kızlar merhaba. bende burdan cesaretlenip hikayemi yazmaya karar verdim. benim hayatımda bir kişi oldu.şu an 25 yaşındayım. lise 1de iken tanıştık onunla lise1de ikinci senesiydi. tanıştık arka sırada kaynatırdık:) ben üst sınıflardan birinden hoşlanıp kenime arkadaşları vasıtasyla ayarlamıştım. 1 gün çıktık meğer benimki tehdit etmiş çocuğu... her neyse ikinci kez sınıfta kalınca okuldan atıldı
benim derslerim iyiydi lise ikide onun ikiziyle aynı sınıfa düştük ikiziyle de hiç anlaşamazdık. her neyse lise 2deyken ortak arkadaşımız vasıtasıyla bana açıldı şok oldum. okul çıkışı buluştuk düşünücem dedim ama aklımdan çıkmaz oldu. hoşuma gitti ve kabul ettim. ilk kez biriyle beraberdim hergün okul çıkışıma geldi hiç aksatmadan ben yanında yürümüodum ne bileyim nasıl davranılır biriyle beraberken:) o hiçbişi demedi her yaptığımı kabullendi. dersaneye giderkne beni alıo beni dersanye bırakıo çıkışta gelio beraber eve gelioduk. o otobüsten benden önce iniodu ve her akşam bi yanağıma öpücük kondurup diğerine de kondururken kulağıma seni seviyorum diye fısıldardı:) ve hergün yanımızda başka bi yolcu olurdu bana bakardı ben hep utanırdım
.hergün okula geldiğinden herkes nasıl imrenirdi bize. sonra bende anksiyete başladı( sevgiliyle buluşurken heyecandan mide bulantısı) geçer sanıdm geçmedi buluşmaya giderkenn midem bulanıo otobüse biniyoruz iki durak sonra inmak zorunda kalıorduk gideceğimiz yere yürüyerek gidiyorduk. ve hiç sormadı bile niye bööle yapıoruz diye.ben dedim sen gelme bak midem rahatsız benim yüzümden yoruluyosun dediğimde yanında olayım yeter dedi ve 3 ay boyunca gıkı çıkmadan geldi. ve ben bu 3 ay dayandım ve 25 kilo verdim mide ağrım yüzünden artık dayanamıordum bu ağrılara okuldan atılması falan ailem izin vermez diye onlara açılamadım doktora da gitmedim ve ayrıldık.ben midemi ona da sööleyemedim çok saçma diye. 1 sene sonra dayanamdık tekrar denedik ama midem yine aynı ve aileme yine sööleyemedim. tekrar ayrıldık. ben ünv.ye başladım bigün mesaj geldi nişanlandım diye. inanmadım ama doğruydu daha sonra evlendim diye mesaj geldi. inanmadım hiçbir cevap yazmadım.onu o kadar sevip güveniorum ki ne yapsa ne dese kabulum. daha sonra bu facebook illeti çıktığında beni eklemiş numarasını yazmış bana ulaş diye.aramadım. ama dayanamayıp mesaj attım. ben ondan başkasını istemedim hiç. o şehirlerarası otobüs şöföfrlüğü yapıodu bende ünv.de okuyorum. ne çok teklif eden oldu ama sanki ona ihanet ediomuşum gibi geliodu kabul etmiodum etsem de 1 hafta sonra bitiriodum. mesajı attığım gün işte arkadaş kalalım falan dedi bende olmaz dedimse de gönlüm öle demiodu bende yenik düştüm ve kabul ettim hergün mesajlaşmalar falan. birgün bir rüya gördüm. taa lise1deki sıramızda oturuyoruz ama konuşmuyoruz yanıma gelio bakışıyoruz ve nasıl sarılıoruz kızlar size anlatamam ben bunu ona anlatmadım tabi fakat ogün o abna mesaj attı seni rüyamda gördüm sınıfta oturuyomuşuz ben gelip yanına oturuyorum ama sen benimle konuşmuyomuşun diye. kızlar o an ne hissettiğimi anlatamam size içimde tuttuklarımın hepsini o an haykırdım. o da sööledi seni hep sevdim unutmadım diye ve ööölece o gün bitti. tabi ben o gece sabaha kadar salya sümük. o günden sonra ne zaman telefonu elime alsam mesaj atmak için önce ondan geliodu mesaj:)) daha sonra eşiyle kavga ettiğini ayrıdıklarını sööledi. kızlar ben yuva yıkan vaya kötü kalpli biri değilim. ama o an tekrar başladık.... ben uçuyorum sevinçten yerimde duramıorum herkes soruyo neler oluyo diye ki benim yüzüm çok nadir güler. ailem hep kızar bana çok somurtuksun diye
2 hafta mesajlar konuşmalar aşk sözleri havada uçuyo 3 hafta kadar sonra bi soğuma sezdim. nedenini sorduğumda tamamen boşanmadıkları için içi rahat değilmiş yürütemomuş. tamam dedim zmn bi daha bana deneyelim lafıyla gelme dedim. 2 gün sonra beni affet diye mesaj sensiz yapamıorum kim ne derse deesin ben seni seviorum kimseden de korkum yok dedi. ben saf yine kabul ettim.benim bööle sürekli tekrar denememe bakmayın ben ne desem o oluyodu ilişkide. elni tutup omzunda uyumak kadar güzel bişi yok
( yine bitti neden bitti bilmiorum. kaç kere denedik bitirdik hatırlamıorum ama onun beni sevdiğine inanıorum yalan söölemio biliorum. o da benim onu sevdiğimden emin. birbirimizi bırakamıoruz. bana artık kesinlikle mesaj atmamasını sööledim. yaklaşık 1.5 ay önce senden tek bişi istiorum son kez sana sıkı sıkı sarılmama izin ver sonra seni hiç rahatsız etmicem dedi. o bana hep sıkı sarılırdı hep titrerdi benimle konuşurken...bende neden beni unutmayı denemiosun kendini de beni de üzüosun dediğimde cevap yine aynıydı. sonra 1 hafta önce tekrar mesaj unutamıorum falan diye bende dedim ki artık bu lafalrı duya duya hissizleştim sana karşı hiçbişi hissetmiorum dedim ama ağlaya ağlaya elim titreye titreye. ona çok ağır geldi sana bi daha yazarsam elim kırılsın ucunda ölüm de olsa yazmıcam dedi. benim çok ağırıma gitmişti bu da olmaz ööle falan desem de yazmadı. ilk defa bana karşı bu kadar tepkisizdi. 2 gün dayanabildim bende sonra ona mesaj yazdım senle küs olmaya dayanamıorum diye. ve barıştık yeminimi bozdurdun bana dedi.biliorum o beni bende onu bırakmayız. mesajlaşıoruz günde 3-4 kere arıo konuşuoruz.ama hiç seviorum falan demedim deneyelim lafını etmedi çünkü artık korkuyo beni tamamen kaybetmekten anladığım kadarıyla ama kaybedemez bilmio
buluşup bişiler yapmak istio. bende istiorum ne yalan sööleyim. kızlar bu işin sonu ytok diil mi. ben evlilik zaten düşünmüorum onunla olmaz zaten. zaten o da daha boşanamadı eşinden.buluştuğumuzda ne olacak bilmiorum o yine bana sarılacak ben yine dayanamıcam biliorum. siz ne düşünüosunuz bu konu hakkında.