Benim güzel salonum :))

duvar saati,duvardaki tablo,koltuklarınız..hepsi ayrı ayrı güzel.huzurla oturun inşallah.

Ilk bakildiginda gercekden cok güzel, uyum icersinde ama biraz göz yorucu.
Zaaten cok spot isiklar, sonra hareketli duvar kagidi, ve perdenin üzerinde harekteler ....
tv ünitenin üst dolabi cok yukarda kalmis , ayri birseymis gibi, benimde var ayni takimdan, tv de daha büyük ona ragmen da asagida benim üst dolabim.
Sende dene daha cok hosuna gideceginden eminim.

istersen biraz kirmizi veya koyu morlarla renk kat odana....

Onun disinda güzel güle güle oturun.

canımmmm salonuna bi baktım dedim şaka heralde, bi katalogdaki salonlardan biri heralde diye düşündüm ilk. o ne güzel bi salon öyle, ne şık mobilyalar, aksesuarlar. böyle seçimler yaptığına göre belli ki çook zevkli bi kadınsın. Rabbim inşallah bana da böyle güzel bi salon nasip eder. güle güle mutlulukla otur canım.

Herkesin zevki farklı farklı :)
Işıklandırmalarla falan sanki bir hotel lobisi gibi geldi bana, ev gibi değil sanki...İş buluşmaları için ev ortamı yaratılmış bir atmosfer gibi de olabilir..Tanımlayamadım ne hissettiğimi..

Ama benim tarzım çok farklı ondan sanıyorum.

Tabi bu bence, siz sevdiğinize göre... Güle güle oturun dilerim..

Ne kadar ferah ve sade... Ağız tadıyla oturun inşallah....:34:

Ben biraz karmaşık buldum açıkçası:44:
Her yerde farklı bir desen uyum konusunu tamamen ortadan kaldırmış bence (yastıklar zebra, sandalyeler floral, objeler üzerinde ayrı desenler, avize de o şekilde, pperde fonları ve tüller de alakasız geldi bana, duvar kağıdı ise geometrik) herşeyden koyalım gibi olmuş. aslında desen sorunu çözülürse göz yoruculuğu büyük ölçüde azaltılır.
sadece siyah ve beyaz renk kullanmak kurtarmamış

spot ışıklar uygun kullanıldığında çok hoş olabiliyor ama bana lahmacuncuyu hatırlattı :44:

Back
X