Benim için önemli

Ben eşimden biliyorum nikah olana kadar bişey yaşamadık biz, ki o kadar küçük de evlenmedik, Dini yönden ve yetiştirilme tarzı öyle, böyle şeylere çok dikkat eder.
Ama şimdi hiçbir sıkıntı Yok aramızda oyönden.

Yani bu şekilde davranması ilerde sıkıntı olacağının göstergesi değil.

aynen durum bende de boyle.

Test yapin... ayrica test sirasinda numune alip derhal dolaba koyun.
Gen testi yaptirin olasi genetik hastaliklar icin.
Yapamiyorsaniz, evde mikroskop bulundurun. Kuyrugu sagliksiz hucre iceren numune varsa...
BOSAYIN

Eskiden kadinlar hic bir sey sormuyor sorgulamiyordu. Devir degisti. Artik safliga ve cahillige yer yok.

ya Allah askina bunun devirle ne alakasi var.
Ne yani o zaman herkes daha ilk tanismada sorsun birbirinin cinsel durumlarini. Hatta cevabina guvenmesin, bir de birliktelik yasasin bakalim dogru mu soyluyor.
Ulkede erken bosalma sorunu yasayan erkekleri, doguma musait olmayan kadin ve erkekleri vs ayri bir yere yerlestirelim, tecrit edelim.

Test yapin... ayrica test sirasinda numune alip derhal dolaba koyun.
Gen testi yaptirin olasi genetik hastaliklar icin.
Yapamiyorsaniz, evde mikroskop bulundurun. Kuyrugu sagliksiz hucre iceren numune varsa...
BOSAYIN

İyi fikir. Sen öyle mi yaptın canım. sen de numunelikmisin

Ne yani o zaman herkes daha ilk tanismada sorsun birbirinin cinsel durumlarini. Hatta cevabina guvenmesin, bir de birliktelik yasasin bakalim dogru mu soyluyor.
Ulkede erken bosalma sorunu yasayan erkekleri, doguma musait olmayan kadin ve erkekleri vs ayri bir yere yerlestirelim, tecrit edelim.

Evet devirle alakası yok ama düşünceye fikride saygı lütfen ya. Herkes aynı düşünecek diye birşey yok.

Cok alakasi var. Artik herkes bilgiye rahatca ulasabiliyor ve soru sormamak luks oluyor. Eski devirlerde sorulmuyordu, sormak bir tabuydu.

Sıkıldım gerçekten düşüncelerini bile özgürce paylaşamıcan hemen laf sokma derdindeler Mune Mune rica etsem konumu kapatabilir misin

Evet devirle alakası yok ama düşünceye fikride saygı lütfen ya. Herkes aynı düşünecek diye birşey yok.

ya canim zaten senin dusuncelerine pranga vuramam. dusunce ozgurlugu diye bi sey var. ama sana demem su ki bunlari ogrenemezsin bi seyler yasamadikca. yasarsan da garantiniz yok evleneceginiz yonunde. evlilik nasip isi. ya nasip olmazsa? esas evlenecegin kisiye, baska biriyle cinsel birliktelik yasamis sekilde mi gideceksin? vicdanin sizlamaz mi? esinin ilki, o da senin ilkin olsun istemez misin?

Back
X