Benim gibi olanlar varmı acaba??

Ben çok potizif bir hamileydim. 4 ay geçti üstünden ama hamileliğimi çok özlüyorum 12 kilo almıştım elim dalga geçiyordu kalkıp yatakta oradan oraya çeviriyordu :-):-) espirisi bile çok güzeldi. Ama kışın geçirdim hamileliğimi bununda etkisi olabilir. Hatta martta bir ara yaşadığımız her çok sıcak oldu bir günlüğüne ellerim şişti ayaklarım şişti halsizlik oldu bir günde sadece o gün ay dedim yaz hamilelerine Allah sabır versin. Bence geçecek korkma yazdan oluyor

Genelde yaşanan durumlar Allak kolaylık versin,bir avazda kurtarsın.Havalarında etkisi büyük doğumdan sonra geçecektir tahminimce,sabır

Rahim ağzı kısalığı yani servikal uzunluğunuz kısa anladığım kadarıyla.kac cm olduğunu biliyormusunuz? Benimde ilk gebeligimde kısaydı ve son ayima kadar yattım.vaktinde doğdu çok şükür.siz kaç haftaliksiniz şuan?
Evet servikal yetmezlik dedigim zaman cogu kisi anlamiyor oyuzden net olsun diye oyle soyluyorum:)) Ilk gebeligim de ikizlerimi 16. Haftada kaybettim agrisiz sancisiz acilmayla bu ikinci gebeligim onlem amacli atildi dikis atildiginda 3.5 cm üzerindeydi ama benim ilk uc ay cok fazla kanamam oldu 12. Haftada seklajim yapildi 33. Haftada serklajim kendiliginden acildi suan dikisim de yok ve 35+4 Allah nasip ederse 10 gun sonra sezeryanimiz var tam 37 de alacak doktorumuz..

Hamileliği bi ben sevmiyorum sanıyordum. Şu instagramda falan şişmiş karınla poz verenlere hayranım.bugunleri hatırlamamak için bi kare bile foto çekilmedim.aynaya bakarken boydan bakmıyorum. İlk 3 ayım mide bulantısı ve halsizlikle geçti berbattı herşey su içemiyordum.3 aydan sonra geçti ama iştahım hiç bi zaman açılmadı.7buçuk aylık hamileyim 6 kg aldım.tabi o ilk 3 ayda çok hareketsiz kaldığım için ben hala çok hareket etmediğim için 2 adım atsam yoruluyorum.sıcaklardan çok etkilenmedim. Sürekli insanların bugünlerini arayacaksın hele bi doğsun demesinden bıktım. Zaten geceleri rahat uyuyamıyorum.bebeğimi seviyorum hareket ettikçe şükür diyorum ama bu hamilelik olayını sevmedim.doğuncada lohusalık depresyonuna girmekten korkuyorum. Bi kaç arkadaşım çok ağır şekilde yaşadı :( rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.doğduktan sonrada sağlık sıhhat ,akıl sağlığı beden sağlığı ,huzur ve enerji versin inşallah bizlere.. amin

Ay aynı ben.
24 saat uyuyabiliyorum hatta mesela beş altı saat uyuyup uyanıyorum. Uyanık kalma sürem 1 saat sonra yine 5 6 saat uyuyorum hooop uyan yemek ye geri yat.
En yakın arkadaşimla görüşmeyi bırak telefonlaşmıyorum bile. Yani ne espri yapıyorum ne sinirleniyorum böyle dümdüz bi insan oldum ben. Doğundan sonra düzelir belki

Evet servikal yetmezlik dedigim zaman cogu kisi anlamiyor oyuzden net olsun diye oyle soyluyorum:)) Ilk gebeligim de ikizlerimi 16. Haftada kaybettim agrisiz sancisiz acilmayla bu ikinci gebeligim onlem amacli atildi dikis atildiginda 3.5 cm üzerindeydi ama benim ilk uc ay cok fazla kanamam oldu 12. Haftada seklajim yapildi 33. Haftada serklajim kendiliginden acildi suan dikisim de yok ve 35+4 Allah nasip ederse 10 gun sonra sezeryanimiz var tam 37 de alacak doktorumuz..
İyi çok şükür bişey kalmamış dogsada problem yok.agrisiz açılma mi..ay ben korktum şimdi.16 haftada baya büyük yani.dogum oldu öyleyse.dikis atmakla doğru karar vermişler.benim serklajim 2.50 filandi ama bu gebelikte de kısa olurmu bilmiyorum daha çok yeni

36 haftalık hamileyim az kaldı ama bende bıktım hayattan sonucu dusunerek kendimi motive ediyorum birazda. İlk dört ay hep kustum onlar bıttı simdi dediğiniz gibi biri yapsa da hazıra konsam diyorum. Bazen hıc halım olmuyor. Her gunum tabiki bir degil ama su sıcak beni mahvetti
Ay az kalmış sağ Salim kavuşun inşallah
Sıcaklık ağırlık bunaltmıştır tabi haklısın

İyi çok şükür bişey kalmamış dogsada problem yok.agrisiz açılma mi..ay ben korktum şimdi.16 haftada baya büyük yani.dogum oldu öyleyse.dikis atmakla doğru karar vermişler.benim serklajim 2.50 filandi ama bu gebelikte de kısa olurmu bilmiyorum daha çok yeni
Evet 16. Hafta oldugu icin dogum oldu malesef diger gebeliginizde kisalik varsa bundada olma ihtimali yuksek diye biliyorum hatta form var oraya herkes o sekilde yaziyor 2.5 sinir zaten kesinlikle serklaj yapiliyor siz riske atmayin 12. Haftada bir kontrol olun hem servikal uzunluga bakilir bazi doktorlar elle muayene de ediyorlarmis rahim yumusak ileriki haftalarda tasiyamaz diye..Bana sadece alttan olcum yapildi uzunluk iyi gerek bile yok ama daha once kaybim oldugu icin ve tup bebekle hamile kaldigim icin riske atmayalim diye yapildi..

Selam hanımlar eminim yıne banlanıcam her seferinde nedense konum yanlıs yerde dıye mune abla banlıyor ama cidden cok bunaldım ve banlanmak istemiyorum. Sadece ıcımı biraz dokmek ıstiyorum sizlere biraz destek ihtiyacım olan.
Hamileyim ve havalarda sıcak olduğundan cidden cok bunaldım. Parmaklarım bıle agrıyor. Bu bebegı cok istedim. Rabbim de verdı sukur isteyen herkesin olur Insallah ama gece agrılarım, mide yanmalarım, gecmıyor.
Kendımı eve kapattım dısarı bıle cıkasım yok yoruluyorum hemen, kiloda aldım. Sagolsun esım teklif eder ama keyif almıyorum. Kimseyle telefonda bile konusmuyorum hayat doluydum Insallah diyorum gecıcı bı donem bu.
Dusunun annemi bile aramıyorum haftada bir kez oda. Sızlerdede oldumu bole yoksa bendeki mı anormallik.
Mune abla lutfem konumu kapatma ıyıce bunalıma girdim.

Yaşadıklarının hepsi normal. Bir can taşıyorsun içinde kolay mı? Birde bu dertlerine doğumdan sonra lohusalık eklenecek. Doğumdan sonra yaklaşık 7-8 ay sonra hayatın düzene girer. Benim böyle geçti süreçlerim

Şimdi oğlum 15 aylık oldu dağ keçisi gibi tırmanıyor her yere koltuk tepelerinden topluyorum adamı :)

UOTE="Sonilmek, post: 56810929, member: 876314"]Evet 16. Hafta oldugu icin dogum oldu malesef diger gebeliginizde kisalik varsa bundada olma ihtimali yuksek diye biliyorum hatta form var oraya herkes o sekilde yaziyor 2.5 sinir zaten kesinlikle serklaj yapiliyor siz riske atmayin 12. Haftada bir kontrol olun hem servikal uzunluga bakilir bazi doktorlar elle muayene de ediyorlarmis rahim yumusak ileriki haftalarda tasiyamaz diye..Bana sadece alttan olcum yapildi uzunluk iyi gerek bile yok ama daha once kaybim oldugu icin ve tup bebekle hamile kaldigim icin riske atmayalim diye yapildi..[/QUOTE]
Benim ilk gebeligimde serklaj uygun görülmedi ama hergun iki progestan ve ciddi istirahat önerildi.ozman bana yardımcı kimseler vardı yatarak geçirdim bunda ins oyle birşey olmaz diye dua ediyorum ama istirahatta edemiyorum

Hamileliği bi ben sevmiyorum sanıyordum. Şu instagramda falan şişmiş karınla poz verenlere hayranım.bugunleri hatırlamamak için bi kare bile foto çekilmedim.aynaya bakarken boydan bakmıyorum. İlk 3 ayım mide bulantısı ve halsizlikle geçti berbattı herşey su içemiyordum.3 aydan sonra geçti ama iştahım hiç bi zaman açılmadı.7buçuk aylık hamileyim 6 kg aldım.tabi o ilk 3 ayda çok hareketsiz kaldığım için ben hala çok hareket etmediğim için 2 adım atsam yoruluyorum.sıcaklardan çok etkilenmedim. Sürekli insanların bugünlerini arayacaksın hele bi doğsun demesinden bıktım. Zaten geceleri rahat uyuyamıyorum.bebeğimi seviyorum hareket ettikçe şükür diyorum ama bu hamilelik olayını sevmedim.doğuncada lohusalık depresyonuna girmekten korkuyorum. Bi kaç arkadaşım çok ağır şekilde yaşadı :KK43: rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.doğduktan sonrada sağlık sıhhat ,akıl sağlığı beden sağlığı ,huzur ve enerji versin inşallah bizlere.. amin
Amin Insallah sızın su an kac aylık

Ay aynı ben.
24 saat uyuyabiliyorum hatta mesela beş altı saat uyuyup uyanıyorum. Uyanık kalma sürem 1 saat sonra yine 5 6 saat uyuyorum hooop uyan yemek ye geri yat.
En yakın arkadaşimla görüşmeyi bırak telefonlaşmıyorum bile. Yani ne espri yapıyorum ne sinirleniyorum böyle dümdüz bi insan oldum ben. Doğundan sonra düzelir belki
Demkkı son haftalarda herkes bole olabiliyor en azından sevindim yalnız olmadıgıma sanırım aynıyız.

Yaşadıklarının hepsi normal. Bir can taşıyorsun içinde kolay mı? Birde bu dertlerine doğumdan sonra lohusalık eklenecek. Doğumdan sonra yaklaşık 7-8 ay sonra hayatın düzene girer. Benim böyle geçti süreçlerim

Şimdi oğlum 15 aylık oldu dağ keçisi gibi tırmanıyor her yere koltuk tepelerinden topluyorum adamı :)
yerim ben o kucuk adamı o zaman da zor tabi ama ne biliyim suan daha zor gıbı

Back
X