İlişkimiz birbirimizi severek başladı.İkimizden kaynaklanmayan çok fazla olumsuzluğa rağmen 3 buçuk yıl oldu başlayalı.Bunca yaşanan şeyden sonra da aşk kalmıyor.Sadece o insanın çok iyi ve anlayışlı biri olduğunu bilmek kalıyor.İlişkime kimsenin onay vermemesi de beni çok yalnızlaştırdı.İnsanların onaylaması ancak maddi olgularda denklik var olduğunda oluyor.Bizde ise sadece duygusal denklik var.Ailem desteklemediği için nişanlılık dönemi de yaşamadım.nikaha 1 hafta kala ayrılmak da ancak amerikan filmlerinde oluyor.Bizim ise şimdiden ödememiz gereken borçlarımız var.Benimki geç öğrenilmiş bir ders.Depresyonda olduğunuz zamanlar hayati kararlar almayın.Tabi becerebilirseniz…
Avukatlık ruhsatımı alalı fazla olmadı.Şu an bulunduğum yerde çalışma imkanım kısıtlı.İst.da iş imkanları daha fazla.Orda hemen çalışmaya başlayacağımdan üzerimdeki başarısızlık duygusunu daha kolay atarım diye düşünüyorum.En azından iş konusunda.Evlilik kararı alırken kendim için bir kaçış, geride bırakacaklarım için ise bir ceza olarak düşündüm sanırım.Direksiyon kontrolünü kaybetmiş gibi sağa sola çarpıyorum hayatta.Psikoloğa gitmeyi düşündüm ama beni ancak fıkradaki gibi damdan düşmüş birinin anlayacağını biliyorum.Bunları yaşayan birsürü insan olduğunu da biliyorum.Bilmediğim tüm bunların ne zaman son bulacağı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?