evet yaa harunun üstüne oynadılar bu bölüm nefrette edemiyosun nolacak bu işun soniiiii
ama genede niyazi taraftarıyım
evet bide şu otobüsten indiler filan ya orda ateş püskürüyodu haruna ama sonra ordan ayrılıp bukenin karşısına gidinceki hali çok güzeldi herkese karşı sert olabiliyo ama onun yanına gidince sessiz sakin..çok hoşuma gidiyo o durum aşk öle bişi gerçekten..bide bukem diyişi..inş buke harunla filan evlenme gibi bi hataya düşmez niyazi çok şey feda etti onun hakkı yaniNiyazinin bukeye bakışına, gülüşüne hastayım kız ya
evet bide şu otobüsten indiler filan ya orda ateş püskürüyodu haruna ama sonra ordan ayrılıp bukenin karşısına gidinceki hali çok güzeldi herkese karşı sert olabiliyo ama onun yanına gidince sessiz sakin..çok hoşuma gidiyo o durum aşk öle bişi gerçekten..bide bukem diyişi..inş buke harunla filan evlenme gibi bi hataya düşmez niyazi çok şey feda etti onun hakkı yani
çok tatlılar ya aşkları çok masum aşklarına hayranım ben
umarım harunla evlenmez ama senaristler bunu bize yapabilir, o zaman izlemek çok acı olur benim için
bu arada Tansel öngel(Niyazi) muhteşem yüzyılda senyor Giritti vardı ya oymuş yeni öğrendim çok şaşırdımama adama bıyık yakışıyo kesinlikle
böyle bişi olamaz yaa elli kişi geçti bukenin yanından biri mi görmez yani
iki üç bölümdür aynı hastanenin içinde bi türlü karşılaşamadılar yahu heyecan tavan yaptı ama yeter yaw bi karşılassınlar daaa. şu ırmak emine bide filizmiydi neydi o kıza uyuz oluyorum.bukeyi gönderdiler halen ortalığı karıştırmaya devam ediyolar ama son gülen iyi güler
ben bu diziyi açıkcası artık Orhan için,o yüce gönüllü çocuk için izliyorum:)Irmağada gıcık oluyorum,Bahara acıyorum,Resule gülüyorum,Sinana üzülüyorum,Bukeyi boğmak istiyorum,Harunu tebrik ediyorum,Niyaziye diyecek bir şey bulamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?