Benim İçin Üzülme Atv

evet çok uzatıldı bu bölüm baydı desem yeridir...heyecan vermeye çalışıyolar ama hiç heyecanlanmıyorum

bu mahsunun dizileri hep böyle oluyo nedense.Hayat devam ediyor da böyleydi.ilk iki bölüm izledim sonra sıkıldım bıraktım.şimdi bu da öyle.2 bölümde bitti sanki konu.izleyesim gelmiyo hiç,sıkıcı..

Bence bu dizinin çoğu sahnesine Orhan'ı koymalılar.Eşim bile onu çok seviyor ''Bu diziyi bu çocuk götürüyor ha'' diyor
Bir de Harun'un babasının kendine has konuşmalarına bayılıyorum çok gülüyorum.
Dizideki aşklarda hiç inandırı değil Buke il Niyazi'ye zaten gıcık oluyorum,Bahar'la da baygın bakışlı Sinan'ın aşkından da umudum yok.En güzeli Şenay ile Ahmet'ti onuda bitirdiler.
Diziye yeni bir heyecan hareket gelmedikçe ve bu kadar ağırdan alındıkça reytingler düşebilir.

Aynen ne zamandır yarım bırakıyorum diziyi aşırı derecede yavaş ilerliyor çünkü ilerliyor demek hata olabilir hatta :44:

aynı şeyi geçen gün izlerken ben de düşündüm :) ben de eşime aynı şeyi söylemiştim .. diziyi en çok orhandan dolayı izliyorum ... çok şeker yaa :) hatta bence buke ve niyazinin değil de orhan ve anna nın aşkları olsa daha heyecanlı olur :))

Cok sıkıcı büke cok ezik neydi o ben gidince her sey düzelecek mı? Ben naptim size ben mı vurdum diyemiyor, o niyazının pesinde kosan kiza haddini bildirmiyor bon bon bakıyor
Salak gibi gercekten her seyi hak ediyor sen daha evlenmeden nereye kalkıp geliyorsun elalemin evine bı de tutucu güya babası ailesi.
Nineye dedeye de kızıyorum anca nermin, Emine diye bağırmayı biliyorlar iki cift laf edin da bir seyler konusun
Niyazi kadar da pisirik adam görmedim keske harunla olsaydı büke
Baharın kocası neden cocuk istemiyor mesela, Sinan bence o adamın oglu.
Emineye ne demeli anca ağla ağla, bukeyi kiskan
Nermingibi kaynana kimseye vermesin Allah bende olsa yeminle sac bas girisirdim kiz mı öldürdü bir uğursuzluk çıkardı asil kendi uğursuz diye diye olan oldu.
Oyyy sıkıldım

Dizinin ilk bölümünü izlemiştim , sonradan fragmanlardan takip ediyorum.. Bu bölümde ise , dizinin bitiş saatinde arkadaşı arayıp " ne oldu nikah " dedim " nikah yok " dedi.. Telefondan bile takip ediliyor yani...

Şaka gibi gerçekten 5 bölümdür nikah kıyılamadı ya helal olsun bizi oyalıyorlar resmen uyuz oldum dizi delicesine monotonlaştı.

bayılıyorum bu diziye hele müzikleri yok mu canımı alıyor resmen....
ağlamadığım bi bölüm olmadı sanırım ilk zamanlarda tekrarlarının tekrarlarının tekrarını bile izliyodum

Tekrarlarını mı izliyosun
Helal olsun acaip sabırlıymışsın.
Kaç bölümdür nikahtı değildi koca iki saat aynı konu üzerinde geçiyor.
Tiksinicem yakında diziden :120:

bu niyazinin anneside amma uzatti ha ilkokul cocugu gibi küstü gitti takmis bukeye bide kizi skstirdilar yartik 3-4 bolumde niyazinin bukeyi nikaha ikna etmesiyle filan gecer herhalde,
sonra enver dede rahatsizlanir o iyilesir yasli kadin hastalanir felan filan fistan

niyazinin kafasi cok buyuk ya banami oyle geliyor

Son düzenleme:
kaç bölümdür izlemedim aynı şeyler diye .. hoş bu bölüm de diğerlerinden çok farklı değildi ancak buke bu sefer ağlattı be babasına daha çok üzüldüm evladın orda için için ağlıyor ve sen bir teselli bile edemiyorsun (
emine ile anasına ayrı bir uyuz oldum.. bir an elimi televizyonun içine sokup gırtlaklayasım geldi ben bukenin yerinde olsam giderken emineye de anasına da o uyuz sümsük kız ve dedikoducu anasına da birer paket kına yollarım.. münasip yerlerine yaksınlar

o nermin aptalı farkında değil eğer o kızı alıp bide onun anasıyla dünür olsaydı bak burnundan nasıl geliyo..tutturmuş bi uğursuz diye zorla uğurunu kaçırıp kötülüğü üstüne çekti aptal kadın..hele şu kızı ittiği sahne yok mu nermin bi ara yere yığılınca bile kız elini uzatıyo o kadar düzgün bi insan ama eminede demez mi bırak annemi diye iyce tvyi parçalayasım geldi..emine de ayrı dengesiz kızı almaya gidip halaylar çekerken iyiydi bu arada evt ya izliyorum nedense bağladı beni bu dizi bide bnm müzik aşkım vardır o çok etkiliyor sanırım çoğu kişiden duydum aslında sıktı filan laflarını ama seviyorum bu diziyi ben yaa bakalım neler olacak....

İzleyiciyi aptal yerine koyuyorlar resmen.Kaç bölümdür nikah kıyamadılar.Bir bölümü gereksiz ne varsa onla dolduruyorlar.Bundan sonraki haftalarda da bukeyle niyazinin yalnızken çektiği aşk acısını gösterirler,sonraki bi kaç bölümde niyazi bukenin yanına gidip onu ikna etmeye çalışır vs.Böyle giderse de bi çok izleyicisini kaybeder

Fragmandan takip etmeye devam ediyorum ,meşhur nikahı tahmin ettiğim gibi Niyazi'nin kankası kıyacak.gibi...

Kars'taki dedikodulara dayanamayan Buke, Harun'la evlenip Hopaya döner. Bundan sonrasıda malum aşk acıları bla bla bla..
Buda benim tahmini tüyom kızlar

He inşallah olmaz öyle da
ay şuan izliyorum çok fena bu dizi ya harunada kıyamıorum niyaziyede pofff
evet yaa harunun üstüne oynadılar bu bölüm nefrette edemiyosun nolacak bu işun soniiiii
ama genede niyazi taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…