Benim için doğru olan birini kendi hatam yüzünden kaybettim

applepie13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
14
3
1
Merhaba, benim hayatımın şansı olduğunu düşündüğüm bir sevgilim vardı bana kimsenin yapmadığı iyiliği yaptı sonra ben hata yapıp ondan ayrıldım kıskançlığı beni çok düşündürmüştü. Şimdiaradan 5 yıl geçti ve çok pişmanım ondan sorma hayatımda hep düşüş oldu ona haksızlık ettiğimi anladım içim rahat etmiyor kendi ellerimle kendimi yanlışa itmişim.. nasıl düşünmeliyim kafayı yemek ğzerieyim hayatımda ondan sonra bir yükselişim gelişim sağlayamadım istesem de yapamadım hayatımdaki doğru kişi oydu ve onu kaybettim

Aradan 5 yıl geçmiş, oldukça uzun bir süre. Ayrılık sonrası hiç aradı mı sizi? Kıskançlık sebebi neydi? Bence hayatınıza henüz tam olarak istediğiniz gibi birisi girmediği için onu gözünüzde büyütüyorsunuz gibi.

İyilik yapmak derken ne yaptı örnek verir misin ve kıskançlık derken ne yaptı bunu da örnekler misin

5 yıl gecmıs bosta mı kaldın ki? bırını hayatına aldıgında da onu mu dusunuyorsun yoksa sımdılık mı?

Yok başkasını bulamadın ondan şu an tatlı geliyor bu sadece

cok sevdiginden degil, 5 yilda daha iyisini bulamadigindan hatırlıyorsun
kıskançlığından seni delirtecek adam iyi değildir
sakin adama yazma, onca sene araya kac tane reklam arasi almissin. onla da mi soyle yaptin bunla da mi oraya gittin vs deli eder ssni

Bence o an doğru kararı vermişsiniz
Çok kıskanç biriyle olup ne yapacaktınız
Şuan geri isteme sebebiniz başka birini bulamamış olmanız o çok iyi olduğu için değil

5 sene

gerçekten doğrusu o kişi olsaydı bu kadar zaman aşımına uğratmazdın . Şuan acaba mı ki diyorsun ama deme ! doğrusu o olsaydı bunca sene araya girmezdi.

Yada o senın doğru olduğuna inansaydı bi şekilde gitmezdi . Önünüze bakın bi cacık olmaz bu saatten sonra

Takıntı haline getirmişsiniz bence. Kimse mükemmel değildir ve siz kaybettiğinizi düşündüğünüz için gözünüzde ekstra değer katarak mükemmelleştirmişsiniz.
5 yıl önceki mevzuyu düşünmek sağlıklı bir durum değil. Önünüze bakmanız gerek.

5 yıl önce ayrıldığım birisi beni hala unutamasa, ben o kişiden korkarım

5 yılda hâlâ geçmişe takılıp yaşıyorsanız,geçmiş olsun İyi bir terapi şart.Kıskançmış işte bununla yol gidilmez deyip bırakmışsınız.Kararlarınızın arkasında mı dursanız?Olan takıntı yapıp heba ettiğiniz 5 yıla olmuş yazık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…