• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için kadınlar kulübü .... 'dır.

Ne güzel 💜 anonim de değilsiniz maşallah kızlarınız çok sevimli 🌸 yöneticiler ile hiç kaynasmadik bende çekiniyorum 😂
Evet bende 2 çocuğumu burda doğuranlardanım 🥰 Tüp bebek tedavim sırasında üye olmuştum. Sonra çok arkadaş edindim. Geçen hafta 3 senedir gece-gündüz konuştuğum bir arkadaşımla ilk kez buluştuk. Sanki senelerdir tanışıyor gibiydik 💕 o senin sevimliliğin teşekkür ederim 🙏🏻

Ben 15 senedir burda napıyorum bende bilmiyorum gerçi öncesinde üye olmadan da takılıyordum :) kah güldük kah ağladık kah atıldık :27: ama dönüp dolaşıp geldik diyelim

Ben 15 senedir burda napıyorum bende bilmiyorum gerçi öncesinde üye olmadan da takılıyordum :) kah güldük kah ağladık kah atıldık :27: ama dönüp dolaşıp geldik diyelim
Hoşgeldin bu arada yarın kahvemizi içelim 😂 çok korkuyorum ya dönüp dolaşıp gelcem diye off buranın exit kapısı yok gibi ahaha

Hiçbir arkadaşımı buyur etmediğim o sitedeyim 🤣🤣 aşkını bir sır gibi senelerdir sakladım kadınlar kulübümmm

Her gün aydınlanıyorum, bilgileniyorum, güçleniyorum. Burda tanımadığım bir sürü kadını seviyorum.

Back
X