Benim hala umudum var

aycen

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.929
151
698
İstanbul
arkadaşlar yıllarca iğneler doktorlar testler beklenen 12 gün ve yaşanan hüsranlar derken sonuçta yaşanan olumsuzluklar ve arkasından gelen yeni umutlar benim hala umudum var bir gün bende anne olucam ediyenler hadi birlikte dertleşelim

arkadaşlar 34 yaşındayım.10 yıllık evliyim bu 10 yıla 2 aşılama 1 olumsuz 2 poazitif tüp bebek(ama sonu hüsranla sonuçlandı)ve tedavi süresinde yaşanılan oshh ve psikolojik çöküntü ve cevredeki insanların çok bilmiş tavırları sığdırdım. bunlara rağmen benim hala umudum var .rabbim nasip eder bizde bir gün anne olabiliriz .ve hayırlı kıymet bilen evlatlar nasip eder inşallah

Son düzenleme:
mrhaba akadaş bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz belki kimilerine göre yolun başındayım ama sıkıntı her zaman sıkıntıdır bana göre bir olumsuz aşılma geçirdim ilktüp bebekdenemesini yaptık haziranda 6 haftalıkken kaybettim şimdi araştırmalardayım ocak ta ikinci deneme için rabbim inşallah meleğimi sürpriz ile gönderir

bu yolda hangi problemle baş etmeye çalıştığımızı paylaşırsak belki birbirimizin ortak derdine yeni umutlar olabiliriz
bizde sperm hareket sayı hız ve morfoloji problemi var bakalım bu zorlu mücadelede bizi neler bekliyor
şunu söylemek isterim ki zaman her şeyi alıştırıyormuş ilk günler çok ağladım şimdi kabulledim üzülüyorum ama hep bir gün olacağına dair umutlar var içimde

aycen cim bende de durumlar vahim ama umut tabiki var..
8 yıllık evliyim 2 aşılama 3 tüp denemem var...
bir de dış gebelik yaşadım tüplerden birinde de kimyasal gebelik oluştu elde var sıfır
ohss oldum, aynı gün birer saat arayla iki kez opu oldum çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumilerim yüzünden ultrasonda 20 ye yakın görünen yumilerimden sadece 3 tane toplanabildi 2 opu sonucu...hiç bir tedavimde embriyolarım 5.güne gidemedi ve dondurulmuşum hiç olmadı...say say bitmeyecek bi nokta koyayım Allah isteyen her kadını anne yapsın inşallah

Ne güzel bir konu açmışsınız benden sizinle aynı kaderi paylaşıyorum beş buçuk yıllık evlilik serüvenimizde bir türlü mutlu sona ulaşamadık 3.seneyi doldurduğumuzda doktor bizi direk tüp bebeğe yönlerdirdi çünkü eşimden kaynaklanan sperm sayı hız morfoloji hepsi kötü yani çok şükür benden sorun yoktu ama olmadı 3 tüp bebek denemesinden negatif sonuç aldım bütün testleri yaptırdık ama olmadı.son yaptırdığımız tüp bebekten sonra benden artık umut kalmamıştı herhalde dedim benim kaderimde annelik yok ama ne çok severim çocukları yeğenlerimi anneleri gibi bakardım hep onlarla ilgilenirdim ama yok yok işte en sonunda üzülmekten kendime yaptım ne yaptımsa tiroid hastası oldum şimdi sorun tek taraflı da bu da benim tamamen yıktı ne yapacağımı hiç bilmiyorum sürekli ağlamaktan ne gözümde yaş kaldı ne de bedenimde derman ALLAH ım ne olursun benim gibi bebek hasretiyle yaşayan herkese birgün o mutluluğu yaşat diyorum çok şeyler yazmak isterim ama dermanım yok herkese iyi geceler

Kızlar Merhaba,

1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor . Rahimde hafif yapışıklık var , diğer bütün tahliller normal .1 negatif aşımam var . Bugün saat 13:00 de 2 aşılamamı olucak .Lütfen Benim için ayetel kürsü ve elham okuyabilir misiniz ?Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

tam saat 13.00 de okuyacam canım Allah yardımcın olsun bebeğine kavuştursun inşallah

ben de sizin gibiyim kızlar 4 yıldan beri yandık tutuştuk evlat için .çekmediğim görmediğim kalmadı bi dış gebeliğim var ve sağ tüpüm de gebelikle beraber alındı ardından rahim filmleri laparoskopi histerskopi derken 3 olumsuz aşılamam oldu hepsi birer yıkımdı zaten arka arkaya gelen negatifler çok zor atlattım evlendğim günden beridir gözümün yaşı dinmedi ama hiç bi zaman umudumu kaybetmedim rabbim inşş bi gün bizde bu mücadelemizin mükafatını verecektir

bu ay kısmetse tüp bebeğe başladım pzt itibaren iğnelerimi oluyorum yarın yine kont var inş yumoşlarım büyümüştür rabbim inş ilk denemem de nasip eder

Umutların asla tükenmediğini her yeni başlangıç yaptığımda yaşadım.sanki ilk denemeymiş gibi heyecan,umut ve sabırla başlıyor insan. sonu hüsranla bitsede birazcık kendini toparladığında yeniden deneme isteği doğuyor içimizde, sonucu ne olursa olsun...
iki kez tüp denedim.ilki negatif,ikinci pozitif ama 8. haftada ikizlerimi kaybettim.4 ay aradan sonra yarın 3.transferimi gerçekleştireceğim .bakalım zaman ne gösterecek...Allah benim ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarını tez zamanda kabul etsin..Aminnn......

Zaman zaman yerle bir olsa da umudum hala var benimde, rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim daha fazla beklemeyiz

asla umudunuzu yitirmeyin
34 yaş
13 yıllık evlilik
5 aşılama
8 tüp bebek denemesi
5 hamilelik
3 düşük
1 erken doğum
1kimyasal
2 negatif

SONUÇ.

dünyalar güzeli kızım kollarımda
asla pes etmeyin inatla sorunların üzerine gidin rabbimden umut kesilmez birgün mutlaka emeğinizin karşılığını vericektir.

Ohoooo
4 asilama
10 tup bebek
Bir dis gebelik
Iki dusuk
Iki ameliyat
Ohss
Pco
Endometrios
Benim bile hala umudum var

merhaba inşş. tedavin pozitif sonuçlanır Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz

gözünüz aydın bebeğiniz analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşş. bende 12 yıllık evliyim sizin yaptıklarınızın yanında ben hiç bişey yapmamışım gibi geldi 1 tüp bebek 4 aşılama denedim hiçbiri tutmadı ama Allahtan ümit kesilmez inşş. bi gün bende anne olurum hayırlısıyla

Ohoooo
4 asilama
10 tup bebek
Bir dis gebelik
Iki dusuk
Iki ameliyat
Ohss
Pco
Endometrios
Benim bile hala umudum var

ne çok şeyler yaşamız ne üzüntüler çekmişsiniz rabbim hepimize sabır versin inş :26:
mavıelle canım bebeğin hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inş darısı bizim de başıma olur
sen_kolik seninle benzer durumlarımız var bende 1 dış gebelik geçirdim sap tüpüm alındı ve pko var allah yardımcımız olsun :26:

Ben de varım
5 yıl evlilik
1yıl ilaçla tedavi
2 aşılama
3 tüp bebek denemesi
1 düşük
şimdilik bukadar. kasımda yeniden tüpbebeğe başlıycaz.
Benim de umudum var ama artık can çekişiyo gitti gidecek

Ben de azacık kendimden yazayım. 29 yaşım var. 8. seneye geçen evliliğim. 4 kez tüp denemesi (3'ü neqatif) ve bir 18 haftalık kayıbım var. Peki umudum varmı??? Umudum var, hem de 4 çocuk sahibi olacağıma dair umudum var. Değil umudum, hatta kalben inanıyorum bir gün ben de anne olacağım, bu günleri hatırlamayacağım. Güzelce terbiye ettiğim evlatlarım ve kalabalık bir ailem olucak inşeAllah. İnanıyorum, elimden geldiği kadar da çabalıyorum. Eğerse olmasa bile, müslümanım, bu her şeyden daha büyük bir nimet.

Bu arada Mavielle sen benim kahramanımsın

29 yaşındayım ,evleneli 7 yıl oldu ilk bir yıl hamile kalamayınca dr gittik ve
tüp bebekten başka çaremiz olmadığı söylendi o gün dünya başımıza yıkıldı sanki
ama baktık ki tüp bebekle de hamile kalan bir sürü bayan var ve tüm umudumuzu buna bağladık
sonrasında hiç zaman kaybetmeden peşpeşe 3 deneme yaptırdık her denemede bu kez oldu olacak umuduyla yaşadık
ama olmadı herşey iyi diyolar hiç bi sorun yok diyolardı ama olmuyodu
biraz dinlendikten sonra 4. denememizi de yaptırdık ve maalesef 12 gün sonra yine koca bi sıfır almıştık ondanda
ve bu haziran ayında 5. son tedavimize başladık bu seferde embriyolarınız kötü dediler
ama ben yinede umudumu kesmedim, maalesef o da negatifti.....
sonuçta 5 başarısız tüp bebek denememiz var negatif aldığım ilk günlerde pes et desemde kendime daha sonra toparlayınca hiçte pes etmeye niyetim yok diyorum....
ALLAH güç verdiği sürece devam edicez inş...
inş bi gün bizlerinde kucakları dolar.......

ve

............BENİM HALA UMUDUM VAR..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…