- 5 Aralık 2024
- 629
- 455
- 18
- 26
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
dertleşme, sohbette özgürleşme yeridir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin nicki hiç görmemiştim son konulara bakınca anladım neden gormedigimi jsjdjfdertleşme, sohbette özgürleşme yeridir.
aşko kışlıktı, halı yıkama falan pek giremiyom bu ara.Sizin nicki hiç görmemiştim son konulara bakınca anladım neden gormedigimi jsjdjf
Valla olabilir he ahshshs inanırımm...Benim için kadınlar kulübü dünyayı yöneten çok gizli 5 büyük aileden biridirjslk
Ay senin de kayıt tarihi çok eski 2009Kadınlar kulubu, uğrak mekânım. Türk kahvemi alıp kız neşesi bulduğum yerçok ezelden beri
![]()
Evet bende 2 çocuğumu burda doğuranlardanımNe güzelanonim de değilsiniz maşallah kızlarınız çok sevimli
yöneticiler ile hiç kaynasmadik bende çekiniyorum
![]()
Hoşgeldin bu arada yarın kahvemizi içelimBen 15 senedir burda napıyorum bende bilmiyorum gerçi öncesinde üye olmadan da takılıyordum :) kah güldük kah ağladık kah atıldıkama dönüp dolaşıp geldik diyelim
Sizi bı stalk ediyim merak ettimbir gün feci ifşalanacağım yerdir, zira iç organlarıma kadar anlatmışım bunca yıldırburda büyüdüm desem yeridir. uzun süre girmediğim de oldu ama aklıma esip tekrar girdiğimde kopamıyorum, garip bir büyüsü var. anonim olmanın rahatlığıyla dürüstçe yazabilmeyi seviyorum. ayrıca forum kültürü uzun yıllardır bende de var. lise yıllarından beri başka çok bilinen bir forumda da aktiftim, isim vermeyeyim şimdi
o eski forum büyüsünü seviyorum, artık kalmadı pek...
boşver amanSizi bı stalk ediyim merak ettimşöyle bir özgeçmişin çıktısını alalimm kolay kolay deşifre olunmaz bence bir arkadaşına fln önermezsen çok zorrr.. Forum sitesini de merak ettim
Ay sasirdim cidden nokta atışı olsa da ben bulamazdim galibaboşver amanay yok çevremde kimseye kadınlar kulübünden bahsetmem en yakınlarıma bile. yalnız halamın kızının buraya üye olduğunu biliyorum sadece
onu da tesadüfen keşfettim, çok nokta atışı şeyler yazmıştı ama aktif bir üye değil allahtan.
Beni buraya getiren evlat sahibi olmaya çalışırken merak ettiğim şeyler hakkında bilgi alışverişi yapmaya çalışmaktı.Üye olduktan sonra sık sık takılmaya başladım.Güzel bir platform ama tabi ilginç durumlar yaşadığım oluyor bazen.Mesela bir konu hakkında fikrimi belirtiyorum ben böyle yapıyorum dediğimde saldıran insanlar da var sen nasıl böyle düşünürsün diye.Düşünceler şahsidir sonuçta eleştirmek garip geliyor.Sonuç itibarıyla seviyorum yine de burayı.Merak ettiğim sağlık vs birçok şeyin kısmen de olsa cevabını bulabildiğim bir yer.Çok da güzel insanlar var ayrıcaAhh bana deseler ki bir forum sitesine takılıp kalacaksın yok ya imkansız derdim
bir sosyal platform kadar güzel bir site, dertleşmek iç dökmek bilgi paylaşmak ortak bir paydada bulusmak ve bir çok kadınla sohbet edebilme fırsatı ve anonim olma hakkı. Keşke daha güzel konular açılsa da daha güzel sohbetler edilse.
Ben lise dönemi çok forumlarda takilirdim hatırlayan vardır bir radyo programının bile sitesi vardı z*kirdek mesela, bir çok arkadaşım da olur, hayatımın merkezine koyardım o kişileri, büyük bir zaman harcamıştım hepsine sanaldan gerçeğe de taşıdım sürekli bir mesajlaşma falan. Ne kıymetli zamanlarmış meğer. Umarım burası için de aynı şeyi söylememreelde de hiç fena sayilmayacak kadar arkadaşı olan biriyim ama nedense sanala daha bir baglanmistim bir dönem. Ama insandır işte bir var bir yoktur. Ciddi anlamda kalabalıklar içinde yalnızız. Konuyu çok dağıttım. Neyse.
Bilmiyorum bu formu İstanbul'da ya da başka büyük şehirde olsam, buradan birleriyle bulusur kendimi ifşa eder mıydım, eski ben hala var mı bilemiyorumanonimin tadı da başka oluyor jsjdjd yine de sevdiğim kullanıcılar var onları okumak iyi geliyor ..
Hiç arkadaşım olmasa bile burası var diyorum o yüzden buradayım. Hayat telaşı içinde hiç bir arkadasliktan verim alamıyorum, beklentim de yok aslinda artık herkes kendi derdinde biraz. Kimsenin kimseye faydasının olmadığı verilen hiçbir sözün tutulmadığını gördükten sonra manasını yitirdi bende bir çok şey.
Kimsenin kimseden beklentisi olmadığı bir yer kimsenin kimseyi yadirgamadıgi diyemeyeceğim acayip linç kültürü varama telefonu kapattigin an hayatinda olmayacak insanların oluşu bunun da insana verdiği bir güven .. ay ne biliyim keşke daha kenetlenmiş birbirini destekleyen şeyler de yapabilsek burada bir fikir üretmek bir ürün üretmek hep beraber kollektif bir şekilde
kızların gücü
Neyse sizler neler düşünüyorsunuz ne var ne yok genel
Tek seferde yazdım attım lütfen anlam butunlugune veya mantık hatası varsa takılmayın ne saçmalıyorsun demeyin sjdjfj