- 21 Ağustos 2015
- 31.918
- 96.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi Guzelolsun
Bel agrısından oyun silmeye nasıl geldi konu?Merhaba arkadaşlar 34 haftalık hamileyim 3 gündür yürürken sağ tarafıma bastığımda belimin aşağısında çok büyük sızı hissediyorum basamıyorum dinleniyorum sürekli ama cuma sabahı kendime kahvaltı bile zor hazırladım. Eşim de beni 11 de bi aradı bi daha aramadı ne durumda olduğumu biliyor. Ağladım aramadı hiç merak etmedi yedim mi düştümmü kaldımmı. Halbuki geçen hafta hastaydı hastanede bir tek ben bekledim onu hiç şikayet etmedim karnım burnumda olduğum halde. Kendimi çok terkedilmiş hissediyorum. Kiminiz hormonlar diyeceksiniz kiminiz şımarıklık belki ama çok gücüme gitti sonra işten geldi o gün belimdeki ağrı daha kötü olduğu için acile gittik. Giderkende hep gergindik ben ağlıyorken eşim hep ters ters konuştu benimle mesela asansörde kalır gibi olduk ben eyvah kaldık dedim ağlıyorum bir yandan eşim sus diye tersledi v.s. O gece serum yedim ağrı kesici yedim hastanedeydik eşimle hiç konuşmadım sorularına cevap vermedim. Eve geldik ona göre adım attı yemek yaptı yedim geri çevirmedim onun dışında yanına gitmedim hiç ağrım da devam ediyor gerçi uzandım hep. Neyse eşim geldi daha sonra yine gergin gergin konuştu bende analttım sen bana böyle davrandın ettin diye başta çünkü gerginim falan diye savundu sonra özür diledi zoraki bana göre. Sonra gel burada kalma aşağıya gidelim dedi bende Bi şartla dedim bana değer veriyorsan o oyunları sil dememle bana Bi bağırmaya başladı delirir gibib(bu arada beni cuma günü aramadığında oyun falan oynadım dedi ona istinaden böyle bişey istedim) bütün apartman duydu küfürler etti elini kaldırdı bana değil ama koltuğa vurdu o öyle davranınca yazıklar olsun sana dedim daha çok delirdi siliyorum ama hiç bir şey düzelmicek oyunları silmemle diye baştan beri hataydık dedi tabi inanılmaz şekilde bağırarak delirmiş gbi çok koydu bende altta kalmamak için onayladım ama çok kötü oldum çünkü hem yürüyemiyorum belim kötü hem hamileyim çok az zamanım kaldı psikolojim alt üsttü bu yüzden. Dayanamadım kardeşime geldim şuan giderken gel sakince konuşalım dedi başta ama dinlemedim o bıraktı zaten beni. Çok kırıldım bir oyun sil dememle işitmediğim küfür el kaldırma kalmadı baştan beri hataymışız çok kırıldım napıcam ben.????
İliskinizin dinamiğini bilemiyoruz,ama karısı hamileyken,agrısı varken,hastanede söylenen adama cok da bel baglamazdım.
Oyun sil flaan demezdim yani,ne hali varsa görsün.