda bı uzuluyordum ama zamanla alışmaya başladım. Allah canlarını korusun sağ salim donsunler gerisi mühim değil
 görüntülü konuşma vs falan da sarmıyor bı zaman sonra ama dediğim gibi canları sağ olsun deyip yutkunuyorsun işte. Beni en çok uğraştıran kısım çocuk sahibi olma işiydi
 görüntülü konuşma vs falan da sarmıyor bı zaman sonra ama dediğim gibi canları sağ olsun deyip yutkunuyorsun işte. Beni en çok uğraştıran kısım çocuk sahibi olma işiydi