Benim için çok önemli olan kısa bir soru..

estia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
25
0
86
Çanakkale
kızlar genel bi soru olucak ama gerçekten seven birisi geri dönermi sizce? aradaki büyük kırgınlılara, kızgınlıklara ne biliym herşeye rağmen geri dönermi. Gerçekten seviyosak ve sevdiğini düşünüyosak bekleyelimmi yani? bitti dese de.. :çok üzgünüm:

Biz insanlar genelde egomuzun sesini sevgi olarak yorumlama eğilimindeyizdir. Gerçek sevgiyi çoğumuz bilmiyoruz... Ama eğer yaşadığınız şey gerçekten sevgi ise zaten bunun karşılıksız olması imkansızdır ve gerçek sevgi her zaman ve her zaman bütün problemleri, bütün olumsuzlukları aşar...

eğer gerçekten seviosa bırakıp gitmez gidemez
geri dönmesini beklemek kendini kandırmaktır bana göre
2.şans asla vermem duzelme umudu yoktur sorunların

kişiye göre değişir
kimi çok seviyorsa döner kural tanımaz affedicidir
kimi de ölümüne de sevse dönmez çünkü kendi kuralları vardır midesi her şeyi hazmetmez

Bir umutla ne kadar beklenebilir ki ? Hayat akıp gidiyor...
Bitti diyorsa zorlamamak lazım.
Geri dönecek olsa bile belirsiz bir zaman dilimi boyunca beklemek saçma değil mi ?
Ya dönmezse ....

Gururu sevgisine ağır basmazsa döner.
Yani dönüp dönmemesi biraz neden ayrıldığınıza bağlı.
Çok ciddi kırıldıysa ve bunu ciddi gurur haline getirdiyse aşkından geberse de dönmeyebilir.

bu birazda yapı ego meselesi kimi insan çok sevdigi insan ugruna büyük hatalar yapabilir kalp kırılır incinir kimisi geri döner kimi insansa sonsuzluga yollar seni.. kimi insan yapı geregi çok kincidir ölümünede sevse yapılan şeyleri gururuna yediremez bir kalemde siler atar sen sevdigini bizden daha iyi bilirsin öle degilmi

gerçekten seviyorsa geri dönerrr...ama daha önceki ayrılma sebebi aldatılma deilse ...

Gerçekten seven biri elbette döner..
"Gerçekten sevseydi gitmezdi..." fikrine de katılmıyorum pek...
Hayat boyu ayrılmayıp karısının, sevgilisinin olduğu eve dönüp bir yandan başkalarıyla gönül eğlendiren, birkaç kızı aynı anda idare eden erkekler gitmiyorlar da ne oluyor yani, gitmedi diye seviyor mu diyeceğiz bunları... sengözlerimebaksanab
Kişi ne kadar seviyorsa o kadar şiddetlidir her duygusu... Ne kadar seviyorsa o derece nefret de edebilir, kırılabilir, kızabilir zira aşk en üst perdeden duygulara yön vermektir. Adam seviyor seni, hiç olmaması gereken bir durumda bırakıldığında o büyük sevgiye yakıştıramıyor tavrını "Her şey bitti!" diyor. Bu çok doğal... Sürekli olur da ilişkiyi laçkalaştırırsa sorun olur lakin sevdiği ölçüde kızdı gitti diye, asıl sevdiği için, sevgisinin büyüklüğüne hürmet için sevgisine hiçbir leke, kusur, sorunu yakıştıramadığı için "bitti" dedi diye tek kalemde silinmez bu insan... Ehlileştirilir, kendine getirilir, sakinleştirilir... Aksi halde riyakar, bir yandan sizi seven, sizi yedekte tutan bir yandan da başkalarına prim veren ve sorunları görmezden gelip macun kıvamında üzerinize yapışan adamlarla geçirirsiniz hayatınızı... şakkıdı
Sözün özü, gerçek sevgi varsa -istisnasız- döner (sevdiğini iddia eden, pembe hülyalı adamlar değil, iyi gününüzde söylemese de sizi sevdiğini hissetiğiniz adamlar), döndüğünde olayın yineleyip yinelemeyeceği ve konacak tavır kişiden kişiye değişir...
"Bekleyelim mi?" olayına gelince döneceği kesindir lakin zamanı değişkendir... Dönmesini ne kadar isteseniz de bu ihtimali ve onun varlığını unutarak yaşamalısınız, yoksa heba edilmiş yıllar ve onu beklerken nefrete dönüşmüş, rötarlı sevginizle kalakalırsınız...

Döner desek bekleyecek misin?Ne zamana kadar peki?Ya dönmezse?Onu beklemekle mi geçireceksin günlerini?Belki bir gün dönecek ama sen gözünde ve kalbinde büyüttüğün aşkı artık O'nda bulamayacaksın.:gitme:

iyi bir özet olmuş yaşananlara gerçekten. zaman ayırdığınız için teşekkür ederm. .yerimseniben

Uzun süreli ayrılığa seven dayanamaz diye düşünüyorum...
Ama getiriside fazla olur...Yani güven kaybı bir bakıma ....
Ayrıldıktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor...Sürekli sorgular oluyoruz birbirimizi...
Acaba beni tekrardan bırakıp gidermi...?
Ve onu kaybetmemek adına bu sefer kişiliğimizden ödün vermeye başlıyoruz...
Ayaklarına kırmızı halılar seriyoruz...
Gelmek istediğim nokta...Eğer buna değecek insansa onun için üzül
Ama değmediğine inanıyorsan arkana bile bakma....
Geçmiş insanın içini nekadar acıtsada...Gelecek her yeni gün süprizlerle dolu....
Herşey gönlünce olsun...

Bir sürü sıkıntı dert keder yaşayacaksam gerçekten sevse de dönmemesi daha hayırlı bence..
Çünkü arada yaşanan o kırgınlıklar tekrar tekrar yaşanırsa insanı yorar , ilişkiyi sona erdirir..

Başta gerçekten seviyorsa hiç gitmez zaten

Sonra,geri dönmesini bekleyerek kendi kendini umutlandırmak da ne zamana kadar ?

En iyisi onu beklemeden ve umutlanmadan hayata devam etmek.

Zaten ayrılıp barışırsanız sorunlar kökten çözümlenmez,gene ayrılırsınız.

cnm kişiden kişiye değişir bu durum.eğer iki kişide çok seviyorsa birbirlerini neden olmasın.ama bazı insanlarda gururuna yenik düşer ve dönmez geri.gerçi ayrılık sebebine de bağlı bir durum bu.açıklayabildim umarım cnm

tecrübeyle sabittir dönüyor...biz 1 ay ayrı kalmıştık.çok gururludur ama hasretime dayanamamış döndü:asigim:

bi saygısızlık ve aldatma yoksa döner. ben de ne olursa olsun bu ikisi haricinde ne kadar kızıp sinirlensem de geri dönerdim başta olmaz desem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…