- 20 Mayıs 2023
- 1.773
- 1.328
- 63
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
İsminde, cisminde(profil picture)Sıkıldıkça uğrak yeridir
İsminde, cisminde(profil picture)çok garip hikayesi var mıdır neden İbo anlatsana biraz jsjdj
Damardan... Biz Instagram değil kadınlar kulübü bağımlısı olan kadınlarızKonu 'Kadınlar Kulübü bağımlılığı' Kadınlar Kulübü bağımlılığı
Üç günlükken açtığım konuya. Hele şu minnoşluğa bakın yaa...
Ay herkes aynı duygu ve düşüncedeBenim için kk zor anlarımda, danışmak istediğim bir şey olduğunda bir liman gibidir. Burda yorumlarından faydalandığım , destek aldığım üyeler oldu. Şimdiye kadar açtığım konularda bana destek olan üyelerin hepsine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın kk, sen benim bırakmak isteyip bırakamadığım en güzel bağımlılıklarımdan birisin.
2007 de girdim o gün bugundur cok aktıf yorumcu konu acan degılım ama devamlı gırıs yapmadan bıle dertlerı okur dinlerimSıkıldıkça uğrak yeridir
2007 de girdim o gün bugundur cok aktıf yorumcu konu acan degılım ama devamlı gırıs yapmadan bıle dertlerı okur dinlerim
Ikı cocugu burda gruprlarda dogurdum
Otobuste ,yada bıyerden eşim aldıgında yan koltukta oturuyorsam hemen acarım okumaya baslarım
2020 Ocak ayında olmuşsun yazıyor profilde :) iboyu açıklamadin ama neyse haahahBen ne zaman kayıt oldum bılmıyorum ama lisedeydim keşfettıgımde de.
Hep girer Cıkar okurdum hastalık gibiydi benım ıcın.
Sonra ugrak yerıne dönüştü
Genelde konu acmayan hesaplara ayrı hastayım ben tutamıyorum kendimi2007 de girdim o gün bugundur cok aktıf yorumcu konu acan degılım ama devamlı gırıs yapmadan bıle dertlerı okur dinlerim
Ikı cocugu burda gruprlarda dogurdum
Otobuste ,yada bıyerden eşim aldıgında yan koltukta oturuyorsam hemen acarım okumaya baslarım
Sizde çok eskisiniz 18 sene.. çok yorumlarda görmedim müsait bir zamanda stalk edeceğimBenim için Kadınlar Kulübü dosttur,uzun yıllardır her mutluluğumda/üzüntümde/şaşkınlığımda yanımda olandır…
Ne güzelBenim için KK“yuva”dır.Çok akıllı kadın arkadaşlarımın olduğu, sohbet edebildiğim bir ev. Evin sahibi Kazen, yöneticisi Mune. İkisine de bir şey sorarken çekinirim. Ban yediğimde mahçup olurum. Kazen’e vizyonerliğinden dolayı seneler önce bu platformu kurduğu ve başarıyla devam ettirdiği için de müteşekkirim.
İbo hayatın kendisi ya Bi güler bı aglarız2020 Ocak ayında olmuşsun yazıyor profilde :) iboyu açıklamadin ama neyse haahah
Ne kadar geç olmusum2020 Ocak ayında olmuşsun yazıyor profilde :) iboyu açıklamadin ama neyse haahah
18 sene mi olmuş?Sizde çok eskisiniz 18 sene.. çok yorumlarda görmedim müsait bir zamanda stalk edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?