benım gıbı olan varmıydı aranızda ?

evlenip ailenden çevrenden uzak bir yere mi gittin?
uzaklaştım çevremden diyince aklıma bu geldi
oralarda da arkadaş çevresi yapabilirsin
iş nedenıyle baska sehırdeyız hafta ıcı ıs ev falan hafta snu memlektteyız daha arkds ortamı olusturamadım herkezlede arkadas olunmuyor

Ailenizden uzaklaştığınız için boşluğa düştünüz sanırım ama eşinize çok fazla sarmayın şuan iyi ne güzel ileride tersi tepmesin daha fazla huzursuzluk çıkabilir erkekleri bilirsiniz fazla sıkıya gelemiyorlar benden söylemesi :)

haklısınız bıraz daha dııkat etmeye calsıcam :) bebek dusunuyoruz bunları asmak gerek

bu durum eşinle aranda sorun olur, erkekler sıkılmaya gelmez. sen de kendine uğraşlar bulmalısın.

insan hayatta kimi hayatinin merkezine koyarsa onunla sinanir.bu es olur,aile,cocuk..kimseyi bu kadar merkeze koymayin.olur da bebeginiz olursa bigun,bu kadar ilgiye alismis esiniz bunalima girer sudan cikmis baliga doner,cunku bu kezde bebeginize asiri bi baglilik gelistireceksiniz..birakin akisina..

Eşine köle muamelesi yapma. Tabiki arkadaşlarıyla görüşecek, gezecek.
Bende 1,5 yıllık evliyim eşim arkadaşlarıyla buluşacağında arar canım sen yemeğini ye ben geç gelicem diye.
Hiç aramam nerdesin kimlesin nezaman geliceksin.
Eve gelince kendi anlatır.
Sıkmadığım için ayda 1 bile olmuyo bu yoksa arkadaşları hergün şununyapalım bunu yapalım diye arıtolar.
Rahat bırak

kendini zorlayarak düzelirsin tabiki..evlilik hapis deil..sende eşinde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz...

düzelmek istersen düzelirsin
evli olmak demek, evlilik dışındaki herkesi hayatından geri çıkarmak değildir
kendinize ait özel alanlarınız olmalı
hobiler, arkadaşlar, farklı alanda sosyallikler
eşini bu kadar hayatının tümü olarak görmen yanlış
ilişkiniz zarar görür

Surekli surekli de beraber birseyler yapilmaz ki ama,bu kadar skmayin bence esinizi,haftada bir ikiyse bu disari cikmalari sorun yapilacak birsey degil.esinize guvenmiyor musunuz acaba.

tebrık ederım sızı gercekten ıyı

Surekli surekli de beraber birseyler yapilmaz ki ama,bu kadar skmayin bence esinizi,haftada bir ikiyse bu disari cikmalari sorun yapilacak birsey degil.esinize guvenmiyor musunuz acaba.
oda bu soruyu soruyor arkdsına gvenmıyorum esım ypmaz ama bır laf var yasın yanında kuruda yanar bnm onu dymam bıl e bnı yıkar cok guzel bır dunyada yasamıyoruz kendı cınsmde guvenılır degıl erkek sonucta 1 2 3 4 5 te kanar dıye duusnuyorum haksızmıyım genıs derın dusunuyorum cok

Senin yaptığın şeyin aynısını bende eşime yaptım. Ama doğumdan sonra oldu benim ki. Artık loğusalığın vermiş olduğu bir şeymiydi anlamadım. Nişanlılık aşamasında da eşim bana aynısını yapardı. Çok bunalırdım. kaç defa ayrılmıştım. artık pes edip arkadaşlarımla bile görüşmemeye başladım. Lohusalıktan sonra Adama gitme geç gelme demeye başladıkça benim tersimi yaptı ve hop sonra bir kadınla yazışmalarını yakaladım. güvenim gitti, yeniden başladık, ama her zaman güvensizlik olduğu için, ilişkimiz sallantıda devam etti, bana ikinci kez hata yaptı. Bahanesi ne biliyor musun? Beni çok sıktın. O nedenle sıkma eşini dikkat et bakalım ne olcak

ozelden yazdım sıze

Kendini bunlara sartlamisin cunki,cikarsa kotu seyler olacak,arkadasi kotu kendide kotu olacak.yanlis bu dusunceler,esini kendinden sogutup,vesvesenle kendi canini sıktiginla kalirsin o olur yani.esini dizinin dibinden ayirmayip sana sadik kalacagini mi dusunuyorsun,buda yanlis boyle dusunuyorsan,esin cocuk degil ki senin,arkadasinin akliyla nasil is yapabilir ki koca adam.yapacak olsa onn bunun lafina gerek yok,kendisi senin yanindada yapar.belki de adamin aklinin ucundan gecmiyor boyle seyler surekli lafini edip,yada imasini edip aklina sokma,zaten bana guvenmiyor,zeten surekli lafini ediyor,yapiyimda tam olsun der belki.kendinede yazik esinede yazik,kurtul bu dusuncelerden.

Ben de kendi çevremin olmadığı bir yerdeyim.
O yüzden onun arkadaşlarıyla çiftli olarak takılıyoruz.
Hatta numaralarımızı falan aldık, beylerden önce biz planı yapıyoruz.
Ben de ayıla bayıla gidiyorum vallahi, yapayalnız ne yapacağım ki kendimi yemekten başka..

Hayatın eşinden ibaret olmasın,adamı da sıkarsın kendini de yorarsın

duzelir duzelir merak etme...bende evlendigimde yurt disina gelin geldin yasim kucuk benim yasimdakiler hepsi bekardi tanidigim kimsem yoktu esime cok dusmustum esim dostum sirdasim oydu.kavga ettikmi dunyam zindan olurdu dert etmekten basima agrilar girerdi gel zaman git zaman bu takintim yok oldu gibi bisi...kesinlikle eskisi gibi degilim artik sende biraz zaman tani kendine kendince cevre edin ugraslar bul kocan7 cok sev tabi ama dunýayi onu uzrine kurma kocanda bunalir sonra

bende ole olsam ayıla bayıla gıderım esımde ıstıyor cıftlı grsmeyı ama onun arkdsları eslerıyle bırlıkte bısey yapmak ıstemıyolr kac kez teklıf ettık bahane buluyor adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…