Benim için kadınlar kulübü .... 'dır.

Ne güzel anonim de değilsiniz maşallah kızlarınız çok sevimli yöneticiler ile hiç kaynasmadik bende çekiniyorum
Evet bende 2 çocuğumu burda doğuranlardanım Tüp bebek tedavim sırasında üye olmuştum. Sonra çok arkadaş edindim. Geçen hafta 3 senedir gece-gündüz konuştuğum bir arkadaşımla ilk kez buluştuk. Sanki senelerdir tanışıyor gibiydik o senin sevimliliğin teşekkür ederim

Ben 15 senedir burda napıyorum bende bilmiyorum gerçi öncesinde üye olmadan da takılıyordum :) kah güldük kah ağladık kah atıldık ama dönüp dolaşıp geldik diyelim

Ben 15 senedir burda napıyorum bende bilmiyorum gerçi öncesinde üye olmadan da takılıyordum :) kah güldük kah ağladık kah atıldık ama dönüp dolaşıp geldik diyelim
Hoşgeldin bu arada yarın kahvemizi içelim çok korkuyorum ya dönüp dolaşıp gelcem diye off buranın exit kapısı yok gibi ahaha

Her gün aydınlanıyorum, bilgileniyorum, güçleniyorum. Burda tanımadığım bir sürü kadını seviyorum.

bir gün feci ifşalanacağım yerdir, zira iç organlarıma kadar anlatmışım bunca yıldır burda büyüdüm desem yeridir. uzun süre girmediğim de oldu ama aklıma esip tekrar girdiğimde kopamıyorum, garip bir büyüsü var. anonim olmanın rahatlığıyla dürüstçe yazabilmeyi seviyorum. ayrıca forum kültürü uzun yıllardır bende de var. lise yıllarından beri başka çok bilinen bir forumda da aktiftim, isim vermeyeyim şimdi o eski forum büyüsünü seviyorum, artık kalmadı pek...

Sizi bı stalk ediyim merak ettim şöyle bir özgeçmişin çıktısını alalimm kolay kolay deşifre olunmaz bence bir arkadaşına fln önermezsen çok zorrr.. Forum sitesini de merak ettim

Hiç tanışmadan sevdiğim bazıları var, nickini görünce tanıdığa rastlamış gibi mutlu olduğum yerdir. Kimler kimler geçti, baki kalanlardan olduk

Sizi bı stalk ediyim merak ettim şöyle bir özgeçmişin çıktısını alalimm kolay kolay deşifre olunmaz bence bir arkadaşına fln önermezsen çok zorrr.. Forum sitesini de merak ettim
boşver aman ay yok çevremde kimseye kadınlar kulübünden bahsetmem en yakınlarıma bile. yalnız halamın kızının buraya üye olduğunu biliyorum sadece onu da tesadüfen keşfettim, çok nokta atışı şeyler yazmıştı ama aktif bir üye değil allahtan.

Ay sasirdim cidden nokta atışı olsa da ben bulamazdim galiba hala kızı thequeeninthenorth jajsjs yazması lazım benim anlamam icin . Umarım beni de ifşa edecek bir arkadaşım yoktur buralarda

Beni buraya getiren evlat sahibi olmaya çalışırken merak ettiğim şeyler hakkında bilgi alışverişi yapmaya çalışmaktı.Üye olduktan sonra sık sık takılmaya başladım.Güzel bir platform ama tabi ilginç durumlar yaşadığım oluyor bazen.Mesela bir konu hakkında fikrimi belirtiyorum ben böyle yapıyorum dediğimde saldıran insanlar da var sen nasıl böyle düşünürsün diye.Düşünceler şahsidir sonuçta eleştirmek garip geliyor.Sonuç itibarıyla seviyorum yine de burayı.Merak ettiğim sağlık vs birçok şeyin kısmen de olsa cevabını bulabildiğim bir yer.Çok da güzel insanlar var ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…