Benim hikayem. Kızlar sizce ne yapmaliyim. Fikirlerinizi bilmek isterim

Ulu91

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
15
-2
6
Azerbaycan
Ben azeriyim. 22yaşındayım.ben 1yil 8aydir biriyle sevgiliyim. İlişkim,duygularim çok karmakarişik. Sevgilimle ilk taniştiğim zamanlar çok mutluyduk. Seviyordum onu. Güzel günler geçiriyorduk. Sonra biz bazen geceleri de bir geçirmeye başladik, yani yattik. Bana dokundu, çok güzeldi her şey. Sonra bir gün beni aldattigini anladim. Bir siteye girerek kizlarla konuşuyormuş. Ama yeminler etti falan, ben de affettim onu. Sonra yine iyiydi aramiz. Ama bir gün yine beni aldattigini anladim. Başka bir kizla konuşuyormuş. Çok üzüldüm, kavga ettik falan. Sonra ayrıldı o kızla da. Ama ben onunla ayrılamıyorum. Bana karşı fikri ciddi. Beni ailesiyle taniştirti. Bütün sülalesi beni biliyor. Ama benim ailem onu istemiyor. Çünki ben üniversite okudum, ama o okumadı.evi yok, bide annesiyle babası boşanmış. O yüzden ailem beni ona vermek istemiyor. Ama ben onunla evlenmeye mecburum. Çünki ben artik bakire degilim. Ailem istemese bile, sevgilim beni aldatsa bile ayrilamam ondan.. Keşke ama ayrila bilsem...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ya madem ben artık bakire değilim, bekaretimi kaybettiğim adama bağımlı olmak zorundayım gibi iğrenç bir mantığa sahipsin; ne diye böyle işlere kalkışıyorsun? Ne diyelim yani şimdi? Kendine saygı duy, sen bir et parçası değilsin, seni aldatan adamdan sana koca olmaz demek fayda edecek mi? Bunları anlıyor musun, anlayacak mısın?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yani onlari anliyorum, biliyorum da. Ama ben kucuk bir koyde yawiyorum. Burda birisi bakire olmadigimi bilirse bir daha hic kimse yuzume bakmaz. Annemler evden kovar beni. Bunlar icin mecburum.

Evet suc bende. Oyle bir iwe nasil kalkiwtim bilmiyorum. Iwte cok sevdim, cok inandim ona. Bilmiyorum...

Ben azeriyim. 22yaşındayım.ben 1yil 8aydir biriyle sevgiliyim. İlişkim,duygularim çok karmakarişik. Sevgilimle ilk taniştiğim zamanlar çok mutluyduk. Seviyordum onu. Güzel günler geçiriyorduk. Sonra biz bazen geceleri de bir geçirmeye başladik, yani yattik. Bana dokundu, çok güzeldi her şey. Sonra bir gün beni aldattigini anladim. Bir siteye girerek kizlarla konuşuyormuş. Ama yeminler etti falan, ben de affettim onu. Sonra yine iyiydi aramiz. Ama bir gün yine beni aldattigini anladim. Başka bir kizla konuşuyormuş. Çok üzüldüm, kavga ettik falan. Sonra ayrıldı o kızla da. Ama ben onunla ayrılamıyorum. Bana karşı fikri ciddi. Beni ailesiyle taniştirti. Bütün sülalesi beni biliyor. Ama benim ailem onu istemiyor. Çünki ben üniversite okudum, ama o okumadı.evi yok, bide annesiyle babası boşanmış. O yüzden ailem beni ona vermek istemiyor. Ama ben onunla evlenmeye mecburum. Çünki ben artik bakire degilim. Ailem istemese bile, sevgilim beni aldatsa bile ayrilamam ondan.. Keşke ama ayrila bilsem...

Seni kaybetme korkusunu hiç yaşamadı dimi ondan böyle rahat...
22 yaşında üniversite mezunu bir kadın olarak bu olanları nasıl sindiriyorsun inan anlamadım...
Sana karşı nasıl ciddi düşünüyor? Ailesiyle tanıştığın için mi böyle rahat davrandın?
Bütün sülale seni biliyor iyi hoş peki bu adamın yaptığı karaktersizlikleri biliyorlar mı?
Sen sana dayatılan hiç bir şeye mecbur değilsin... Önce bunu bi kavra kendi kendine kötülük yapma..
Güvenmişsin sevmişsin bişeyler yaşamışsın bunların arkasında dur bu hayat senin bu dünyaya bi kere daha gelmiyceksin...
Şartlarınız bile eşit değil...
Senin dediğin gibi herkes ilk beraber olduğu adamla evlenseydii ohoooo
İlk yapman gereken şey o adamdan kurtulmakk bi adım at sonrasını düşünürsün ayrıldığın gün kimse bakire olmadığını ögrenmez erak etme...
Lütfen kendine bir iyilikk yapp:16:

Yani onlari anliyorum, biliyorum da. Ama ben kucuk bir koyde yawiyorum. Burda birisi bakire olmadigimi bilirse bir daha hic kimse yuzume bakmaz. Annemler evden kovar beni. Bunlar icin mecburum.

Bunları bilerek yaşadın sevdin oldu isteseydin beklerdin. Ona mecbur değilsin asla kendi yolunu çiz

Olmuş bir şey, yaşamışsınız. Sen 22 yaşında genç bir kadın olarak, asla hiçbir şeye mecbur değilsin. Evlendiğinde bekaretini verdiğin adamla evlenmiş olacaksın, evet. Peki ya sonrası? Her gün yatağına gelirken ''Acaba bugün hangi kadının yanından geldi?'' diye düşünerek mi uyuyacaksın? Herkesle bir şey yaşadıktan sonra seninle de bir şeyler yaşamak için girecek o adam yatağa. Üstüne bir de çocuğun olur, al başına belayı. Çocuk yapmak bela değildir yanlış anlama. Sevdiğin, güvendiğin, bağlandığın adamdan bir parça olsun istersin ve çocuk yaparsın... Peki senin ilişkinde hangisi var bir söyler misin? Bekaretini verdin diye biriyle evlenmek zorunda hissediyorsun kendini ve bu yaşayış tarzına göre normal sayılabilir. Lakin böyle bir adamdan evlendiğinde bir de çocuk yaparsan, ve seni kaldırıp atarsa bir köşeye ki zaten bırakmış seni başkalarına bakmaya başlamış. Çocuğunla baba evine dönersin. Bu sefer kimse senin bekaretine bakmaz, elindeki çocuğa bakar. Kendine de o doğacak bebeğe de haksızlık etme. Kimsenin bir şey bilmesine gerek yok rahat ol. Sen reşit bir kadınsın. Seni kabul eden böyle etsin. Ailene bir şey söylemeni önermiyorum. Kişiliğine, kadınlığına, özgürlüğüne sahip çık. Hiç kimse ama hiç kimse bekaretini verdiği adamla evlenmek zorunda değil. Lütfen otur bir düşün. Sana yapılan haksızlıklara boyun eğme!

Son düzenleme:
Back
X