Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi çorap-tayt deniyebilirsin şık olur bence bi de kahverengi ,krem tonlarında bi kemer takarsan elbiseden çok tunik gibi gözükür ve şık durur. Tayt zaten bileğinde biter ayağına da babet giymelisin :)
Siyah opak çorap giysem, altına da siyah, kahverengi yada bej renginde babet giysem nasıl olur? Bazı arkadaşlarım olmaz dediler bazıları da çok güzel olur dedi arada kaldım![]()
Havalar ısındı, çorabın bence en kalınlarından olmasın 20 den olabilir. Tayt giymeni önermem, yaşına uygun olmaz bence. Daha büyük işi durabilir. Elbise desenli olduğundan deseni bölecek kemer :26:
ayakkabı olarak babet yada bağcıklı oxford tipi varsa olabilir. Bir de gezi olacakmış ya biraz sporlaştırabilirsin kollarını kıvırıp saat takabilirsin at kuyruğu bir de bence çok hoş olur.
çorap rengi olarak bencekahverengiyi de düşünebilirsin![]()
Opak çorap gayet güzel bi tercih ama istemiyorum yazmışsın ben ondan çorap tayt önerdim tatlım ,, babet giymelisin evet
Bence krem, elbise desenli ya açık renk daha rahatlatır görüntünü bence. Direk kahverengi çok takım gibi olur diye düşündüm.
çorapla da babet gayet güzel olur. Babet kuratırıcımız![]()
birşey değil ne demekO zaman siyah çorap (incesinden) ve krem rengi ayakkabılar! Size çook teşekkür ederimAslında kremi ilk başta hiç sevmemiştim, babaanne ayakkabısı demiştim ama sonra rahatlığını keşfettim
![]()
birşey değil ne demek
o krem ayakkabılarının değerini bil dar paça kotla ne de güzel olurlar :) benim ayağım 35 numara ve o modeli bulsam bile alamicam![]()
Havalar ısındı, çorabın bence en kalınlarından olmasın 20 den olabilir. Tayt giymeni önermem, yaşına uygun olmaz bence. Daha büyük işi durabilir. Elbise desenli olduğundan deseni bölecek kemer :26:
ayakkabı olarak babet yada bağcıklı oxford tipi varsa olabilir. Bir de gezi olacakmış ya biraz sporlaştırabilirsin kollarını kıvırıp saat takabilirsin at kuyruğu bir de bence çok hoş olur.
çorap rengi olarak bencekahverengiyi de düşünebilirsin![]()