benim içinde dua edermisiniz?

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlar bu aralar çok sıkıntıdayım.... neye elimi atsam kuruyoo içimdeki yaşama sevinci kayboldu :50: ne zaman geri gelir bilmiyorumm :50: hiç bişeyle mutlu olamıyorum eskiden böyle değildm ama bu aralarr çok sıkıntıdayım :14: sizlerden dua istiyecektim ellerinizi açıp Allaha dua ettiğinizde benim içinde sıkıntılarımdan kurtulmam için dua edermisiniz :26: isterseniz bende sizin için seve seve dua ederim........

ederis arkadaşım tabi nie etmeyelim ben dualrımda herkese içindede kendime die dua ediorum zaten hep bişeyi sadece kendin için istemiceksin Allah sanada gönül ferahlığı verir inş

ederis arkadaşım tabi nie etmeyelim ben dualrımda herkese içindede kendime die dua ediorum zaten hep bişeyi sadece kendin için istemiceksin Allah sanada gönül ferahlığı verir inş

inşallah cnm bende herkese dua ediyoruummm lütfen sizde bana edin bu aralar çok ihtiyacım varr :14:

Ederiz tabi canım. gönlünü ferah tut. Hepimizin sıkıntıları var, bu yüzden kendini yalnız hissetme.

Şu duaları okumanı tavsiye ederim.

**Rabbiş rahliy sadriy ve yessirliy emriy. (Rabbim, göğsümü aç, genişlet. İşlerimi kolaylaştır.)

** Elem neşrah leke sadrek. (Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?)

Ederiz tabi canım. gönlünü ferah tut. Hepimizin sıkıntıları var, bu yüzden kendini yalnız hissetme.

Şu duaları okumanı tavsiye ederim.

**Rabbiş rahliy sadriy ve yessirliy emriy. (Rabbim, göğsümü aç, genişlet. İşlerimi kolaylaştır.)

** Elem neşrah leke sadrek. (Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?)

çok teşekkür ederm Allah razı olsun not etttim tavsiye ettiğin duayı okuyacağımm çok sağoll :26:

Back
X