Kirginlar. Bir kasik suda boguldu hepsi. Iyi bir insandim ben, sevdigim insanla evlenecektim, cocuklarim olacakti karsimdaki insan olsaydi, her seye vardim ben onla. Arkadaslarimi gordukce kiskanclik demeyim de , icimde bi sey sizliyor. Gozlerim doluyor. Iyiydim aslinda ama niyeyse efkarlandim. Uzgunum, cok hem de.
Allah yardimcin olsun.
Tam olarak ne yasadin?neden ayrildiniz?
Böyle yazıları okudukça hayal kurasım gelmiyor
Arkadaşım benimde çok hayalim vardı .... Sonra düşündüm yoluna bak dedim. İsteyen arkamdan gelsin, istemeyen gelmesin. Ben daha değerliyim kendi kaybeder. Özetle giden her kimse kendi kaybetmiş.
HOŞGELDİN...
MAVİ HAPI SEÇİP, GERÇEK HAYATI GÖRMÜŞSÜN.
ah ah anılar anılaaarr. daha neler neler yaşanacak kendini hazırla.
Eski konularına bir bakıyım analiz etmem gerekiyor .
Hayaller tatlı geldiğinden bize, gerçekler acılşıyor belkide ne dersiniz kızlar
drioli bu adama neden bu kadar aşıksın ? Neden ayrıldınız ?
drioli bu adama neden bu kadar aşıksın ? Neden ayrıldınız ?
Terk etti canim defalarca. Bi seyleri bahane etti ve gitti. Tekrar barismistik, ozledigini filan soyledi. Baktim karakterde degisim yok, bu sefer ben terk ettim. Bi hafta oldu.
Neden asigim bilmiyorum inan ki. Ama olmayacagini biliorum. Benim icin gerekli hicbi fedakarligi yapmadi. Benden bekledi hala da ayni. Ayrica narsist. Beni begenmiyor. Bi zaman sonra asagilamaya basliyor.
O da bişey mi benimle kurduğu hayalleri şu an başkasıyla yaşıyor evli ve bebeği oldu bense böyle tek başına. Neden diyorum hep bir eksiklik tamam unuttum zoraki olsada ama ben istiyordum aile kurmayı sevilmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?