benim için dua edermisiniz???

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
arkadaslar pazar günü sınava girecegim çok çalıştım ve çok çok istiyorum kazanıp yerleşmeyi inanın yazarken bile öyle duygulanıyorum 1.5 yasında oğlum var ders çalışabilmek için onu anneme bıraktım hasretim yavrumaa şu anda göz yaslarımı tutamıyorum onu çok özledim ve dualarınıza çok ihtiyacım varrr sizlerle çoğunlukla arkadas olduk birbirimizi tanımadan ama sizler benim yalnızlığımda basım sıkıstığında su bilgisayarı açıp dertleştiğim oldunuz saolun hepiniz
şimdi bir ricam daha var pazar günü sınava giriyorum kpssye beimle berarber sınava girecek arkadaslarım ve benim için BİR KERE Allah yardımcıları olsun Allah hayırlısını versin derseniz yeter simdiden ALLAH razı olsun cemil cümlemizin allah emegini boşa çıkarmasın

Her türlü iyilik sadakadır. Bri hayra çağıran kimse onu işleyen gibidir. Allah hayrete düşmüş, sıkışmış vaziyettekilere yardım
edilmesini sever. HADİS-İ ŞERİF/BEYHAKİ

canım benim rabbim yardımcın olsun bende dua edicem sana..
güzel geçmesi dileğiyle

canımmm yaa insallah insalllahhhhh beklediginden de iyi gecer allah yardımcın olsun..inan bende dua edecegim senin için.. sınav stresini çok iyi biliyorum..

Allah yardimciniz olsun insaAllah. Cabalarinizin karsiliginizi alacaksinizdir eminim. Cok fazla heyecan yapmayin ama. Allah akradaslarinizinda yardimcisi olsun insaAllah. Sonuclarida bildirirsiniz insaAllah. Önce Allahtan zihin acikligi sonrada bol sans diliyorum.

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun canım,bende giricemm,,,inşllhhh hakkımızda hayırlısı olurr

canlarım benim allah razı olsun sınava girerecek tüm arkadaslarımızın emegi boşa çıkmaz ins şimdi deneeme çözdüm inş sınavda daha iyi yapacagım allah sizinde gönlünüze göre versin

allah yardımcın olsun benimde biçok tanıdığım girecek sınava.. başarılar

Allahım muradına ermeyi nasip etsin..inşşaallaahhhh kazanırsın hayırlısıyla... bende gönülden ediyorum bu duayı...AMİN

Allahım muradına ermeyi nasip etsin..inşşaallaahhhh kazanırsın hayırlısıyla... bende gönülden ediyorum bu duayı...AMİN

canım allah razı olsun bende hala çalışıyorum inş kimsenin emeği boşa çıkmaz rabbim herkesin hakkında hayırlısını veriri

Allah'ım zihin açıklığı versin. Emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Herkes hakettiği şekilde emeklerinin çabalarının karşılığını alsın. Allah'ım yar ve yardımcınız olsun...

canım saol inanın burda bana destek görünce daha bir umutlanıyorum daha güveniyorum kendine iyiki varsınız

kızlar dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun sınavım iyi gecti inş çalışmalarımın karsılığını alırım yavrumun hasretini çektiğime deger

dermet lalebahçesi ve ilayda arkadaslarım çok saolun allah sizinde muradınızı versin bakacaz artık umarım evladıma hasretliğim mükafatı bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…