- 21 Mart 2025
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi applepie13
-
Teşekkür ederim çok denedim ama tek başıma açamadım başaramadım hep düştümGecmis olsun. Yeni bir sayfaya ne dersin?
Aradan 5 yıl geçmiş, oldukça uzun bir süre. Ayrılık sonrası hiç aradı mı sizi? Kıskançlık sebebi neydi? Bence hayatınıza henüz tam olarak istediğiniz gibi birisi girmediği için onu gözünüzde büyütüyorsunuz gibi.Merhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim
5 yıl gecmıs bosta mı kaldın ki? bırını hayatına aldıgında da onu mu dusunuyorsun yoksa sımdılık mı?Merhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim
Yok başkasını bulamadın ondan şu an tatlı geliyor bu sadeceMerhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim
Takıntı haline getirmişsiniz bence. Kimse mükemmel değildir ve siz kaybettiğinizi düşündüğünüz için gözünüzde ekstra değer katarak mükemmelleştirmişsiniz.Merhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim
5 yıl önce ayrıldığım birisi beni hala unutamasa, ben o kişiden korkarımMerhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim
5 yılda hâlâ geçmişe takılıp yaşıyorsanız,geçmiş olsun İyi bir terapi şart.Kıskançmış işte bununla yol gidilmez deyip bırakmışsınız.Kararlarınızın arkasında mı dursanız?Olan takıntı yapıp heba ettiğiniz 5 yıla olmuş yazık.....Merhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?