Ben öncelik de istemiyorum normal yapması gerekeni yapsa sakin bir şekilde sorun olmayacak. Ama o bana karşı veya çocuğumuzla ilgili işte yaptığını dile getirince rahatsız oluyorum. Öyle olunca da sessiz kalamıyorumSiz bir şey istediğiniz zaman “zamanım yok” “yorgunum” “x oldu” “y var” gibi geçiştiriyor ama anne ve kardeşine bir şey demiyorsa haklısınız aslında. Ya tamam aileyi tabii ki silmeyecek ama size öncelik vermesi lazım
Ya inanın yapsın sorun degil. Görümcem kötü birisi değil, çocuğuma da sürekli bir şeyler alır . Ama eşimin bana karşı lütuf yapmış gibi davranması beni üzendi aslındaYani göze batmayacak gibi değil. O ne öyle?
Bu kadarı adam kullanmaya giriyor
Diyorum ama bazen anlamıyor .Akşam saati tedirgin oluyordur onun için gidip evine bırakıyor diye düşünsem de koskoca kadın. Göze batmayacak gibi değil ama siz bunu görümcenizle çocuğunuzu kıyaslayacak şekilde yansıtmayın. Yoksa inada biner iş.
Daha normal bir şekilde konuşarak anlatın. “Artık bir çocuğumuz var, sorumlulukların arttı” şeklinde.
Akşam öyle ama dediğim gibi 6da çıktığında da alıyor yani istisnası yok öğlen 2de gidecekse götürüyor. Yani benim de abim var hani hava yağmurlu soğuk olsa isterim getirsin götürsün ama hava güzelken şahsen ben abime demeye kıyamam.İzin günlerinde akşamın 10unda çıkan kardeşini eve bırakması doğal. Yine sizin evde olmadığınız planınızın olmadığı ya da evde yapması gereken bir iş olmadığı zamanlarda annesini ve kardeşini avm ye bırakması da...
Yanlış olan sizin için de benzer şeyler yapmaması. Ben olsam ben de söylerdim sizin gibi galiba.
Görümcem de evli yani bazı günler de eşi alabilir metro çıkışından. Hadi akşamı anlıyorum yani 6 geç değil ki çocuklar bile dönüyor okuldan eve Ama.30 yaşında görümcem abisini arıyor gelecek misin diye.Bence akşam 10 eve gitmek için geç bir saat değil. Evli barklı adam ne münasebetle kardeşini eve getiriyor? Ne alaka AVM gezdiriyor? Ben bu kadar geniş olamazdım. İyi sabır göstermişsiniz.
Görümcem de evli yani bazı günler de eşi alabilir metro çıkışından. Hadi akşamı anlıyorum yani 6 geç değil ki çocuklar bile dönüyor okuldan eve Ama.30 yaşında görümcem abisini arıyor gelecek misin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?