Benim hatam yuzunden terkedildim

Öyle tabi ben yaptığımı zaten savunmuyorum hemen de pişman oldum dile de getirdim . Ama bu olgunlukla alakalı değil siz daha kontrollusunuz demek ki, ben değilim. Bir anlık öfke kontrolünü kaybettim ama yinede kadına sorarken nezaketi kaybetmeden suçlamadan yaptım. Eger benimki boş bir kuruntu olsa o da yok öyle birşey yanlış anlamayın ilişkinizi bozmayın derdi. En azından benim kaba ve suçlayıcı bir tavrım olmadı.
yine de kadına karsı da cok ozguvensiz olmussunuz ne diyim kendinizi kücük düsürmeyin böyle seylerle iyi aksamlar

o kadına yazmanızda ki sebep neydi , sadece geçmişten gelen bir dürtü mü ? yoksa bişey mi yakaladın ?
Gecmiste cok yasadim ve gercekten artik kimseye guvenemez hale geldim. Bu duruma olan hassasiyetimi biliyordu, şüphelenmesem böyle birşey yine de yapmazdım. Ki şu anda da sürekli aynı zamanlarda çevrimiçi görüyorum ikisini. Sanirim hislerim beni yine yanıltmadı. Ama hala canım yanıyor, ve çok üzülüyorum. Onun için çok fedakarlık yaptım çok sevdiğimi de biliyor. Umarım böyle bir şey yoktur.

yine de kadına karsı da cok ozguvensiz olmussunuz ne diyim kendinizi kücük düsürmeyin böyle seylerle iyi aksamlar
Yani aralarında birşey olduğu yönünde ve devam ettiğine dair düşüncelerim var şu anda. Eger öyle ise ben hiç küçülmüş olmuyorum. O evli ve çocuklu bir kadın olarak bunu yapıyorsa alsin kimi isterse onun olsun. Ben aslanlar gibi bekar bir kadın olarak bekar bir erkekle ilişki yaşadım, evet kıskandım evet yanlış davranışlar sergiledim ama onun yaptığının yanında benimki küçük düşmek olmuyor bence

Yani hislerime tercüman olmuşsunuz, benim çok yakın erkek arkadaşlarım var birinin eşi ya da sevgilisi yanlış anlayıp bir şey mi var diye sorsa ben ezilir buzulurum aman benim yüzünden araları bozulmasın yanlış anlaşılmayim diye ama kadın hem hemen söyledi hem de kim bilir nasıl anlattı. Sevgilim de sanirim bir şeyler olmasa bu kadar uzun zaman dayanamazdı. Hayır en zoruma giden kadının evli olması. Egee bu kadar midesizse zaten gelmesin istemem öylesini.

1 aylık bir ilişki falanda değil ki canım 9 ay olmuş. Hani trip atarsın bir kaç gün konusmazsin ama bitirmek birde üstüne yok kimseyle olmicam falan filan diye duygu sömürüsü yapmakta bileyim. Ayrıca resmen sizi manipüle etmeye çalışıyor suçu tamamen üstünüze yıkarak sizi kendinize suçlu hissettirerek. Aslında kadına meyil verende kendisi ee yakalanmış üstüne ama birde diyor ki bu ilişkiyi bitiren sensin. Yani manipüle ediyor sizi. Kendisi sütten çıkma ak kaşık değil. Diyeceğim o ki iki tarafta sizi parmaginda oynatarak istediklerini almak istiyor. Madem çok meraklılar birbirlerine tepe tepe kullansınlar birbirlerini zaten ne hayır gelir kadın evliymis bide püü. Bu üçgende tek masum sizsiniz.
İyi olmuş bir yandanda bakın Allah karşınıza çıkarmış işte. O da yakalandı diye kendimi nasıl aklarim diye sizi suçu hissettiriyor. Adam sevse bırakmazdı o kadınla görüşmeye son verirdi kadında normal kadın olsa buralara gelmezdi. Onlar için bahane olmuş.

Yani siz bu defteri kapatın. Hayırlısı olmuş. Ayrıca bırakın hayatta kötü şeyler de olsun. Yani çok fazla kontrol altında tutmayın insanları. Güvenmek için bu kadar cabalamayin. hayat her zaman inişli cikislidir. Belki önünüze biri çıkar 5 sene hiçbir sorunu olmaz sonradan raydan çıkar. Hayatta her şey olabilir akışına bırakın.

Kadin kimmis ki

1 aylık bir ilişki falanda değil ki canım 9 ay olmuş. Hani trip atarsın bir kaç gün konusmazsin ama bitirmek birde üstüne yok kimseyle olmicam falan filan diye duygu sömürüsü yapmakta bileyim. Ayrıca resmen sizi manipüle etmeye çalışıyor suçu tamamen üstünüze yıkarak sizi kendinize suçlu hissettirerek. Aslında kadına meyil verende kendisi ee yakalanmış üstüne ama birde diyor ki bu ilişkiyi bitiren sensin. Yani manipüle ediyor sizi. Kendisi sütten çıkma ak kaşık değil. Diyeceğim o ki iki tarafta sizi parmaginda oynatarak istediklerini almak istiyor. Madem çok meraklılar birbirlerine tepe tepe kullansınlar birbirlerini zaten ne hayır gelir kadın evliymis bide püü. Bu üçgende tek masum sizsiniz.
İyi olmuş bir yandanda bakın Allah karşınıza çıkarmış işte. O da yakalandı diye kendimi nasıl aklarim diye sizi suçu hissettiriyor. Adam sevse bırakmazdı o kadınla görüşmeye son verirdi kadında normal kadın olsa buralara gelmezdi. Onlar için bahane olmuş.

Yani siz bu defteri kapatın. Hayırlısı olmuş. Ayrıca bırakın hayatta kötü şeyler de olsun. Yani çok fazla kontrol altında tutmayın insanları. Güvenmek için bu kadar cabalamayin. hayat her zaman inişli cikislidir. Belki önünüze biri çıkar 5 sene hiçbir sorunu olmaz sonradan raydan çıkar. Hayatta her şey olabilir akışına bırakın.
Ben zaten kesinlikle aramayı düşünmüyorum artık hatta ben de onu engelledim evet insan gönlüne söz geçiremiyor ama dedikleriniz o kadar doğru ki. Allahlarindan bulsunlar deyip yoluma devam edeceğim. Belki de Allah beni kurtardı kim bilir ...

Back
X