Benim için önemli

Perilla_06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
47
40
8
Şimdi arkadaşlar benim ramazan bayramının 3.4.günü kınam düğünüm olacak ben ankaradaym düğün sabahı herşeyi halledip çoruma gitcem düğün akşamı nerde kalmam uygun olur kaynanmlar orda nişanlım evi boşaltırlar kalırız diyor bende yanlış buldum kaynanamın yatağında yatmayı otelde kalsak bozulurlar mı napym fikir verin bşka şehirde yaşıycaz aynı gün dönmemiz imkansız.

Ayni seyi 10 ay once yasadim. Dugun memlekette oldu once esime israrla dugun biter bitmez donelim evimize ucakla dedim. Ama olmadi tabiki dugun gec saatteydi bir gece kalmamiz gerekiyordu. Bende peşin peşin konustum nerede kalirsak kalalim evimize gelmeden once bir yakinlasma olmayacak dedim:oops: sonra yengesi evini hazirlamisti bize abisinde kaldik cokta memnun kaldim acikcasi evi de bosaltmislardi tabi hazirlik yapilmisti vs.

Geçen yaz yakın bir akrabamın düğünü oldu memlekette, evleri farklı bir şehirdeydi otelde kaldılar dügün gecesi sonra 1 gün kayınvalide de 1 gün kızın annesinde kalıp evlerine gittiler

Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yapın

Son düzenleme:
Kaynananlar evi bosaltmasin. Bir gun misafir etsinler sizi. Ertesi gun evinize gidecekseniz eger buyuk bir sorun degil.
Yakinlasmak icin soruyorsaniz bir gun erteliyiverin

Yok sonraki gün balayı için yola çıkacağız zaten , her iki yöndende sıkıldığım için çare bulamadım otel olur mu acaba diye düşündüm

Ayni seyi 10 ay once yasadim. Dugun memlekette oldu once esime israrla dugun biter bitmez donelim evimize ucakla dedim. Ama olmadi tabiki dugun gec saatteydi bir gece kalmamiz gerekiyordu. Bende peşin peşin konustum nerede kalirsak kalalim evimize gelmeden once bir yakinlasma olmayacak dedim:oops: sonra yengesi evini hazirlamisti bize abisinde kaldik cokta memnun kaldim acikcasi evi de bosaltmislardi tabi hazirlik yapilmisti vs.

Valla bizim öyle durumumuz yok otele gideriz dedim oda kabul etti fakat karşı taraf kırılırmı bilemedim, birde eşyalar vs tekrar otele taşınacak bilemedim ya

Yok sonraki gün balayı için yola çıkacağız zaten , her iki yöndende sıkıldığım için çare bulamadım otel olur mu acaba diye düşündüm
Otel olabilir fakat kv belki kirilabilir bu sizin icin onemliyse. Taa nereden geldi evimde bir gece bile kalmadi diyebilir.
Ben olsam bir gunlugune idare ederdim sanirim

Geçen yaz yakın bir akrabamın düğünü oldu memlekette, evleri başka yerdeydi 3 gün otelde kaldılar sonra 1 gün kayınvalide de 1 gün kızın annesinde kalıp evlerine gittiler

Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yapın
Bir sonraki gün balayı için çıkacağız sonrada başka şehirde yaşayacağız

bence hepi topu 1 gece için ne kayınvalidenizin evi boşaltmasına, ne de sizin otele para vermenize gerek var.
hele hele siz gerdeğe girin diye maaile evi boşaltmaları çok komik olur diye düşünüyorum.

ben olsam kayınvalidemlerin evinde kalırdım, kanepede eşimle yatar uyurdum. bir gün sevişmezsem bir şey olmaz.

ama siz “yok o gece bizim için özel” derseniz otel fikri çok daha mantıklı.

Bizde memlekette yapıcaz nikahı vs. Annem orda kv orda ama deprem fşn olmazsa hiç birinin evinde kalmam :rapci::KK53:
Otel candır. Kim ne derse desin umrumdışı yemin ederim. Çok zorlarlarsa sevişicektik ses olur diye orda kaldım derim :KK53::KK48:

bence hepi topu 1 gece için ne kayınvalidenizin evi boşaltmasına, ne de sizin otele para vermenize gerek var.
hele hele siz gerdeğe girin diye maaile evi boşaltmaları çok komik olur diye düşünüyorum.

ben olsam kayınvalidemlerin evinde kalırdım, kanepede eşimle yatar uyurdum. bir gün sevişmezsem bir şey olmaz.

ama siz “yok o gece bizim için özel” derseniz otel fikri çok daha mantıklı.

Aman ne şevişmesi sabah insanların bakışı daha çok umrumda kalsada kalmasada o gün kaynanamgil bizle o gün istemiyorum zaten

Ben nedense otellerden çok tiksiniyorum.elimde değil.ben olsam kesinlikle kayincalidemde kalırdım hemde mutlu olurlardı zaten başka şehire gideceksin.zaten düğün çok yorucu oluyor eşinle sarılır uyursun.

Bizde memlekette yapıcaz nikahı vs. Annem orda kv orda ama deprem fşn olmazsa hiç birinin evinde kalmam :rapci::KK53:
Otel candır. Kim ne derse desin umrumdışı yemin ederim. Çok zorlarlarsa sevişicektik ses olur diye orda kaldım derim :KK53::KK48:
+1
Adetimin son günleriydi. Hiçbir atraksiyon yaşanmayacak olsa bile elbet yakınlaşma oldu. Sizin de olacaktır. Kayınvalidenin evinde kalmak asla istemezdim biz otelde kaldık. Çevremde farklı şehirde evi olan herkes böyle yaptı. Eşin aile içinde bahsetsin otelde mi kalsak diye bir nabız yoklasın. Eğer çok itiraz ederlerse evi boşaltmasınlar birlikte kalın. Yakınlaşmayı erteleyin.
Eşya konusuna gelince arabanın bagajına ufak bir valiz eşya konulacak. Diğer eşyalar kayınvalidede kalır. (Takıları napacağınıza karar verdiyseniz ve sizde kalacaksa karambole getirip eve götürmesinler alın yanınıza otele) Sabah el öper çay kahve içer eşyalarınızı alır çıkarsınız.

Aylarca evliliği beklemişsin sarılıp uyumaya hasret bi şekilde. Kayınvalidede ilk akşam no kalamazdım, yani hani geçtim seks’i, sarılmak öpmek bile tedirgin ederdi. Onları da yapmayız diyebilirsin ama öyle olmuyor o işler. Bir de düğüm yorgunluğu ile sabah duş almak istesen meh meh diye gülecek görüp fark edenler.

Evlendiğim gün silah zoruyla bile kayınvalide evinde kalmam,hatta hiçkimsenin evinde kalmam. Düğünden çıkar otelime gider keyfime bakarım. Milletin evinde kalmak nedir ya,bırakalım artık şu adetleri. Otel denen bişey var,anlat kayınvalidene bozulmasın.

Biz de benzer durumdaydık otele gitmiştik. İyiki de öyle yapmışız, kafamız rahat yemeğimizi yedik çayımızı içtik bahçesinde gezindik. Düğün stresini bitirdik yani. Kayınvalide evinde ben şahsen o stresi oh bitti mutluluğunu yaşayamazdım :)

Bende temmuzda evlendim . Kv nin evinde odam vardı bazam dolabım banyom . Ama tabiki orada kalmadık . Biz kalsak kv gil aynı şehirde başka evleri daha var oraya giderlerdi. Ama böyle birşeye gerek kalmasın istedim istediğimiz saat uyanmak duş kahvaltı kolay olsun rahat edelim dedim. 2 gece otelde kaldık oradan sabaha karşı balayına gittik. İlk gece otelde olmak biraz zordu sanki bilemiyorum o gece çok sıcaktı klima vs çalıştı ama yeterli değildi . Gece uyuyamadım sürekli sanki odada bizden başka birisi daha varmış hissi geldi saçma sapan korktum:KK45: ama olsun değerdi çok güzel oldu otel işi bence sende kesin otelde kal. Ayrıca bunda alınacak kırılacak birşey Yok gayet normal birşey :halay:

Şimdi arkadaşlar benim ramazan bayramının 3.4.günü kınam düğünüm olacak ben ankaradaym düğün sabahı herşeyi halledip çoruma gitcem düğün akşamı nerde kalmam uygun olur kaynanmlar orda nişanlım evi boşaltırlar kalırız diyor bende yanlış buldum kaynanamın yatağında yatmayı otelde kalsak bozulurlar mı napym fikir verin bşka şehirde yaşıycaz aynı gün dönmemiz imkansız.

valla bence bunun gerdekle, kayınvalide ile alakası yok
düğün özel bir şeydir, gerdeğe girecekseniz de girmeyecekseniz de ilk gece birlikte kalmak, yalnız kalmak güzeldir
istanbul'da yaşayacağı, evi olduğu halde 1 gece otelde kalan çiftler var.
düğün zaten geç biter, otelinize gidin, sabah erkenden kayınvalideye gidersiniz, belki bir kahvaltı yaparsınız vs
bence düğün gecenizi kimsenin evinde geçirmeyin

Back
X