Merhaba kızlar 27 haftalık hamileyim gerçi 2 gün sonra bıtıyor 28e gırıcez bu aralar eğilip kalkmada oturmada falan bel ağrıları çekıyorum nefesım kesılıyor sanki çok iş yapmışım gbi
iş yapamıyorum evi ....k götürüyo resmen tadilatta başladı :S çok nefessiz kalınca yapamıyorum yaaaaaaaa :18::18::18:
benimde öyle ama ben iş yapıyorum eşimde yardım ediyor bir yeri süpürüp silsem belim kopuyor ağrıdan ama napıyım genede yapıyorum kızlar bide doktorum bana erken doğurabilirsin dedi şuanda 31 haftalık hamileyim magnezyum kullanıyorum hayırlısı ben herşeyimi hazırladım iszde hazırlayın ne olur ne olmaz
benimde öyle ama ben iş yapıyorum eşimde yardım ediyor bir yeri süpürüp silsem belim kopuyor ağrıdan ama napıyım genede yapıyorum kızlar bide doktorum bana erken doğurabilirsin dedi şuanda 31 haftalık hamileyim magnezyum kullanıyorum hayırlısı ben herşeyimi hazırladım iszde hazırlayın ne olur ne olmaz
Canım, erken doğum riskin varsa bence iş falan yapma. Bebişinden daha kıymetli değil ya. Allah korusun, daha annesinin karnında geçirmesi gereken 9 haftası daha var. İllaki yapacaksan da oda oda temizleyip aralarda 30 dk uzanarak bacaklarını 15 cm kaldırıp dinlen mutlaka. Şakaya gelmez canım dikkatli ol.