Benim hala umudum var

Benim hala umudum var....

4 tüp denemsi
hepsi negatif
ohss
laparaskopi
histerskopi
3 rahim filmi

HİDROSALPENKS

ve yeni bir tedavi sonsuz umudum var

dün o güzel haberi aldım beta hcg 33 ama bugün tekrar baktırdım beta hcg 11 bebeğim düşüyormuş meğer ve dedim ki kendi kendime; kimin ahını aldımda güzel allahım beni böyle sınadı meğer ne cok zormuş anne olmak, o bebişi kollarımıza alabilmek.onu koklamak, süt kokuluma sarılmak göğsünün içine sokmakçok imreniyorum anne çocuk arasındaki o ilişkiyi izlemeye ve çok üzülüyorum sokaklarda binlerce umursamaz insanların dogrulumuş atmış olduğu çocuklar varken ben kendi bebeğimi alamadım kucağıma ama isyan etmiyorum çünkü benim hala umudum var

bende 5 buçuk yıldır evliyim ve hala çocuk sahibi olamadım.ben 1 defa aşılama oldum tutmadı.ondan önce yumurtlama takipleri yaptılar çok iyi falan dediler ama nafile.eşimde sorun yok bendede birtek prolaktin yüksekliği var.onada bazı doktorlar önemli değil senin yumurtaların oluyor falan dediler.böyle böyle geldi geçti 5 buçuk yıl işte kızlar.ben birde öğretmenim hergün çocuklarla iç içeyim ama olmuyor insanın kendi çocuğu başka sanırım.Hergün onları seviyorum öpüp kokluyorum ama akşam olunca annelerinin elini tutup eve gidiyorlar Ben sanırım bilerek bilmeyerek daha büyük bir günah işledim.Ve allaha dua ediyorum hergün affet beni diye nerde hata yaptıysam

Seninle neredeyse ayniyiz 3 yillik evliyim 2 yila yakin oldu bebek istedik olmadi ayni sperm sorunlari var bizde ve dr polikistik over var dedi ama bizim icin sorun degil iyi huylu sayilirmis bu ay umut tup bebekte ilk denemem olacak insallah bende umudunu yitirmeyenlerden olurum ama cok zor yasananlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…