Zararın neresinden dönseniz kardır, ben hep ailelerin haklı olduğunu düşünürüm ne de olsa bizden daha çok yaşam tecrübeleri var. Anneniz öyle düşünüyorsa öyledir, siz evlenmek istemediğinizde ısrarcı olun ve bu işi bitirin, görüyorum ki siz de istemiyorsunuz onunla evlenmeyi, sadece evden kaçış olarak hoşunuza gidiyor. Ama bu evliliğin sonu pek de parlak görünmüyor, yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var...
sevgi mantığa bakmıyor o çocuğuda ailesi değil kendisi sevmiş aile kararı önemli isede davetiyeler dağıtılmadan ev düzülmeden söylenseymiş şimdi size soruyorum allah için elinizi vicdanınıza koyup söyleyin kardeşiniz vardır heralde yoksada hayal edin sevdiği kız ile bir hafta sonu nikahı var kız seni istemiyorum diyor siz bütün akrabalara davetiye dağıtmışssınız kardeşiniz tüm arkadaşlarını davet etmiş düşeği duruma bakın yazık günah değilmi insanlar onları nasıl hisseddirdiğinizi ömür boyu unutmaz ilk ayrılan çift onlar olmayacak ama bu saatten sonra olmazzzzzzz:1no2:
Ayrılık kararı herkese açıklandı.Sevdiğim kişi yıkılmış durumda.Bunları hiç haketmeyen biriydi.Annemin artık mutlu olması gerekir.O kişi benimle yine de evlenmek istediğini söylüyor. Ben de onu 3. defa yıkmaktan korkuyorum.Acısı dinince nefrete dönüşür biliyorum.Evlendikten sonra yine kendimi ya ezik hissedersem diye çok korkuyorum.Tabi ki içime sinmeyen şeyler çok.Ama o bebek kadar masum.Hadi ben onun ahını alıyorum da, ben kimin bu kadar büyük ahını aldım, kime ne yaptım.Hayatımda beni en çok seven insana bunları yaptım.Neden ? Anne bi tanedir dedim de ondan...
Dün son noktayı koyduk.Bunu yaptığıma hala inanamıyorum.O çok iyi biri, bana hiç yanlış yapmadı, hayal kırıklığına uğratmadı.Ama benim tarafımdan bize kimse destek vermedi.Annem en sonunda tamam git, nikahına gelicez, ama bizden size çok yakın olmamızı bekleme dedi.Bir de ileride çok boynum bükük kalır mı diye düşündüm.Başkaları bana aramızda uçurum olduğunu söylerdi.Ama biz kendi aramızda hiç böyle şeyler hissetmedik.Ama en sonunda gözüm korktu.Tabi ki onu seviyorum.Ama ya şimdi dibe vurup acının kralını yaşıycaz, ya da bir ömür yavaş yavaş çekicez.Evet o benim ruh ikizimdi.Beni herkesten çok sevdi.Ben de ona çok aşıktım.Zaten bizim ki ilk görüşte aşktı.Ama aradaki farklar insanı çok yıpratıyor.O bunları dert etmese de benim karşıma bu farklar çıkıyordu.Bana hep destek oldu, ama ben o kadar güçlü olamadım.Hani derler eğitim ya farkı bilmem ne önemli değil diye, tamam tek tek önemli değil ama bari bazı konularının uyumlu olması gerektiği doğruymuş.Ya aile denk olucak, ya memleket bir olucak, ya eğitim denk olucak.Bunların hiçbiri olmayınca korktum.Bugün evden eşyaları çıkartıyorlar.Herşeyimizi birlikte seçmiştik.Bütün masrafı yapmışlardı.Şimdi zarara ortak olucam.Kimine göre onun için de iyi olmuş, çünkü bir yerde benim mutsuzluğumu görünce o da mutsuz olucakmış.Umarım onun için iyi olur.Çok büyük ah aldım.Pazar günü nikahımız vardı, bugün herşeyi geri çeviriyoruz.Yanlış yapmış olabilirim, ama zaman göstericek.Lütfen birşey söyleyin, uzun yada kısa vadede onun için iyi yada kötü mü olucak.Ve daha önce söylemiştim, o hayat okulunda pişmiş, farkındalığı yüksek , olayları analiz edebilecek bir insan.Sevgiden gözümüz mü kör oldu ne.Onu çok arayacağıma, bu vicdan azabından kurtulamayacağıma eminim.Dönmeyi de düşündüm ama ona yine aynısını yaparım diye çok korkuyorum.Bir daha bunu kaldıramaz kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?