Kızlar Merhaba,
1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor . Rahimde hafif yapışıklık var , diğer bütün tahliller normal .1 negatif aşımam var . Bugün saat 13:00 de 2 aşılamamı olucak .Lütfen Benim için ayetel kürsü ve elham okuyabilir misiniz ?Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar Merhaba,
1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor . Rahimde hafif yapışıklık var , diğer bütün tahliller normal .1 negatif aşımam var . Bugün saat 13:00 de 2 aşılamamı olucak .Lütfen Benim için ayetel kürsü ve elham okuyabilir misiniz ?Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
gözünüz aydın bebeğiniz analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşş. bende 12 yıllık evliyim sizin yaptıklarınızın yanında ben hiç bişey yapmamışım gibi geldi 1 tüp bebek 4 aşılama denedim hiçbiri tutmadı ama Allahtan ümit kesilmez inşş. bi gün bende anne olurum hayırlısıylaasla umudunuzu yitirmeyin
34 yaş
13 yıllık evlilik
5 aşılama
8 tüp bebek denemesi
5 hamilelik
3 düşük
1 erken doğum
1kimyasal
2 negatif
SONUÇ.
dünyalar güzeli kızım kollarımda
asla pes etmeyin inatla sorunların üzerine gidin rabbimden umut kesilmez birgün mutlaka emeğinizin karşılığını vericektir.
asla umudunuzu yitirmeyin
34 yaş
13 yıllık evlilik
5 aşılama
8 tüp bebek denemesi
5 hamilelik
3 düşük
1 erken doğum
1kimyasal
2 negatif
SONUÇ.
dünyalar güzeli kızım kollarımda
asla pes etmeyin inatla sorunların üzerine gidin rabbimden umut kesilmez birgün mutlaka emeğinizin karşılığını vericektir.
Ohoooo
4 asilama
10 tup bebek
Bir dis gebelik
Iki dusuk
Iki ameliyat
Ohss
Pco
Endometrios
Benim bile hala umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?