Benim için kadınlar kulübü .... 'dır.

Ne güzel anonim de değilsiniz maşallah kızlarınız çok sevimli yöneticiler ile hiç kaynasmadik bende çekiniyorum
Evet bende 2 çocuğumu burda doğuranlardanım Tüp bebek tedavim sırasında üye olmuştum. Sonra çok arkadaş edindim. Geçen hafta 3 senedir gece-gündüz konuştuğum bir arkadaşımla ilk kez buluştuk. Sanki senelerdir tanışıyor gibiydik o senin sevimliliğin teşekkür ederim

Ben 15 senedir burda napıyorum bende bilmiyorum gerçi öncesinde üye olmadan da takılıyordum :) kah güldük kah ağladık kah atıldık ama dönüp dolaşıp geldik diyelim

Ben 15 senedir burda napıyorum bende bilmiyorum gerçi öncesinde üye olmadan da takılıyordum :) kah güldük kah ağladık kah atıldık ama dönüp dolaşıp geldik diyelim
Hoşgeldin bu arada yarın kahvemizi içelim çok korkuyorum ya dönüp dolaşıp gelcem diye off buranın exit kapısı yok gibi ahaha

Hiçbir arkadaşımı buyur etmediğim o sitedeyim aşkını bir sır gibi senelerdir sakladım kadınlar kulübümmm

Her gün aydınlanıyorum, bilgileniyorum, güçleniyorum. Burda tanımadığım bir sürü kadını seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…