Benim hikayem: transerden sonra grip oldum ama....

Hosgeelldiiinnn . Hadi hayirli olsun. Rabbim guzel sonuclara ulastirsin. Simfi onemli olan bu degerinin katlanarak artmasi. 3. Gun mu 5. Gun embriyosu mu

Rahat ol tutacaksa hic biseye bakmiyor. Rabbim veriyor. Tutmayacaksa da oyle :KK43: Hayirlisiyla en guzel sekilde versin Rabbim
inan tub bebek kismi isin en kolay kismiymis. Suan ben yatiyorum dusuk riski varmis. Dualarinizi eksik etmeyin

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dualarımız seninle pozitif düşün lütfen biliyorum çok zor ama güzel düşünelim güzel olsun...

arkadaşlar 3ünüzünde gözü aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.hele ikiz olduğunu okuyunca sankı sızı tanıyomus gıbı sevındım.acaba 2nizinde tek embıryodanmı ikiz oldu.benımde transferım haftaya inş hayırlı haber alırım

Teşekkür ederiz. Canım tüp bebekte tek embriyodan ikiz olma ihtimali çok düşük bana da iki adet transfer edilmişti. Hayırlısıyla Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Senden de güzel haber bekliyoruz...

Hosbulduk canim cok tesekkur ederim hepimize hayirli olsun insallah 3. Gundu iki embriyo koyulmustu
Ne guzel hem 3. Gun embriyosu hem 8. Gunde o deger cok guzel. Gozun aydin tebrik ederim
canlarimm bol bol dua edin Rabbim korur insallah onu Benimde 3bucuk aylik bi findigim var su an emiyo Rabbim bu gunleri sizede gostersn
Allah bagislasin amin ons. Biz de yasariz o duyguyu bebeklerimizi emzirebilmeyi. Eminim cok guzrl bi duygudur. O findigi emzirirken bize bol bol dua et mis gibi kokuyodur simdi o :)
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dualarımız seninle pozitif düşün lütfen biliyorum çok zor ama güzel düşünelim güzel olsun...
Etmeye calisiyorum ayagimin altinda yastik uzaniyorum. Bugun rapor aldim okula da gidemeyecegim bi muddet. Hayirlisi artik. Inaniyorum hersey cok guzel olacak. Boyle arada biseyler olmazsa nasil kiymetini bilecez nasil imtihan olacak diyorum. Onun icin bi inis bi cikis amasonra Allahin izniyle duze cikacaz

[QUOtesekkurE="vebahargeldi, post: 37216520, member: 304858"]Ne guzel hem 3. Gun embriyosu hem 8. Gunde o deger cok guzel. Gozun aydin tebrik ederim
Cok tesekkur ederim canim ins benimde ikiz olur send uzme kendini rahat rahat dinlen sadece keyfini cikar gerisini unut ALLAH hakkinda hayirlisini nasip etcektir mutlaka insallah hayirlisi ikisininde saglicakla kalip kucagina verilmesidir canimm
Allah bagislasin amin ons. Biz de yasariz o duyguyu bebeklerimizi emzirebilmeyi. Eminim cok guzrl bi duygudur. O findigi emzirirken bize bol bol dua et mis gibi kokuyodur simdi o :)

Etmeye calisiyorum ayagimin altinda yastik uzaniyorum. Bugun rapor aldim okula da gidemeyecegim bi muddet. Hayirlisi artik. Inaniyorum hersey cok guzel olacak. Boyle arada biseyler olmazsa nasil kiymetini bilecez nasil imtihan olacak diyorum. Onun icin bi inis bi cikis amasonra Allahin izniyle duze cikacaz[/QUOTE]
Cok t

Kızlar tebRika ederim çok sevindim böyle güzel haberler banada umut oluyor inşallah sağlıklı kucağına alırsınız. .darısı başımıza olsun inşallah duaların bizde unutmayin

Yok canim kendimi dinliyorum bu donem yılbaşından sonraya bıraktım tedavimi, şubat gibi düşünüyoruz daha stressiz olacağım bir döneme gireceğim, 5.tedavi olacak inşallah , bu kadar olumsuzluklar sonra sizin gibi güzel sonuçlar görünce seviniyorum

Yok canim kendimi dinliyorum bu donem yılbaşından sonraya bıraktım tedavimi, şubat gibi düşünüyoruz daha stressiz olacağım bir döneme gireceğim, 5.tedavi olacak inşallah , bu kadar olumsuzluklar sonra sizin gibi güzel sonuçlar görünce seviniyorum

İnşallah son denemen olur canım güzel haberler alırsın inşallah. Tüp bebek tedavisi gören herkese dua ediyorum. Hiç kolay bir şey değil. Allah'ım nasıl güç veriyor yapamam dediğin an güç geliyor cesaret geliyor yapıyorsun.

Allah kolaylik versin. Zorlugunu en iyi biz biliriz. Birbirimizi anlariz. Fiziksel ve psikolojik olarak nasil rahat edeceksen onu yap tabi. Cok onemli. Dualarim seninle

Arkadaslar merhaba
bu konuyu bu surecte yasadiklarimi anlatmak icin aciyorum. Ben o kadar cok aradim ki basligi da ozellikle sectim. Insanlar umutsuzca dertlerine dusuncelerine care ariyorlar. Kafalarindaki soru isaretlerini gidermeye calisiyorlar.
Benim 3. Denemem. Dondurulmuslarla da ilk denemem olmus oldu. Ilk ikisinde o kadar dikkatettim ki yatmalar, is yapmamalar, disari cikmamalar....
anlatamam. Her hareketime sagimdan soluma donerken bile acaba dedim hep. Ama 3. Sunde hic oyle olmadi. Ilk yatim saatte 3 kere surgu kullandim. Yarim saatten sonra tuvalete gittim. 1. Saatte kalkip eve geldik arabayla bir saat yol. Sonra evde biraz uzandim yatamadim kalkip dolastim. 3. Gun grip oldum ates eklem agrisi bas agrisi dayanilmaz. 4. Gun doktora gidip kendi dr.uma da danisarak antibiyotik kullandim. Nasilsa hasta oldum tutmamistir diye hic onemsemedim. Misafir agirladim disari ciktim. Hatta iki elimde dolu dolu posetler bile tasidim. Ust raflara uzandim.
Bu arada esimden gecti grip hem krndimin hem onun burnundan getirdim. Senin yuzunden grip oldum diye. Iki gun agladim.
Oncelikle olumsuzluklari yaziyorum ki bunlarin tutunmaya engel olmadiginin bilinmesini istiyorum. elbette her insan farkli ama genelgecer bisey varsa o da kesinlikle uzun sureli yatmamak
Rabbim ne gosterir nasil devam eder bilmiyorum daha bugun sonucumu aldim. Benim gibi sagindan soluna donerken bile korkan kaygilanan arkadaslara moral olsun diye yazma geregi duydum. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Bunlar bi kismi faydasi olacagini dusunurseniz yazin konusalim. Cunku sadece biz bizi anlayabiliyoruz

Arkadaslar merhaba
bu konuyu bu surecte yasadiklarimi anlatmak icin aciyorum. Ben o kadar cok aradim ki basligi da ozellikle sectim. Insanlar umutsuzca dertlerine dusuncelerine care ariyorlar. Kafalarindaki soru isaretlerini gidermeye calisiyorlar.
Benim 3. Denemem. Dondurulmuslarla da ilk denemem olmus oldu. Ilk ikisinde o kadar dikkatettim ki yatmalar, is yapmamalar, disari cikmamalar....
anlatamam. Her hareketime sagimdan soluma donerken bile acaba dedim hep. Ama 3. Sunde hic oyle olmadi. Ilk yatim saatte 3 kere surgu kullandim. Yarim saatten sonra tuvalete gittim. 1. Saatte kalkip eve geldik arabayla bir saat yol. Sonra evde biraz uzandim yatamadim kalkip dolastim. 3. Gun grip oldum ates eklem agrisi bas agrisi dayanilmaz. 4. Gun doktora gidip kendi dr.uma da danisarak antibiyotik kullandim. Nasilsa hasta oldum tutmamistir diye hic onemsemedim. Misafir agirladim disari ciktim. Hatta iki elimde dolu dolu posetler bile tasidim. Ust raflara uzandim.
Bu arada esimden gecti grip hem krndimin hem onun burnundan getirdim. Senin yuzunden grip oldum diye. Iki gun agladim.
Oncelikle olumsuzluklari yaziyorum ki bunlarin tutunmaya engel olmadiginin bilinmesini istiyorum. elbette her insan farkli ama genelgecer bisey varsa o da kesinlikle uzun sureli yatmamak
Rabbim ne gosterir nasil devam eder bilmiyorum daha bugun sonucumu aldim. Benim gibi sagindan soluna donerken bile korkan kaygilanan arkadaslara moral olsun diye yazma geregi duydum. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Bunlar bi kismi faydasi olacagini dusunurseniz yazin konusalim. Cunku sadece biz bizi anlayabiliyoruz[

Merhaba,
Yazınızı yazalı epey zaman olmuş ama beni çok rahatlatan, iyi niyetli ve çok pozitif bir yazı yazdığınız için teşekkür etmek istedim.
İkinci tüp bebek denememde transferin 8. günündeyim. Ve geçtiğimiz 8 günü, ne yatarak ne de dinlenerek geçirdim. Üstelik de hayatımın en stresli haftalarından birini yaşadım. ( Tüp bebek stresine ek olarak) Yaşanılan olumsuz olaylara biraz alışmaya ve onları kabullenmeye başladım, şu an sakinim ancak geçtiğimiz 8 günü rahat ve mutlu geçiremediğim için üzülüyor ve umutsuzluğa kapılıyorum. Burada sizin yazınızla karşılaşıp da yaşadıklarınızı okuyunca bir nebze olsun umutlandım. Ve ne zaman olumsuz düşünmeye başlasam bu yazıyı okuyup daha iyi hissettim. Bu nedenle size kocaman bir teşekkür etmek istiyorum.
Her şeyden önce şunu biliyorum ki; yüce Yaradan istedikten sonra, “ol” dedikten sonra her şey olur. Ben de bu bilinçle her gün dua ediyorum. İnşallah dualarım karşılığını bulur.
Rabbim bu yolda yürüyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.

Merhaba
Bnm de embriyo transferi 4.günüm ve transfer sonrası grip oldum ayak tabanıma vicks sürdüm sakıncası olur mu 😔 her şeyden nem kapar oldum artık

Merhaba
Bnm de embriyo transferi 4.günüm ve transfer sonrası grip oldum ayak tabanıma vicks sürdüm sakıncası olur mu 😔 her şeyden nem kapar oldum artık

Back
X