Benim gözüme mi batmış gerçekten?

Herşeyden önce götürülen onun da oğlu yani götürdüğü oğlu ne o öyle köprüden atlatıyormuş gibi kusura bakmasında paşa paşa götürecek

Ailesine bu gibi durumlarda gitmesinde benim açımdan sakınca yok da, aynı ilgiyi çocuğa ve size de göstermediği için parladınız herhalde. İşi karşılaştırmaya bindirmeden oturup konuşun. Annesini AVM AVM dolaştıran adam, kardeşini işe bırakıp, işten alan adam herhalde çocuğuna gelince yorgun olmaz diye düşünüyorum.

Anlattıklarınızdan benim bile gözüme battı sizin nasıl gözünüze batmasın hanımefendi.Bıktık böyle insanlardan artık gına geldi.Arada sırada olurda her gün herün resmen kullanmaya girer .Ama eşine sorsan o onun görevi.Keşke evlenmeden önce bütün hayatımız evleneceğimiz kişinin alnında film şeridi gibi geçsede görsek her şeyi.Ahh ahh o zamanda sınav olmuo işte.Allah yardımcın olsun hanımefendi.Ölesi insanlar çok zor.

Suç ailede arkadaş onu bunu bilmem annesi kız kardeşi bilmiyor mu bu adamın evlendiğini...Bende evliyim bir abim bekar ama onu sömürmüyorum beni oradan alıp oraya bırakmıyor ki bu duruma çok bozulduğuda olmuştur sen benim kardeşimsin diye insan biraz düşünmeli yaaa...

Seni getirip götürdüğü göze batıyorsa onun ailesinin yaptığı bence daha çok göze batmalı
Ben bile gıcık oldum

Ehliyet var ben işe başlayınca bende oluyor eşim ise metro ile gidiyor izinli olunca beni bırakıp aliyor, o gün kardeşini de alıyor

Haklisin
Izinli oldugu hergun neden kardesini tasiyor?
Arada illa ki olur abisi tamam da her izin gununde ne alaka yani?

Haklisin

Seni ve cocugu da heryere yorulmadan tasimak zorunda kusurabakmasin beyefendi!

Garip bir şey normalde insan ailesine yok diyebilir rahat olur ama benimki demiyor bazen üşeniyor farkediyorum konuşsa da mesela ben hatıtlatıyorum saatini geç kalma diyorum . Ama işte sonradan kendisi öyle deyince ben de lafını etmek zorunda kaldım.

Sizin gözünüze batmamış ki. Resmen gözünüze sokmuş eşiniz. Siz de hiç suçluluk duymayın. Ayrımcılık yaparsan batar deyin. Siz ses çıkarmayınca iyi niyetli olunca sanki madalya veriyorlar. Iyice insanın tepesine biniyorlar.

Maalesef öyle oluyor. Hem bize laf etsin ama ne yaparsam da karışmasın istiyor ama ben de tutamadım kendimi. Yani bana öyle demese ben de lafını etmem. Ne yaparsa yapsın .

Yoo yo ben anladım sizi. Ama dediğim gibi işte burada bir sorun var. Sizden kısıyor.

Ne suçluluk duyacaksınız çatır çatır sayın lafı ne demek gözüme batmak bir de cevap mı veriyorsun, İskele babası misin sen tabi ki çocuğunu alacaksın sayın yav ne alttan alıyorsunuz. Kardeşini alsın işten tabi ama kalkıp da çocuğunun eşinin ihtiyacina dil uzatıp cemkirmesin.

Ya inanın yapsın sorun degil. Görümcem kötü birisi değil, çocuğuma da sürekli bir şeyler alır . Ama eşimin bana karşı lütuf yapmış gibi davranması beni üzendi aslında
Zaten nedense genelde oyle olur. Evdeki esine lutuf gibi yaparlar, baskasina da yorgun olsalar da kosa kosa giderler. Bunu dile getirince de anormal olan sen olursun. Evet gozime batti de gec, aciklama yapma bosver. Yapsan da birsey degismeyecek.

Bence de haklısın sonuna kadar kendi annesi ve kardeşinden önce ilk karısı ve çocuğu gelir hiç kusura bakmasın yapacak yani gerekiyorsa tekrar götürecek hastaneye çok şükür altında araba var sırtında taşımıyor ya

Çok sağolun. Bı an acaba ben mi kötü düşünüyorum diye tereddüt etmiştim. İçim rahatladı. Aslında ben ona da lafını etmem ama hala kendi dediği yüzünden olduğunu farkedemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…