Anlattıklarınızdan benim bile gözüme battı sizin nasıl gözünüze batmasın hanımefendi.Bıktık böyle insanlardan artık gına geldi.Arada sırada olurda her gün herün resmen kullanmaya girer .Ama eşine sorsan o onun görevi.Keşke evlenmeden önce bütün hayatımız evleneceğimiz kişinin alnında film şeridi gibi geçsede görsek her şeyi.Ahh ahh o zamanda sınav olmuo işte.Allah yardımcın olsun hanımefendi.Ölesi insanlar çok zor.Görümcem metroya yakın oturuyor işyeri de metro durağının dibinde. Bazen akşam 6da bazen de 10 buçukta çıkıyor. 1 buçuk yıldır bu şehirdeyiz arabamız var. Eşim bir gün izinli bir gün çalışıyor. İzinli olduğu her gün kardeşini işten alıyor, yaz kış, bahar farketmiyor. Bazen işe götürdüğü de oluyor. Annesini de aynı şekilde getirir götürür. Bı AVM den alır kardeşini annesini başka bir AVM ye götürür. Bir kez olsun gelemem ben yorgunum dediğini hatırlamıyorum.
Neyse bir oğlumuz oldu, ilk ay kontrole gideceğiz, yani ilk çocuk emzir, altını değiştir, kıyafet giydirme derken randevu saatine yetişemedik yoldayız, arabayı hızlı ve agresif sürüyordu, dedim sakin ol kaza olsa Allah korusun daha çok sorun, en fazla almazlarsa yarın yine gideriz dedim. O anda " Oldu bir de yarın mı çıkacağız, çıkamam ben" dedi.
Ben de kendimi tutamadım kardeşini yorgun bile olsan akşam 10 bucukta evden kalkıyorsun alıp evine götürüyorsun. Ne var oğlunu bir kez de yarin götürsen ki dedim. Bir şey diyemedi, çünkü haksızdı.
Şimdi yine bir şeyler oluyor eksik ihtiyaç falan. Gidiyoruz ya da kendi alıp geliyor . Yine denk geldi işte ben götürüyorum da bilmem ne dedi. Tamam normal gibi diyor ama her şakanın altında bir gerçeklik var ben de ikinci veya üçüncü kezdi yine kardeşini söyledim. O da senin de gözüne battı dedi.
Normalde hiç lafını etmiş değilim inanın ama o birkaç kez böyle deyince ben de istemsiz bunu diyorum .
Sizce gerçekten de gözüme mi batmış ?
Ehliyet var ben işe başlayınca bende oluyor eşim ise metro ile gidiyor izinli olunca beni bırakıp aliyor, o gün kardeşini de alıyorbatmış batması da normal
siz ehliyet alıp bu arabayla bi yerlere gitseniz görümcenin çıkış saatlerinde biraz kendi alışsa artık fena olmaz.
ben lisedeyken kurslardan derslerden dönerdim geç saatlerde otobüsle metroyla gık demezdim. elalemin canı ne tatlı yahu.
Yani bilmiyorum bir şey diyor mu . Ama sanmıyorum dediğini .Görümce bir de evliymis, eşi de rahatsız olmuyor mu bu durumdan abini rahatsız etme gelir ben alırım diye?
Yani benim eşim olsa kendisi varken beni bir yerlere abimin getirip, götürmesini sorun ederdi.Yani bilmiyorum bir şey diyor mu . Ama sanmıyorum dediğini .
Garip bir şey normalde insan ailesine yok diyebilir rahat olur ama benimki demiyor bazen üşeniyor farkediyorum konuşsa da mesela ben hatıtlatıyorum saatini geç kalma diyorum . Ama işte sonradan kendisi öyle deyince ben de lafını etmek zorunda kaldım.Ailesine bu gibi durumlarda gitmesinde benim açımdan sakınca yok da, aynı ilgiyi çocuğa ve size de göstermediği için parladınız herhalde. İşi karşılaştırmaya bindirmeden oturup konuşun. Annesini AVM AVM dolaştıran adam, kardeşini işe bırakıp, işten alan adam herhalde çocuğuna gelince yorgun olmaz diye düşünüyorum.
Sizin gözünüze batmamış ki. Resmen gözünüze sokmuş eşiniz. Siz de hiç suçluluk duymayın. Ayrımcılık yaparsan batar deyin. Siz ses çıkarmayınca iyi niyetli olunca sanki madalya veriyorlar. Iyice insanın tepesine biniyorlar.Görümcem metroya yakın oturuyor işyeri de metro durağının dibinde. Bazen akşam 6da bazen de 10 buçukta çıkıyor. 1 buçuk yıldır bu şehirdeyiz arabamız var. Eşim bir gün izinli bir gün çalışıyor. İzinli olduğu her gün kardeşini işten alıyor, yaz kış, bahar farketmiyor. Bazen işe götürdüğü de oluyor. Annesini de aynı şekilde getirir götürür. Bı AVM den alır kardeşini annesini başka bir AVM ye götürür. Bir kez olsun gelemem ben yorgunum dediğini hatırlamıyorum.
Neyse bir oğlumuz oldu, ilk ay kontrole gideceğiz, yani ilk çocuk emzir, altını değiştir, kıyafet giydirme derken randevu saatine yetişemedik yoldayız, arabayı hızlı ve agresif sürüyordu, dedim sakin ol kaza olsa Allah korusun daha çok sorun, en fazla almazlarsa yarın yine gideriz dedim. O anda " Oldu bir de yarın mı çıkacağız, çıkamam ben" dedi.
Ben de kendimi tutamadım kardeşini yorgun bile olsan akşam 10 bucukta evden kalkıyorsun alıp evine götürüyorsun. Ne var oğlunu bir kez de yarin götürsen ki dedim. Bir şey diyemedi, çünkü haksızdı.
Şimdi yine bir şeyler oluyor eksik ihtiyaç falan. Gidiyoruz ya da kendi alıp geliyor . Yine denk geldi işte ben götürüyorum da bilmem ne dedi. Tamam normal gibi diyor ama her şakanın altında bir gerçeklik var ben de ikinci veya üçüncü kezdi yine kardeşini söyledim. O da senin de gözüne battı dedi.
Normalde hiç lafını etmiş değilim inanın ama o birkaç kez böyle deyince ben de istemsiz bunu diyorum .
Sizce gerçekten de gözüme mi batmış ?
Maalesef öyle oluyor. Hem bize laf etsin ama ne yaparsam da karışmasın istiyor ama ben de tutamadım kendimi. Yani bana öyle demese ben de lafını etmem. Ne yaparsa yapsın .Sizin gözünüze batmamış ki. Resmen gözünüze sokmuş eşiniz. Siz de hiç suçluluk duymayın. Ayrımcılık yaparsan batar deyin. Siz ses çıkarmayınca iyi niyetli olunca sanki madalya veriyorlar. Iyice insanın tepesine biniyorlar.
Yoo yo ben anladım sizi. Ama dediğim gibi işte burada bir sorun var. Sizden kısıyor.Ben öncelik de istemiyorum normal yapması gerekeni yapsa sakin bir şekilde sorun olmayacak. Ama o bana karşı veya çocuğumuzla ilgili işte yaptığını dile getirince rahatsız oluyorum. Öyle olunca da sessiz kalamıyorum
Zaten nedense genelde oyle olur. Evdeki esine lutuf gibi yaparlar, baskasina da yorgun olsalar da kosa kosa giderler. Bunu dile getirince de anormal olan sen olursun. Evet gozime batti de gec, aciklama yapma bosver. Yapsan da birsey degismeyecek.Ya inanın yapsın sorun degil. Görümcem kötü birisi değil, çocuğuma da sürekli bir şeyler alır . Ama eşimin bana karşı lütuf yapmış gibi davranması beni üzendi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?