kuzumm allah razı olsun ekledim 1 tane senıde lısteye okudugunda haber verırmısın tekrar
Allah sendende razi olsun kuzum tabiki söylerimtamam yasemincimm allah razı olsun merve nur ısmım okudugunda bıldırırmısın tekrar peki tik koyayım
tamam fülüzümm 2 tane daha ekledım senın adınaMerve 1tane daha yaz
Okudum kuzumallah razı olsun ekledim 1 tane senıde lısteye okudugunda haber verırmısın tekrar
Okurum tabiki canım benim@Jenna16 @yasminsay @Bal0ncukC A N O Kukrim @Whiterose89 @Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ @Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
şuan müsait değilim canım. Müsait olduğumda okurum inşallah@Jenna16 @yasminsay @Bal0ncukC A N O Kukrim @Whiterose89 @Magnifiaque @Mehfam @ISSIZZ @Life light @Sabr-Sukur-Dua @edaecoo @Hemsirecik okumak isteyen olur mu acaba
yaaa süpersin allah razı olsunn cok tesekkur ederimOkudum kuzum
tamam mavişim teşekkür ederimmşuan müsait değilim canım. Müsait olduğumda okurum inşallahRabbim gönlündekini en kısa sürede kavuştursun
muzkicanımmm tesekkur ederım 1 tanede sana yazdım o zaman allah razı olsunnOrikommm bende okurum senin için
kukrimm allah razı olsun senıde ekledim o zaman 1 tane okuyunca haber verırmısın tik koyayımOkurum tabiki canım benim
Senden de cancağzım senden demuzkicanımmm tesekkur ederım 1 tanede sana yazdım o zaman allah razı olsunn
Rica ederim canımyaaa süpersin allah razı olsunn cok tesekkur ederim
Senden de canımkukrimm allah razı olsun senıde ekledim o zaman 1 tane okuyunca haber verırmısın tik koyayım
Veririm canım benim niyetini Rabbim kabul etsin şimdiden okuyunca yazıcamtamam canım benımm okuyunca haber verırmısın tekrar allah razı olsun
Amiiin inşallahRica ederim canımRabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?