Benim İçin Üzülme Atv

kim ne derse desin niyazinin aşkı çok başka
dün izlerken nedense harunun sadece adı olduğunu düşündüm sevgisinin
ama niyazi bukeyi görünce kedi gibi oluyo ya onun o sevgisini çok takdir ediyorum
ha olması gerekeni yapmadı evet ama o da dizinin cilvesi napalım

bu kadar küçük şeylerden nasıl oluyor da kocaman yanlış anlaşılmalar çıkıyor hayrete düşüyorum tamam bu bi dizi onun da cilveleri var ama bu kadarda olmaz ki niyazi kurduğu cümlede harunla evlenmeyeceksin dese herşey çıkacak meydana ama nerdeee harun domuzuna da uyuz oluyorum sülük gibi yapışmış huzur vermedi bi offfff

bi zaten o ayıksamadı fragman yayınlanmadı hala sanırım..

genelde cumartesinden itibaren yayınlanmaya başlıyo fragman canım
bakalım inş bu bölümde güzel olacak
şimdide biraz harunun üstünde oynanıyor iyce ruh hastası bi karakter oldu o da

genelde cumartesinden itibaren yayınlanmaya başlıyo fragman canım
bakalım inş bu bölümde güzel olacak
şimdide biraz harunun üstünde oynanıyor iyce ruh hastası bi karakter oldu o da

ya bu yonetmenleri senaristleriyleri anlamıyorum yer gok asktada yusufla havvayı kavusturmamak için ellerinden geleni yaptılar ya bırakın onlar asklarını yasasın biz yine izleyeceksek izleriz,uzatmak için sapıtıyorlar ya hiç bişey bulamıyorsa adamlar yemek yesin sarılsın opussun onu izleyelim en azından mutlu oluruz

aşk kavuşamamktır taktiğini uyguluyorlar ama
fazla naz izleyici usandırır bunu da unutmasınlar
gerçi ben vazgeçmem de diziden bu kavuşamama durumu da sıktı artık
düşünsene hastanede çekilen ilk bölümlerde herkes bukenin dibinden geçiyor ama kimse birbirini görmüyordu
böyle küçük şeyler sıkmaya başladı gerçekliğini de yitiriyor olayın

Keşke Niyazi ölmeden Harun ölseydi buke de Niyazi de kurtulurdu.bide Sinan'la bahar kavuşsaydı başka birşey istemezdim :)

ATV'de Salı akşamları ekrana gelen Mahsun Kırmızıgül imzalı dizi "Benim İçin Üzülme" Show TV'ye geçti.

Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Selin Şekerci, Öykü Çelik ve Rana Cabbar gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı ve Boyut Film'den Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği sevilen dizi "Benim İçin Üzülme" Show TV'ye transfer oldu.

Show TV'nin yeni yönetim şirketi Ciner Grubu, sevilen diziyi Eylül ayında ekrana sokacak.

herşey değişti de niyazinin bukeye bakarken melül melül bakışı değişmedi :) bukeye bakarken niyazi eriyor sanki hani o çakma balerin kızla gerçekte birlikte olmadığını bilsem bir dizi aşkı daha doğdu diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…