Bence bu dizinin çoğu sahnesine Orhan'ı koymalılar.Eşim bile onu çok seviyor ''Bu diziyi bu çocuk götürüyor ha'' diyor
Bir de Harun'un babasının kendine has konuşmalarına bayılıyorum çok gülüyorum.
Dizideki aşklarda hiç inandırı değil Buke il Niyazi'ye zaten gıcık oluyorum,Bahar'la da baygın bakışlı Sinan'ın aşkından da umudum yok.En güzeli Şenay ile Ahmet'ti onuda bitirdiler.
Diziye yeni bir heyecan hareket gelmedikçe ve bu kadar ağırdan alındıkça reytingler düşebilir.
Bence bu dizinin çoğu sahnesine Orhan'ı koymalılar.Eşim bile onu çok seviyor ''Bu diziyi bu çocuk götürüyor ha'' diyor
Bir de Harun'un babasının kendine has konuşmalarına bayılıyorum çok gülüyorum.
Dizideki aşklarda hiç inandırı değil Buke il Niyazi'ye zaten gıcık oluyorum,Bahar'la da baygın bakışlı Sinan'ın aşkından da umudum yok.En güzeli Şenay ile Ahmet'ti onuda bitirdiler.
Diziye yeni bir heyecan hareket gelmedikçe ve bu kadar ağırdan alındıkça reytingler düşebilir.
Kars'taki dedikodulara dayanamayan Buke, Harun'la evlenip Hopaya döner. Bundan sonrasıda malum aşk acıları bla bla bla..
Buda benim tahmini tüyom kızlar
He inşallah olmaz öyle daumarım olmaz ööle bişe
evet yaa harunun üstüne oynadılar bu bölüm nefrette edemiyosun nolacak bu işun soniiiiiHe inşallah olmaz öyle da
ay şuan izliyorum çok fena bu dizi ya harunada kıyamıorum niyaziyede pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?