iş nedenıyle baska sehırdeyız hafta ıcı ıs ev falan hafta snu memlektteyız daha arkds ortamı olusturamadım herkezlede arkadas olunmuyorevlenip ailenden çevrenden uzak bir yere mi gittin?
uzaklaştım çevremden diyince aklıma bu geldi
oralarda da arkadaş çevresi yapabilirsin
haklısınız bıraz daha dııkat etmeye calsıcam :) bebek dusunuyoruz bunları asmak gerekAilenizden uzaklaştığınız için boşluğa düştünüz sanırım ama eşinize çok fazla sarmayın şuan iyi ne güzel ileride tersi tepmesin daha fazla huzursuzluk çıkabilir erkekleri bilirsiniz fazla sıkıya gelemiyorlar benden söylemesi :)
merhabalar ben 1,5 yıllık evlıyım evlendıkten sonra cok kıskanc oldum ıce esıme bagladım kendımı bunun nedenıde aıleden arkadaslardan bırden uzaklasmak sanırım esımın arkadaslarıyla gorusmek ıstemesı falan benı rahatsız edıyor . bu durumda aramızda sorun olmaya baslıyor artık sızce zamanla duzelırmıyım ? ?
tebrık ederım sızı gercekten ıyıEşine köle muamelesi yapma. Tabiki arkadaşlarıyla görüşecek, gezecek.
Bende 1,5 yıllık evliyim eşim arkadaşlarıyla buluşacağında arar canım sen yemeğini ye ben geç gelicem diye.
Hiç aramam nerdesin kimlesin nezaman geliceksin.
Eve gelince kendi anlatır.
Sıkmadığım için ayda 1 bile olmuyo bu yoksa arkadaşları hergün şununyapalım bunu yapalım diye arıtolar.
Rahat bırak
oda bu soruyu soruyor arkdsına gvenmıyorum esım ypmaz ama bır laf var yasın yanında kuruda yanar bnm onu dymam bıl e bnı yıkar cok guzel bır dunyada yasamıyoruz kendı cınsmde guvenılır degıl erkek sonucta 1 2 3 4 5 te kanar dıye duusnuyorum haksızmıyım genıs derın dusunuyorum cokSurekli surekli de beraber birseyler yapilmaz ki ama,bu kadar skmayin bence esinizi,haftada bir ikiyse bu disari cikmalari sorun yapilacak birsey degil.esinize guvenmiyor musunuz acaba.
benım gıbımısınız sızde ne kadarlık evlısınız
ozelden yazdım sızeSenin yaptığın şeyin aynısını bende eşime yaptım. Ama doğumdan sonra oldu benim ki. Artık loğusalığın vermiş olduğu bir şeymiydi anlamadım. Nişanlılık aşamasında da eşim bana aynısını yapardı. Çok bunalırdım. kaç defa ayrılmıştım. artık pes edip arkadaşlarımla bile görüşmemeye başladım. Lohusalıktan sonra Adama gitme geç gelme demeye başladıkça benim tersimi yaptı ve hop sonra bir kadınla yazışmalarını yakaladım. güvenim gitti, yeniden başladık, ama her zaman güvensizlik olduğu için, ilişkimiz sallantıda devam etti, bana ikinci kez hata yaptı. Bahanesi ne biliyor musun? Beni çok sıktın. O nedenle sıkma eşini dikkat et bakalım ne olcak
Kendini bunlara sartlamisin cunki,cikarsa kotu seyler olacak,arkadasi kotu kendide kotu olacak.yanlis bu dusunceler,esini kendinden sogutup,vesvesenle kendi canini sıktiginla kalirsin o olur yani.esini dizinin dibinden ayirmayip sana sadik kalacagini mi dusunuyorsun,buda yanlis boyle dusunuyorsan,esin cocuk degil ki senin,arkadasinin akliyla nasil is yapabilir ki koca adam.yapacak olsa onn bunun lafina gerek yok,kendisi senin yanindada yapar.belki de adamin aklinin ucundan gecmiyor boyle seyler surekli lafini edip,yada imasini edip aklina sokma,zaten bana guvenmiyor,zeten surekli lafini ediyor,yapiyimda tam olsun der belki.kendinede yazik esinede yazik,kurtul bu dusuncelerden.oda bu soruyu soruyor arkdsına gvenmıyorum esım ypmaz ama bır laf var yasın yanında kuruda yanar bnm onu dymam bıl e bnı yıkar cok guzel bır dunyada yasamıyoruz kendı cınsmde guvenılır degıl erkek sonucta 1 2 3 4 5 te kanar dıye duusnuyorum haksızmıyım genıs derın dusunuyorum cok
bende ole olsam ayıla bayıla gıderım esımde ıstıyor cıftlı grsmeyı ama onun arkdsları eslerıyle bırlıkte bısey yapmak ıstemıyolr kac kez teklıf ettık bahane buluyor adamlarBen de kendi çevremin olmadığı bir yerdeyim.
O yüzden onun arkadaşlarıyla çiftli olarak takılıyoruz.
Hatta numaralarımızı falan aldık, beylerden önce biz planı yapıyoruz.
Ben de ayıla bayıla gidiyorum vallahi, yapayalnız ne yapacağım ki kendimi yemekten başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?