Benim İçin Üzülme Atv

Niyazinin bukeye bakışına, gülüşüne hastayım kız ya
evet bide şu otobüsten indiler filan ya orda ateş püskürüyodu haruna ama sonra ordan ayrılıp bukenin karşısına gidinceki hali çok güzeldi herkese karşı sert olabiliyo ama onun yanına gidince sessiz sakin..çok hoşuma gidiyo o durum aşk öle bişi gerçekten..bide bukem diyişi..inş buke harunla filan evlenme gibi bi hataya düşmez niyazi çok şey feda etti onun hakkı yani

çok tatlılar ya aşkları çok masum aşklarına hayranım ben

umarım harunla evlenmez ama senaristler bunu bize yapabilir, o zaman izlemek çok acı olur benim için
bu arada Tansel öngel(Niyazi) muhteşem yüzyılda senyor Giritti vardı ya oymuş yeni öğrendim çok şaşırdım ama adama bıyık yakışıyo kesinlikle

evet yaa kesinlikle ööle bişi olursa bende zorlanırım izlemekte yani niyaziyi nefretli filan düşünemiyorum
bu arada harun da niyazi de farklı farklı memlketli olmalarına rağmen trabzonda eğitim almışlar daha doğrusu
trabzonun tiyatro sanatçıları olarak biliyorum bu yüzdende fazlasıyla başarılılar bu arada ben tansel öngeli nedense
murat yıldırıma benzetiyorum m.yüzyılı fazla izlemiyodum ama sanırım hatırladım niyazinin o hallerini kesinlikle bıyık yakışıyo
o değilde ben kendi odamda izlerken gözlerinin renkli olduğunu farketmemiştim lcd de izleyince tuhafıma gitti çok güldüm kendime :90:

[video=youtube;CXEKXqXzdbI]http://www.youtube.com/watch?v=CXEKXqXzdbI[/video]

5 şubatta yayınlanacak olan bölüm..
Ayy ben bu diziye bayılıyorum yaa
Çok saf çok temiz bir aşk.. Ah ah
Niyazi'nin annesi, Emine, şu aptal komşu kızı olmasa iyi olurdu. Çok sinir oluyorum onlara ya..
Bilmiyorum bu dizi çok parçalıyor içimi belkide yaşanmış bir öykü olduğundan..:2:

yaa geçen bölümden orhanı kurtardık şimdide sinan la niyazi
inşallah bişi olmaz yaa...
bu arada bukeyle babası nereye gidiyormuş babası çay fabrikası dedi ama anlamadım

dün akşamki bölümden sonra artık izlememe kararı aldım :) çünkü bu diziyi izlerken kendimden geçiyorum tıpkı yaşlı teyzeler gibi oyunculara çıkışıyorum kocişim de " benim avrata bir haller oldu " deyip duruyor :))

Son düzenleme:
korktuğum başıma geliyo sanırım Davut ölücek ama
inşallah Buke Harunla evlenmek gibi bi hataya düşmez bi başına kaldığının korkusuyla..
zaten nasıl oluyo da Niyaziye ısrarla açık açık herşeyi söylemiyo anlamış değilim
nolursa olsun aradaki aşkı yabana atıp o nerminle eminenin aklına uymamalıydı

kızlar bende dizinin hastasıyım her bölümünü iple çekiyoorum ama şu sinanın sevgilisine ırmakcım baharında kocasına şahincim demesi beni baydı doğrusu. yarınki bölümde cok ağlayacağım şimdiden belli güzel bi bölüm bizi bekliyor hadi bakalım:18::18:

ohh çok şükür davut ölmemiş fragmanda gördüm
ama bu hala bukenin yanlış yapıp harunla evlenmesine engel değil
neyse bakalım bu hafta neler olucak
bu arada müziklerine hastayım........

böyle bişi olamaz yaa elli kişi geçti bukenin yanından biri mi görmez yani

böyle bişi olamaz yaa elli kişi geçti bukenin yanından biri mi görmez yani

iki üç bölümdür aynı hastanenin içinde bi türlü karşılaşamadılar yahu heyecan tavan yaptı ama yeter yaw bi karşılassınlar daaa. şu ırmak emine bide filizmiydi neydi o kıza uyuz oluyorum.bukeyi gönderdiler halen ortalığı karıştırmaya devam ediyolar ama son gülen iyi güler

bence buke aptallık edip harunla evlenecek kimsenin güleceği yok harun efendiden başka
bukeye de inanamıyorum açık açık anlatsana niyaziye annesinin eminenin bunu zorladıklarını
ama o sevdiğini kaybetmeyi göze alıyor..
melahat neneden bi hareket bekliyorum açıkçası o anlamıştı çünkü bunların bişe yaptığını
bu arada filiz niyaziye sordu ya bukeyi tanımasan beni sever miydin diye
niyazinin cevaba bayıldım cık

yaa aslında o 4üde hazır taksideyken taksiyimi havalandırsaydık napsaydık
çık artık buke çııııkkkkkkk sen de gör artık niyazi göörrrrr

diziyi ilk izlediğim zamanlarda buke ile niyazinin birlkte olmasnı çok istiyordum fakat şimdi harun ile olmasını istiyorum kaç bölüm oldu niyazi bukeye nikah kıyamadı kızı bir yerde barındıramadı ama harun öyle değil o istemediği halde mücadele ediyor sevgisiyle ama bukenin ikide bir harun git seni istemiyorum demesine gıcık oluyorum yahu çocuk senin için neler yapmış halada yapıyor sen hala salak niyaziyi bekle

ben bu diziyi açıkcası artık Orhan için,o yüce gönüllü çocuk için izliyorum:)Irmağada gıcık oluyorum,Bahara acıyorum,Resule gülüyorum,Sinana üzülüyorum,Bukeyi boğmak istiyorum,Harunu tebrik ediyorum,Niyaziye diyecek bir şey bulamıyorum:)

sırf güzel manzara görebilmek için bile izlenir bu dizi görselliği süper. bu arada filiz denilenm kıza çok gıcığım sevimsizlik abidesi

ha ha tam düşündüğüm şeyleri yazmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…